39. Kihyun : "Telaş Queen" (Bonus)

1.2K 52 2
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

"Kihyun... Kihyuuuun!"

"Efendim sevgilim?"

"Kihyun uçak biletlerimiz nerede?"

"Sevgilim.. bende,bak!"

"Kiki..."

"Hmm?"

"Valiz fişlerini-"

"Karıcım... karım.. yeter. Ne olursun yeter... herşey hazır. Ayrıca artık bilet kontrol noktasındayız. Bırak birşeyler eksik olsun. Zoru başardık. Düğün yaptık. Şimdi gidip üç hafta boyunca yiyip içip,mekan mekan gezip fotoğraflar çekileceğiz. Gece de bolca sevişeceğiz! Hepsi bu!"

"Kihyun!"

"Tamam ya gündüz de sevişiriz,ne vurdun ki?"

"Bilet kuyruğunda sence bize neden bakıyorlar?"

Kihyun utanıp gamzelerini pötürdetti. "Ya pardon.."

Birlikte kikirdeşerek kontrol edilen biletlerinizle uçakta yerinizi aldınız.

***

Uçak kalktıktan yarım saat sonra Kihyun uyuyuvermişti. Çok seksiydi. Yolculuk için rahat eşofmanlarını giyinmişti. 

Temiz,şık eşofman takımı içinde,en doğal haliyle,hafif dağılmış saçlarıyla profili gözbebeklerinin filetosunu çıkarırkenyakışıklılığıyla kendinden geçtin. Işıklar karartılmış olduğu için elin rahatlıkla Kihyun'un üstüne örttüğü battaniyesinin altına kaydı. Düğün günü,herkes eğlencedeyken vestiyer odasında sevişmiştiniz ilk kez. Bunda bir tarafın akrabalarının içeceklerinize eklediği afrodizyak keçi boynuzu özünün etkisi olmalıydı.

Yolculuk hazırlığı telaşında tekrarlayamamıştınız ne yazık ki. Şİmdi ise herşey bir iki saatlik beklemeye kalmıştı. Ve sen kocanı ne kadar arzuladığını fark etmiştin. Elin eşofmanın lastiğinden kolaylıkla geçti. Çamaşırı içine süzüldü. Onu kavradı ve boyunca sıvazlamaya başladın. Uykusunda bir miktar mırıldansa da az sonra derhal ayıldı ve elleri iki yanda serilmiş,senin bir elin onun çamarşırı içinde olmasına rağmen son derece skain bir ifadeyle sana baktı.

Gözlerine baktı. Boş baıyor sanıyordun. Uzanıp seni tutkuyla öptü. Karartılan ışıklar altında elini senin elin üzerine koyup sana rehberlik etti. Ve elinin sıcaklığının tadını çıkardı. Bir an sonra zevk onu sarsmaya başlayınca mayışmış bakışları sana döndü,araara zevkle kapanıyordu gözleri. Elini itti. Elleriyle sana 'beni onbeş saniye sonra takip et.' dedi.

Dediğini yaptığında tuvaletin önündeydiniz.

"Çok klişe oldu be kocacım..." dedi gülümseyerek.

"Zaten yapmış olanlar için bir klişe.. biz şimdilik sadece vestiyerde yaptık. Galiba halamın kürkü ve senin yengenin paltosu üstünde... " dedi muzip muzip. "Aşkım,milletin içinde az daha şampanya patlattıracaktın* bana. Şimdi bundan mı çekindin?" az evvelki zevkli dokunuşunun etkisiyle çadırlaşa eşofman altını üstten sıvazyarak sakinleştirmeye çalışıyordu.

"Çekinmek nedir ki... gir içeri.." dedin. İçeri girdiğiniz gibi seni açlıkla öpmeye başladı.

"Mükemmeliyetçisin ama bazen öyle bir rastgele atışların oluyor ki... Tanrım! Mor takımını mı giymiştin içine?! O kadar sertleştim ki kopup düşecek şimdi... şu güzelliğe bak!" dedi fısıldayarak. Beraber katalogdan seçtiğiniz fantezi takımı giymiştin. Koyu mor,dantelli. Ten renginde mükemmel duran bir takım.

İçeri girince sen de üzerindeki elbise kadar uzun kapişonlu-elbiseni çıkardın. "Otele vardığımızda kolaylık olur demiştim." dedin. Yalandı. Düpedüz yalan. Sen yolda bir yerde imkan olursa diye giymiştin bu takımı.

Kihyun seni aynaya döndürdü.

"Güzelliğini görebiliyor musun sevgilim?" Arkadan sana sarıldı. Aynadan seni inceliyordu. Gözleri kayarak saçlarını kokladı. Boynuna öpücükler kondururken elleri göğüslerinde dolandı. sutyenini çıkardı,göğüs uçlarınla uğraşırken senin dudağını ısırarak onu izlemene izin verdi. Ardından sen onun ellerini iç çamaşırırnın içine davet ettin. Bu daveti seve seve kabul etti. Nazik ama oldukça erkeksi ellerinden biri çamaşırının içine girdi. Önce yapraklarını ayırıp klitorisine hoş bir masaj yaptı. Masajın zirve noktasında da o güzel parmaklarından birini içine itti. İnleyerek başını arkaya attığında fark ettin. O da eşofmanının üstünü çıkarmıştı. İçine brşey giymemişti anlaşılan.

Sen seğirerek öne doğru eğilince eğildiğin noktada kalmanı sağladı. Ensendeki eli hafif hafif seni okşarken az önce içinde olan eli de çamaşırlarınızı dizlerinizin altına indirdi. Aynadan gözlerine doğru bakarken yavaşça içine girdi. Son birkaç satimde hızla itmişti kendini içine. Aynaya dayadın elini.

Kihyun her darbe vurduğunda öne atılıyordun. Göğüslerin sarsılıyordu. Kihyun sana verdiği zevki aynadan izlerken bir elini zevk butonuna götürdü. Seni okşayarak devam ediyoru. Bir noktadan sonra seni öylece sıkı sıkı tutarak sertçe içine girip çıkmaya başladı. İnlemelerine önlem olarak bir elinin baş parmağını ağzına sokmuştu. İştahla emiyordun. Kihyun'un alevi dinmemişken şiddetle ve eşsiz bir zevkle doyuma ulaştın.

Kihyun bir an boş boş baksa da anlamıştın. Onun biraz daha zamana ihtiyacı vardı. KAdınlığın biraz acıyordu. Havasını kaçırmamak,ona yarı yolda eşlik etmek istedin.

"Kocacığım... ağzım ve dilim senindir.." dedin en işveli halile. Fakat Kihyun son derece ciddi bir biçimde seni önceki konumuna getirip aynaya çevirdi ve iki numaralı girişine kaydırdı halen sert aletini. Bir an hafif bir acıyla inlesen de varlığını her yanında hissetmenin hazzıyla inledin.Bir eli yine kadınlığında,seni okşuyordu. Hafiften terlemiş ve tükenmişti. Sonuna dek tadını çıkarıyordu içinde olmanın. Sonunda gözleri iyiden kaydı ve kapandı. Sert ifadelerle ve sonderece sert üç dört darbeyle içinde şampanyasını patlattı.

Öylece ayakta kaşık pozisyonunda bir süre dinlendiniz. Birbirinize döndüğünüzde Kihyun dudaklarına yapıştı ve seni uzunca öptü. Yavaş yavaş giydirdi. Kılığınızı kontrol edip yerlerinize döndünüz.Siz yerinize dönerken başka bir çift tuvalete doğru ilerliyordu.

Kihyun kulağına eğildi. "Yüksekten Uçanlar Kulübüne hoşgeldiniz (İsmin) hanım.."

"Siz daha hoş geldiniz Kİhyun bey.."

"Daha yarı yoldayım. Oteli bekle.." derken alınlarınızı birleştirmişti.

O esnada az önce tuvalete giren çiftin kös kös geri döndüğünü gördünüz. Hostes onları azarlıyordu.

"İki saattir sevişiyorsunuz yeter!"

Kihyun sana baktı. "Hostes azarından yırttık.."

**

Ne kadar da wreckerımın wreckerı bir bey bu Kihyun.. :D

Sağlık, sadakat,huzur,sevgi,macera dileklerimle,

D.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now