41. Bölüm

78.7K 3.5K 918
                                    

Keyifli okumalar 🌼

___

Sonunda bu haftayı da bitirmiş rahat rahat yatağımda yatıyordum. Dünkü törenden sonra yine Ata ile birlikte yürümüş ve buluşmak için plan yapmıştık. Annemden daha izin almamıştım tabi orası da ayrı bir sorun. Sorun edeceğini düşünmüyordum bildiği için ama babamın şuan öğrenmesini istemiyordum da. Kapımın aniden açılması ile korkuyla yerimde sıçrarken telefon elimden düşmüştü. Çok şükür ki yatağa.

Annem halime onaylamaz bir bakış atarken içeri girip kapıyı kapattı. Yatağıma otururken bende kendimi toplayıp bağdaş kurmuştum. "Kızım kaç defa diyorum şu telefonu bırak bir diye. Kör olacaksın ona bakmaktan kör."

"Anne ya! Bende sana kaç defa dedim kapıyı çal bir girerken haber ver diye ama bak. Her seferinde canım telefonum fırlıyor bir yerlere." Kolumu çimdiklemesiyle acıyla bağırdım. "Yaa annee ya! Ne yapıyosun Allah aşkına?"

"Düzgün konuş anneyle bir dahakine terliği yersin he" En sonunda susup ona bakarken hemen modunu değiştirip konuştu. "Anlat bakalım neler oluyor? Konuşmak istiyorum dedin girdin odana çıkmadın daha"

Kendimi toparlamak adına nefes aldım. "Annem biliyorsun hani Ata ile sevgiliyiz." Devam etmeden bir yüzüne bakıp tepkisini tekrar ölçerken devam et anlamında kafasını salladı. "Yarın dışarı çıkalım diye düşündük. Hani diyorum sen izin verir misin? Beni idare edebilir misin?"

Annem düşünürken ben gergince vereceği cevabı bekliyordum. "İyi tamam ama anlat bakayım sen şimdi. Nasıl gidiyor iyi mi bu çocuk kötü mü?"

Gülümseyip anneme Ata'yı anlatmaya başladım. Yarım saat konuştuğumuzds en son annem beni öpüp odadan çıkmıştı. Hemen elime telefonumu alıp Ata'ya yazmaya başladım.

Utangaç Güzel : Annemle konuştum

Utangaç Güzel : Tamam dedi aldım izni

Basketçi Bey : Tamamdır o zaman yarın 12 de gelirim sizin oraya

Utangaç Güzel : Olur

Basketçi Bey : Başka ne konuştunuz :D

Utangaç Güzel : A aaa sanane acaba

Basketçi Bey : Ne sanene

Basketçi Bey : Benim hakkımda hiç mi konuşmadınız

Basketçi Bey : Sevgilini anlatmadın mı anneme

Basketçi Bey : Annene*

Basketçi Bey : Allah yazdırdı bak

Utangaç Güzel : Bak ya

Utangaç Güzel : Neyse anlattım

Utangaç Güzel : Anneme*

Basketçi Bey : Ne dedi

Utangaç Güzel : Pek farklı bişey demedi aslında.

Utangaç Güzel : Bir gün bende göreyim falan dedi işte o kadar

Basketçi Bey : E hemen çıkıp geleyim o zaman ben

Utangaç Güzel : Ata manyak mısın

Utangaç Güzel : Hayır ciddi soruyorum bak

Basketçi Bey : Niye lan

Utangaç Güzel : Saatin farkında mısın sen

Utangaç Güzel : Gel de babam bir güzel dövsün seni

Utangaç Güzel : Bir de geleyim ben diyor deli

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin