33. Hyungwon : "Tanrı Misafiri" (Bonus)

1.2K 46 8
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff aOneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Kurbağa Prens Hyungwon'un bir haftadır seni bir dolu mekana götürmüştü. Hepsi de beraberken 'arkadaş' olarak gittiğiniz yerlerdi. Kah kahvesi için,kah patates kızartması için bir yerlere oturuyordunuz. Mekanların her biri öyle hoş yerlerdi ki!

Mekanlar biraz da Hyungwon'un ortama hakim duruşları,sipariş verişleri ve ardından sana kafasını eğdiği yerden kaldırmayarak attığı seksi bakışlarıyla tamamlanıyordu. Baskın bir kişiliği vardı fakat esneklik de sağlıyordu. Sana her daim aşkla bakması da cabasıydı.

Gittiğiniz her yerde bir iki poz fotoğraf çekiliyordunuz. Normalde poz seçme süresi uzunluğu nedeniyle kahveleriniz ve yemekleriniz soğurdu ama şu bir haftadır her şey neredeyse jet hızıyla oluyordu.

"Wonbon?"

"Efendim prenses?" diyerek okuduğu menüden önce başını ardından tek kaşını ve en son da bakışlarını sna yöneltti. Bu ağır çekimdeki hareketi kalbini hızlı hızlı arttıyor, daha bir ten temasınız olmadan seni ıslatmaya yetiyordu.

"Bu mekanlara gelmemizin, geliş sıramızın ve bu kadar kolay fotoğraf çekilmelerimizin bir sebebi var mı?"

"Şikayetçi misin?" diye son derece monoton bir tonda ama çabucacık sordu. İşte yine baskın tavırları! Tutkulu bir feminist olsan da içindeki itaatkar olmak için,onun itaatkarı olmak için can atan yanın depreşiyordu.

"Asla değilim... sadece, merak etmiştim." dedin. Hyungwon yerine yerleşti ve size doğru hareketlenen garsona uzaktan uzağa sessiz hareketlerle iki kase patetes kızartması istediğinizi söyledi. Yanına da iki kola. Birinde pipet olacak. Çünkü o pipetleri yakalamaya çalışmaktan nefret ederdi. Ayrıca kolalar teneke kutuda gelsindi. Siparişi verdikten sonra bir kolunu kol dayama kısmına dayayıp parmaklarını dudakları üstünde gezdirerek sana baktı.

Kalksın, seni herkesin içinde masaya yüzüstü dayasın ve sertçe, sana kendisine 'Bay Chae' dedirterek sahip olsun istiyordun. Sana 'Bir hafta sonra falan' dediğinden beri her gece onun seni farklı pozisyonlarda 'becerdiğini' görür olmuştun. Romantik bir sevişmeye dair bir rüyanın olmayışı seni şaşırtıyordu. Ama galiba Hyungwon'un CEO tavırlarının etkisi yüzündendi.

Sen bunları düşünüp dalgın dalgın ona bakarken birden sesiyle kendine geldin.

"Ben sadece, seninle arkadaşken geldiğimiz, sana dönüp bakarken ne kadar da hoş bir sevgili olacağını, buraya gelişmizde sevgili olsaydık nasıl davranacağımızı hayal ettiğim yerlerde, seni hayallerimdeki çerçevelerde görebilmek istedim. Hep hayal ettiğim sevgilim olarak. Tek hayal ettiğim kız olarak..." dedi ve utanıp garsona seslendi.

Garson siparişlerinizle gelirken,masanıza bir kala fısıldadın. "Ben de seni hayal ettim Bay Chae."

***

Hyungwon güya sana karizmatik yanını gösterip seni etkileyecekti.

Fakat fısıltıcığın ile tüm odağı dağılmıştı. Sakin dursa da beyni, tıpkı bir kağıt gibi, köşeden köşeden yanıyordu. 'Bay Chae' ha? Sen o kadar da ponponvari, masum bir kız değildin anlaşılan. Bu çok daha iyiydi. Çünkü senin ayarını bozmak istemiyor, kendini tutuyor ve biraz daha tutarsa patlayacak seviyeye geliyordu.

Sen ise karşısına geçmiş, etrafı tatlı tatlı izlerken patates kızartmalarını tek tek, ısıra ısıra yiyordun. Sonra onun gözlerine bakarak, onu dinleyerek uzun patates dilimlerini ısırmaya,üzerindeki baharat ve tuzu yalamaya başladın. Sen aslında hep böyle yerdin de, az evvelki hitap yüzünden Hyungwon her şeye mana yükler olmuştu. Hele pipeti dudaklarınla sarışın, hafif dişler gibi tutuşun. Pipetteki yudum sonrası akan tek damlayı dilinle yakalayışın. Hyungwon sertliğinin pantolonu zorladığını hissetti. Sana baktı.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now