2. Shownu : "Basit Çözüm" (Bonus)

3.6K 96 44
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

"(İsmin)... sevgilim. Karıcımmmm~"

"Ya rahat dur Shownu... Babam gelicek şimdi!"

"Hercai Menekşe'm... bak biz yeni evliyiz. İki hafta evliliğimizi resmileştiremedik. Tam resmileştirdik, sefasını sürelim derken annenlerin evi ilaçlatmanız gerekti... Nolursun bırak da karımı doyasıya öpeyim!"

"Neden öyle oldu biliyorsun!"

"Biliyorum; önce senin aylık ziyaretçin sonra annenler. Karıcım,karımm... bak cidden mesele değil. Asma yüzünü. Ama bence baban evli olduğumuzu biliyordur. Yani düğün yaptık, babanla sizin oraların dansından ettik. Ondan önce babam babandan seninle evlenmem için izin istedi..."

"Niye bu kadar çok konuştun şimdi?"

"Sanki kimsenin bizden haberi yokmuş gibi davranıyorsun!"

"Hiç de bile!" inkar! Sonuna kadar inkar!

"Ya,öyle mi? Dün öğle yemeğinden sonra annen bana aşırı şekerli birşey yedirdi. Macun muymuş neymiş. Baban da üstü kapalı olarak sağlığımı sordu. Bir de niye evliliğimizin ertesi sabahından beri burada sabahlayıp iş yaptığımızı. Şirketin durumunun ne kadar iyi olduğunu anlattı falan..."

Hadi ya! Annenler asla bu kadar müdaheleci olmazlardı da. Onlar da haklı ama.... ne yapacaksın. Baban dev bir sipariş aldı ve yeni çalışanlar babanı çileden çıkarmaktan başka bir şey yapamıyor. Babanın onların yeni olduğunu anlayana kadar biraz zamana ihtiyacı var. Sen böyle rahat edemezsin ki!

Senelerce abin uzakta yaşadığı için evin içindeki iki evladın kontenjanını da sen doldurmaya çalıştın. Şimdi evlendin diye abin buraya taşındı. Ama o da hakim değil işe. Mezun olmak için bir senen kaldı. Okula ve işe odaklanman lazım. Sen tam olarak neden okul bitmeden evlenmiştin? Ah tabi... Shownu bey!

Madem öyle, birazcık oynaşabilirdiniz. Tatlı tatlı. Ve seksi. Çalışma masasına seni oturtup gömleğini araladı. Islak öpücükleri tanıdık duyularını hareketlendiriyordu. Tam inleyerek bacaklarını aralayacaktın ki ayak sesleri duydun. Hemen toparlandınız. Shownu surat asarken içeri müşteriniz ve baban girdi. Hemen hazırladığınız projenin detaylarını anlatıyorken baban sana allak bullak olmuş halde bakıyordu. Shownu uzanıp düğmelerini kapattı. İkiniz de kızarmıştınız. Müşteriniz Shido partneriyle birlikte yaşayacağı evini ona sürpriz olarak dekore ettiriyordu. Ve aktiflerdi. Evin içinde farklı dekorlar istemişti. Bu sayede ne işler karıştırdığınızı anlamıştı. Gülüyordu.

Babanla Shownu çıkınca kız kıza kalmıştınız.

"Tatlım... evliliğini doyasıya yaşa! O seni kocan!"

"Öyle ama-"

"Bak,baban koca adam. Annen de var. Sen kendi ailenin kurdun. Balayına defolup git ve iş konusunda babana güven. Yoksa bu işten cayarım!"

"Neden mızıkçılık yapıyorsun Shido!"

"Herşey hazır... sadece uygulama kaldı! Bana bak Dominant Debbie! Eğer evimin içinde seni görürsem kafana boya kutusunu geçiririm. Balayına git artık."

Sonra sana bir anne gibi sarılıp gitti. İlk projen onun kendi evindeki salon dekorasyonuydu. Başta sana asılan yaşlı bir tilki olduğunu sanmıştın. Ama olay ortaya çıkınca yakın arkadaş olmuştunuz.

Onun da ısrarıyla Shownu'ya balayı fikrini açtın. İki gün sonrasında Jeju Adası'ndaydınız. Otel odasına girdiğiniz gibi oda servisini aramıştın. Açtınız. Birer et yemeği söylediniz ve balkonunuzda yedik. Muhteşem bir kadeh şaraptan sonra hafif bir müzikte dans ettiniz. Otelin spasında masaj yaptırdıktan sonra el ele odanıza gidecektiniz. Ama masajdan sonra görevli çıkınca bornozuyla sana doğru geldi. Erkeksi vücut hatları bornoz üzerinden bile belli oluyordu. Seni öpmeye başladı. Elleri bornozunmun içine giriyor ve seni heyecanlandırıyordu. Seni masaj masasına oturttu ve bornozunu parmak uçlarıyla çözdü. Karşısında çıplaktın. Olayı eşitledin ve onun bornozunu çözdün. Şimdiden tam formunda olmasa da seni selamlıyordu.

"İlk gecemizmiş gibi hissediyorum... çok güzelsin (ismin)..."

Kıkırdayarak ona baktın. Kızarmıştın. Yüzünü öpüp sana sarıldı. Sarıldığında çıplak bedenini bedenine yapışık halde hissedince heyecanın bir inleme halinde dudaklarının arasından kaçmıştı.

Elleri göğüslerini bulunca onları kavradı ve inledi.

"Bebeğim harikasın."

"Tüm gece göğüslerime odaklanmayacaksın umarım...."

Başını iki yana sallayıp beni sertçe masaya yatırdı ve yavaşça seni okşamaya başladı. Orkideni şımartıyordu. Adını tekrar tekrar inliyordun. Önce bir sonra iki parmak.

Ellerini sinirle itip onu üzerine çektin. Sonunda orkidene girdiğinde onu ne kadar özlediğini anladın. Her hareketi seni mutlu ediyordu. Hazzı ifade edemesen de yaşıyordun.

O kadar doğru bir yere darbe uyguluyordu ki her içeri hareketinde artık haykırıyordun;

Daha hızlı!

Seni kucağına aldığında ne yapacağını bilmiyordun ama içindeki dürtüleri takip ettin. Bundan epey memnun olmuş gibiydi. Seni kucaklayıp duvara yasladı.

O, biçimli kaşlarını çatarak bakıyordu. Kaslarının hareketleri ve dudakları. Tekrar ve tekrar yüzünde boynunda dolanıyordu.

Ne kadar harika olduğunu, ne kadar sıkı olduğunu fısıldıyordu. Tam zirveye ulaşacaktınız ki biri kapıyı açtı ve aynı saniyede kapattı.

Utana sıkıla odanıza kaçtınız. Kıkırdarken seni yatağa attı, göğüslerini öpüp yavaşça ısırıyordu ve yine seni sertliği ile doldurmuştu. Yatak başlığına tutunup ihtiyacın olan hızı ve sertliği sana veriyordu. Adını telaffuz etme şekli bile muhteşemdi. Ellerini sırtında ve omuzlarında geziyordun. Sana bakışı ve sana dokunuşu sana kendinde gördüğün kusurları unutturmuştu. Onun dudakları sana kendini afrodit gibi hissettiriyordu. Ve o sana dokunurken buna baya baya inanıyordun.

O tanıdık kasılmalar başladığında onların esiri olmuş, gözlerini yumup ona direktifler vermeye başlamıştın. Sırtında tırnaklarının bıraktığı izler sonradan seni utandıracaktı.

Umursayamayarak sadece sesler çıkararak haykırdım. Hazzın daha etkili olmasını sağladı.... sana eşlik etti.

Birbirinize sarılıp dinlendiniz.

Sonra seni tatlı tatlı yıkadı,kuruladı ve giydirdi. Kumsalda bir yürüyüşe çıktığınızda tatlı müşterin Shido aradı. Görüntülü arıyordu.

Kumsalda olduğunuzu görünce gülümsedi. Sizi kutladı sonra her zamanki Shido'luğunu yaptı.

"Bebeğim... ne zaman gelirsiniz? Bu çömezlerin duyularımı mahvediyor. Sen gelene kadar beklesek mi?"

Shownu telefonu aldı ve ona tatlı tatlı kızdı.

"Karımı ben bu kadar zorlamıyorum... Shido. Kapatmamız gerek."

"Ah seni vahşi ayıcık. Rawr!"

Shownu gülerek kapattı ve bir ayıcık gibi gürledi. Seni kucaklayıp koştu biraz. Bahsedilen zorlama bu muydu ?

Gece anladın ki... değildi.

**

Ah nefret ediyorum sansürden. Özür dilerim. Ama buranın kuralları bunlar. Roket, orkide ve haz. Kelimeleri sevdiniz umarım.

Sağlık, sevgi ve huzur dileklerimle,

D.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now