26. Hyungwon : "İspat Güçlendirme" (Bonus)

1.1K 50 4
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Hyungwon'un romantik teklifi ve akabinde yaşanan ateşli anlardan sonra ikinizin sevgili olmasını saklamanız gerekmekteydi. Özellikle de 'sözde' kardeş gruptan. Kızların biri bile bir şey dese şirkette yankılanıyordu mevzu. Minhyuk içten içe korkuyordu onların bu gürültücü civciv hallerinden.

Son zamanlarda 'Do Better' diye bir bela vardı zaten başında. Dönüp dolaşıp seni buluyordu. Gittiğiniz hemen her programda duya duya gına gelmişti şarkıdan. Kızların her biri Kore standardında kabul edilir bir dış görünüme sahip ve bu kadar 'girişkenkşm asabın bozuldukça bozuluyordu. Hyungwon'un karaografideki partnerinin adını anmak bile istemiyordun. Kızı şirkete geldiğin gün gördüğünde sevmiştin aslında. Fakat o güzel gülümsemesinin altında bir hinlik vardı. provalarda bile fazlaca kıvırtıyordu Hyungwon'un etrafında. Kihyun, Byeol ile gözgöze geldiğinde Kihyun sakince ve gülümseyerek kıyıdan kıyıdan Byeol'ün yamacına gidip makyajını falan düzelttiriyordu.

Gel gelelim, Hyungwon sana sadece pis pis sırıtarak normal normal devam ediyor; hatta aralarda bile kendi yerini belli eden mavi elektrik kablosu bantı ile yapılmış X işaretini terk etmiyordu. Kızın etrafında olmasına kayıtsız değildi ama... yani dik dik sana bakması bir tuhaftı. Ve partneri olan kız da üstüne tuz biber oluyordu. Gidip koluna vurmalar, lakayt tavırlarla aegyolar... Hyungwon kızla konuşurken bile seninle göz kontağını nadiren bozuyordu.

Byeol'ün taktiği deneyip kaş göz yaptığında somurtup tümden senle olan iletişimini yani bakışlarını kesti ve kızla konuşmaya devam etti. Sinirden kudurmuş halde kostüm odasına gittin. O kadar sinirliydin ki gözlerin dolmuştu. O sırada yönetmenin yanından ayrılmakta olan Wonho'ya çarptın. Hem de baya tır gibi çarptın. Senin alnın, onun ise omzu acımıştı bu çarpışmadan sonra. Tam sana kızıp dikkatli olmanı söyleyecekken sen kafanı kaldırıp ona baktın. Gözlerinin dolup da taştığını görünce önce iyi olup olmadığını sordu.

"Değilim..." dedin.

Wonho'nun çalışılabilecek en centilmen idol olduğunu duymuştun daha önce de... fakat seni anlayıp kenara çekmesi ve cidden önemseyerek problemin ne olduğunu sormasıyla daha da duygulandın. Hyungwon keşke biraz Wonho'dan ders alsaydı.

"İyi olup olmadığın sorulunca 'değilim' demene sebep olan şey nedir? Biri sana zor anlar mı yaşatıyor? Sağlığın yerinde mi?"

Sen tam cevap vermek için ağzını açtınsa da haftalardır bozulan asabın, seninle muhattap olan ve halini hatrını soran, cidden umursayan birini bulmanın yüzsüzlüğüyle içini çeke çeke ağladın. Wonho başta ne yapsa bilememiş ve sonra sana sarılmayı seçmişti.

"Bizim güzel makyözümüz, stilistimiz (ismin) epey üzülmüş... Wonho abin seni üzeni dövecek. Göster bana seni üzeni... yönetmense eğer... klip çekiminin bitmesini bekleyebilir abin... ama sen göster tabi!." Onun bu sevimli haline bakıp gülümsedin. Bir peçete uzattı sana. Gözlerini sildin. O sırada kostüm odasının kapısında dikilen Hyunwon ie gözgöze geldin. Derhal parmağını uzatıp Hyungwon'u gösterdin.

"İşte bu... " dedin.

Wonho bir kaç saniye bir sana bir Hyungwon'a boş boş baktı. Anladığı saniye gülümsedi ve ellerini 'ben bilmem' anlamında kaldırdı. "Seni aldatırsa falan abisi olarak kızarım, zarar verirse döverim ama geri kalanı aranızda..." deyip çıktı. Hyungwon ise asık suratla yanına gelip yüzünü inceledi.

Monsta X - One Shots [Smut]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz