23. Shownu : "Yanlış Anlaşılmalar Vazosu" (Bonus)

1.2K 46 2
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

**

Kayınvalidenle aran düzelmişti,kocanla herşey yolundaydı,hatta işte terfi almıştın. Ama tamamen mutlu değildin. Shownu sürekli işteydi. Sen de öyle. Birbirinize olan özleminiz taştıkça telefonda birbirinizi duyarak en yakında bulduğunuz bir tuvalette kendinizi skainleştiriyordunuz. Evli bir kadın olarak kocana ihtiyacın vardı.

*

Şükran günü gelip çattığında o ana dek unuttuğun birşeyi hatırladın; bu özel gün tüm aile ile kutlanırdı. Yani,birlikte olsanız da birleşemeyecektiniz yine. Yemek hazırlığı,bulaşığı derken sen yine sabah üç gibi işleri bitirecek,kanepede oturduğun üçüncü dakikada uyuyacaktın. Shownu da aynı şeyi düşünmüş olacak ki bir mesajda düşündüklerini olduğu gibi yazmış,sonuna da ağlayan surat eklemişti. Bulaşığa falan yardım etse de işler yığılıyordu Şükran Günü'nde.

Yemeği hazırlamış,servis etmiş ve mucizevi bir şekilde tüm aileye beğendirmiştin. Kayınvalidenin bir manken kadar üzgün vücudu olması seni rahatsız ediyordu. Elbisesinin ona ne kadar yakıştığını düşünürken Shownu birden sofradan kalktı,çıktı ve gitti. Bahçeyi geçip garaja doğru yürüyordu.

"Kızım, kalk da bir kocana bak istersen. Bir sıkıntısı var galiba. Ben buradaki çılgın kalabalığı idare ederim. Senin de aklın onda kalmasın..hmm?" Kayınvaliden ile aranızın düzelmesi cidden güzel olmuştu.

Uslu bir gelin olup sözünü dinledin ve garaja az önce giren Shownu'ya yetiştin. Sen içeri girince birden kapıyı kapatıp kilitledi. Dudaklarına yapıştığı gibi seni arabasının bagaj kapağına oturttu. Soyunmaya başlamıştı. Arka koltuğa baktın... seninle aynı düşüncede olan Shownu seni oraya yatırdı hızlıca. Sanki sevgili olduğunuz ilk zamanlardaki gibiydi.

*

Onun ailesi evde olurdu,yurt zaten ihtimal dahilinde değildi. Sen ise ev arkadaşlarında çekindiğin için sevgilini davet edemezdin. Birlikte ıssız ama romantik yerlere kaçardınız arabayla. Bİrileri gelir filan diye sadece alt vücudunuzu soyar,üstte de aralık bırakırdınız biraz. Acele etmeye niyetli olsanız da,Shownu seni evirip çevirmeyi,sonuç olarak iki saat boyunca sevişmeyi başarırdı.

Şimdi içeride neredeyse tüm sülalesi varken aynısını yapmazdı herhalde. Yapardı ama sanki.. kocanı tanıyordun.. kesin yapardı.

Seni arka koltuğa yatırdığında,o gece için asla devam etmeyeceği bir kıvılcımla yakmıştı ateşi. Senin külodunu çıkarırken kısa bir anlığına zevk butonunu sıkıca emmişti. Kısa bir an olsa da hazır çorba gibi birden moda girmiş,kocanın yumuşak ama şekilli vücuduyla karşı karşıya kalınca da iyiden iyiye ıslanmıştın.

Islaklığını parmak uçlarıyla tüm kadınlığına yaydı Shownu. Kasıklarından dizlerine doğru net kasılmalar hissetmiştin. Shownu yüzündeki hoş ifadeye gülümsemişti. "Karım... sevgilimm... sen de beni çok özledin değil mi?"

"Hem de çok özledim... Shownu-"

"a-a-a-a.... öyle değil!"

"Kocacımmm..."

"İşte böyle bebeğim.. söyle.."

"Kocacım,herkes bizi bekliyordur..."

"Bekleyebilirler... ama benim güzel ve arzulu karıcığım daha acil bir beklemede..."

Yavaşça sertliğinin ucu ile zevk butonuna masaj yapmaya başlamıştı. İçine doğru açılan kapının pervazında dolanan sertliğinin -nispeten-yumuşak ucu seni çıldırtıyordu.

"Shownu.. imdat çığlığı atmak üzereyim.. lütfen. Seviş benimle artık!" dedin. Arsızca kurduğun cümleden,artık sonra falan utanırdın. Çünkü sen böyle yalvarınca Shownu yavaşça kendini içine itti. Senin için onun boyutlarıyla birebir uyumluydu. Daha girerken verdiği zevk ile kalçanı kaldırmıştın havaya. Shownu ise kalçalarını kavramış ve iki üç sakin ileri geri hareketten sonra hızla içine doğru depara kalkmıştı. Gömleğinin önünü açmıştı. Bu haliyle zengin bir CEO gibiydi. Saçları,ifadesi... ve dudakları.

"... si**ir... şimdi olmaz..." diye söylendi.. epey yakın olmalıydı. Birden içinden çıktı ve derin nefesler alıp kendini sakinleştirmeye çalıştı. Garajın içinde sertliği yere paralel halde volta atıyordu. Sen ise sırtını arabaya yaslayıp onu izliyordun. Üşümüş ve ihtiyaç halindeydin. Kenara bıraktığı kalın hırkasını sırtına geçirdin.

Shownu dönüp de seni öyle seksi bir pozda görünce hırladı ve dudaklarına yapışış sen kucağına aldı. Bacaklarını kolları üstüne alıp kendini içine itti. Shownu'nun her hareketiyle araba sarsılıyordu. Sen bacaklarını ona sarıp omuzlarına abandın. O da ellerini arabanın tavanına koymuş,tüm gücüyle seninle sevişiyordu. Gerçekten de bir ayı kadar güçlüydü. Ve bu seferiniz cidden sert geçiyordu.

Sen O'nun sana böyle sertçe sahip olmasına bayılmıştın. Ağız ağızayken birlikte inleyip birlikte boşaldınız. Shownu dudaklarınızı birleştirip,içinden çıkmadan önce son bir kez daha sertçe içine itti kendini. Ardından çıktı ve üzerinizi toparlayıp temizlediniz.

*

KAhveler içilirken salona geri dönmüştünüz. Herkes szi döndükten onbeş dakika sonra kalkıp gitti. KAyınpederin ve kayınvaliden bulaşıkları makinaya dizmeyle uğraştıkları için biraz geride klmışlardı. Kayınpederin kayınvalidenin kapısını tutup arabaya binmesine yardım etti. Geriye önüp Shownu'ya muzip muzip baktı.

"Evlat... evli genç çiftler odadan beş dakika da olsa çıktığında geri kalanlar anlar. Torun için acele etmeyin. Önce keyfinize bakın ve birbirinize sahip olduğunuz için Tanrı'ya şükranlarınızı istediğiniz şekilde sunun... biz de gidip kendi şükranlarımızı yaşlı çift usulünce sunacağız.." dedi.

Shownu yüzünü ekşitince anlamıştın.

"Annenle babanı değil,ikimizi düşünmelisin bu gece.." dedin. Shownu seni kucaklayıp odanıza götürürken kahkahalarla gülüordun.

**

Öhö höh...

Sağlık,sevgi ve macera dileklerimle,

D.

Monsta X - One Shots [Smut]Where stories live. Discover now