42. I.M. : "Yağmur Perisi" (Bonus)

671 22 0
                                    

'Bonus' hikayeler Monsta X fluff Oneshot kitabındaki oneshotların bir nevi devamı niteliktedir.

İyi okumalar :)

Bu arada bu hikayeyi yayınlayalı epey olmuş,az evvel fluffı dikkat çeksin diye düzenlerken fark ettim. Bizim Changkyun'u üniversiteye önce ben sokmuşum :D :D

**

Changkyun şişme montu ile seni köşe başında bekliyordu. Yağmurlar bitmiş,yerini kara bırakmıştı. Changkyun seni görünce adını haykırdı gülümseyerek. Ellerini kollarını sallayarak seni karşıladı. Yanına koşa koşa gittin ve ona kocaman sarıldın.

"Nerelerdeydin! Çok özledim seni!"

"Changkyun, geldim diye aradın, ayakkabılarımı giydim çıktım?"

"Olsun ben yine de özledim..." Sarıp sarmalamıştın kendini. Yüzüne düşen saçlarını ve kar tanelerini temizledi sana sarılırken. Güzel gülümsemesi içini titretiyordu. "Sana bir sıcak çikolata söyleyelim de için ısınsın.." dedi. Elini tutup ilerlemeye başadı karla kaplı sokakta.

Neler yaptığından, neler yapmak istediğinden falan bahsediyorken seni son derece ilgili bir şekilde dinliyordu. Ara ara ağzına bakıp sırıtıyordu. Üçüncü sıcak çikolatadan sonra dışarıya baktın. Hava kararıyordu. Senin dışarıya bakmanı fırsat bilen Changkyun telefonunu çıkarmış, fotoğrafını çekiyordu.

"Ne var ya, niye çekiyorsun fotoğrafımı?"

"Ağzın burnunçikolata oldu. Öyle sevimlisin ki.... çikolata sosuyla yesem mi seni? Pardon! hanımefendiye dökmelik çikolata sosu var mıydı acaba?" Elini hafifçe havaya kaldırmış vesipariş veriyor gibi yapmıştı. Sessizce söyledikleri yüzünden kıkırtılarla dolmuştun. Burası ilk buluşmanızdaki kafeydi. Changkyun devamlı buraya geliyordu. Seni de getiriyordu. Senin izlerinin olduğu her yer gibi burasını da pek seviyordu.

"Bugün kaydımı yaptırdım ve ders seçtim. Artık resmen üniversite öğrencisiyim!!"

"Tebrik edrim Kyunggie.... bunun şerefine sıcak çikolatalar senden!"

"Teşekkür--- bir saniye... ama senin ısmar-- yaa... bak ya yine hesabı bana kilitledi.. kıza bak.. bak bka, karda cillveli cilveli bakıyor bana..."

*

"Az önce kafedeki hızlı hareketin bana pahalıya patladı küçük kız..."

"Ya aynı yaştayız,nasıl küçük oluyorum ben?!"

"Boyun yüzünden..."

"Önemli olan boy değil." dedin. Ne kadar faydalı bir insan olduğunu sıralamak üzere ağzını açacaktın ki Changkyun gülmeye başladı.

"Hayatım,özür dilerim ama.... cümleye girişin beni endişelendirdi..."

"Ne konuda?"

"Issız sessiz bir sokaktayız,yani bana herşeyi yapabilirsin şu an.. gece geç saatte sevgilisini eve bırakmaya çıkmış masum bir erkeğim ben.. Senin için ideal av... ah korkuyorum komşular!!"

"Changkyun... bu kadar işveli cilveli olursan cidden kara yatırırım seni.... soğuk seni kendine getirir diye umuyorum..."

"Sevgilim bak.... yine değişik girdin cümleye... Sonra Changkyun sapık,Changkyun ergen. Kendine bak...." dudağını büzmüş ama elini bırakmadan yürüyordu. Gözgöze geldiğinizde gülüştünüz. Gülümsemesinin içini üç bardak sıcak çikolatadan daha fazla mutlu ve sıcak hissettirmesi inanılmazdı.

Kapına vardığınızda onu biraz uzun öptün. Biraz daha uzun öptün. Farkında olmadan onu evin içine çekiyordun. Ayak direttiğinde fark ettin. Ona soran ve davet eden gözlerle baktın.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Sep 12, 2022 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Monsta X - One Shots [Smut]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu