45. Bölüm

55.8K 2.8K 976
                                    

Keyifli okumalar 🌸

___

Ellerim titremeye başlarken midemde bir ağrı oluşmuştu. Gördüğüm görüntüye inanmak istemiyordum. Beni saran kollarında o kızın olmasını istemiyordum. Yanlarına gidip gitmemek arasındaydım. Ne garip değil mi?

Sevgilim orada başka bir kıza, onu seven kıza sarılıyor ve ben burada yanlarına gitsem mi diye düşünüyorum. Halime acıyla gülerken Ata ile göz göze geldik. Gözlerindeki şaşkınlığı aramızdaki onca mesafeye rağmen görürken o da benim gözlerimdeki duyguları görmüş anlamış mıydı acaba?

Bana neler yaşattığını, neler hissettirdiğini hissetmiş miydi? Onlara daha fazla bakmak istemezken yanımda konuşan Kardelen'i kulaklarım duymuyordu şuan. Arkamı dönüp okula ilerledim. Yalnız kalmak istediğimde indiğim genelde boş olan koridora girerken yandaki ilk sınıfa atmıştım kendimi.

Gözlerim dolu dolu, yaşlarım akmaya hazırken ağlamak istemiyordum. Şuan ikisini de parçalamak istesem de bunu yapmayacaktım. Ata onca şeyin üstüne o kıza sarılıyorsa gidip ona saldıracak ya da kavga çıkarıp kendimi gösterecek değildim.

Sınıfın ortasına doğru ilerleyip ellerimi saçlarımdan geçirdim. Daha bu sabah sevdiğini söylemişti ya bana. Daha bu sabah! Geç kalacağım demiştim. İlk teneffüste buluşuruz demişti. Benimle buluşacağı teneffüste ben onu Sude ile sarılırken görmüştüm.

Bu muydu yani? Başka bir sebebi mi vardı yoksa gerçekten de.... Gerçekten de sevmemiş miydi beni? Yalan mıydı onca şey? Düşündükçe delirecek gibi olurken sinirle saçlarımı arkaya attım. Hâlâ o kız kollarındaydı ya!

Kapının açılma sesiyle irkilip oraya dönerken onu gördüm. Gözlerimi ondan çekip tekrar arkamı dönerken kapıyı kapattığını sesten anladım. Birkaç adım sesi duyarken bana yaklaştığını hissetmiştim.

Omzuma değen elleri ile hızla geri çekilirken sinirle ona döndüm. "Sakın! Sakın dokunma bana!" Tepkimle bir adım geriye giderken ellerini kaldırdı. "Tamam. Tamam dokunmayacağım. Ama konuşalım Arya."

Histerik bir gülüşle ona baktım. "Neyi konuşacağız? Nasıl sarıldığınızı mı? Kaç dakika sürdüğünü mü? Nasıl hissettirdiğini mi? Hangisini konuşmak istersin Ata?" Sona doğru sesim yükselirken o bana göre oldukça sakindi. Ve bu beni daha da sinirlendiriyordu sanki.

"Neden sarıldığımı konuşabiliriz mesela" Rahatlığı karşısında şaşırıp kalırken bunu fırsat bilip devam etti. "Arya... O benim eski arkadaşım." Hah diye bir ses çıkardım. "Seni seviyor o kız. Anlayabiliyor musun bunu? Tekrar söylüyorum bak. Seni seviyor."

"Ağlıyordu. Geldi konuştu. Bir anda sarıldı. O sarıldı zaten. Karşılık vermedim. Evet konuştum ama ben çekip sarılmadım kıza." Kafamı salladım. "Hiç öyle durmuyordu gördüğüm manzara."

"Ne? İnanmıyor musun bana?" Durdum. Yüzü değişik bir hal alırken tekrar konuştu. "Gerçekten inanmıyorsun sen. Bana... Sevgime... "

"İnanmak istiyorum Ata. Gerçekten istiyorum." 

"Ben sarılmadım Arya. Yemin ederim ben sarılmadım. Sana kendimi nasıl inandırırım bilmiyorum. Ama inan bana. Seni seviyorum" Gözlerime bakıp konuşurken dikkatle onu izledim. Samimiyetinden şüphe etmiyordum aslında. Sadece o kıza sarılıp sarılmadığından emin olmak istiyordum.

Geri çekilirken konuştum. "Sen ne yapardın Ata? Beni biriyle sarılırken görsen?" Hafif çatılan kaşları devam etmemle tamamen çatılmıştı. "Burak'la sarılır-" Aniden bileklerimden tutup kendine çekmesi ile susmak zorunda kalırken yüzlerimizin arasında az bir mesafe vardı.

"Cümleni bitirme Arya. Bitirme ki daha önce zaten bunu yaptığı için gidip onu dövmeyeyim." Alev saçan gözleri beni yakarken hızlı nefesleri yüzüme çarpıyordu. Gözlerim biçimli yavaşça dudaklarına kayarken bedenim zor ayakta duruyordu. O tutmasa düşecektim sanki.

Kendime gelmeye çalışarak konuştum." Sen yapıyorsun ama. O kızla sarılıyorsun" Kafasını havaya kaldırırken sakin olmaya çalışıyor gibiydi. Umrumda değildi sinirli olması. Biraz empati kursa anlayacaktı şuan ki tepkimi zaten. "Arya. Güzelim. Bak yine söylüyorum. Ben sarılmadım."

"İzin verdin." İnatla gözlerine bakarken sesli bir nefes bıraktı. "Ağlıyordu diyorum. Eski arkadaşım Arya. Dinleyip konuştum bu kadar. Aniden ağlayarak sarıldı. Sende gördün. Olan bu." Kendimi geri çekmeye çalıştım ama buna engel oldu. Hâlâ kolları arasında kalmıştım.

"Bende bana aniden sarılan herkese izin vereyim o zaman" Sinirle ağzımdan çıkanı duymazken gözlerinde yeniden beliren siniri gördüm. " Deli edeceksin beni Arya"

Elini saçıma atarken yumuşamak istemiyordum. "Bırak ya. Git Sude'ne sen"

"Git mi diyorsun yani" Kafamı çevirip yüzüne bakmazken hafiften geri çekilir gibi oldu. Ona dönüp koluna vururken yüzüne baktığımda güldüğünü gördüm. Şerefsiz. "Git de nasıl kırıyorum kafanı"

"Gidemem zaten. İstesem de gidemem." Elini yanağıma getirip hafifçe okşarken gözlerimi kapatmamak için zor tutuyordum kendimi. "Küs müyüz?"

İnatla gözlerime bakarken cevabımı bekliyordu. "Eğer bir daha olursa- "

"Olmayacak güzelim." Kafamı iki yana sallarken gülümseyip sarıldı. Başım göğsüne değdiğinde burnuna gelen kokuyla sinirle gözlerimi açıp geri çekildim. "Git üstünü değiştir! Parfümü sinmiş ya!" Sinirle onu itip sınıftan çıkarken arkamdan seslenmesini duysam da cevap vermedim.
~

Erenlerle kantinde otururken kapıdan giren kişiyle gözlerimi başka yere çevirdim. Ata üstünü değiştirmiş yanımıza gelmişti. "Selam millet" Kardelen ve Eren selam verirken Eren bilmiyordu ama Kardelen'e sonrasında da olanları anlatmıştım. Ata'ya çevirmediğim yüzümle kantindekilere öylesine bakarken yanımda hareketlilik hissettim.

Yan masadan çektiği sandalyeyi benimkine baya yakın bir şekilde koyup oturduğunda gözlerimi devirdim. Eren ikimizi birden süzüp ne olduğunu anlamaya çalışırken eğilip Kardelen'e bişeyler fısıldamasından ona sorduğunu anlamıştım .

Kulağımda hissettiğim nefesle içim titrerken yine de ona dönmeyecektim. "Güzelim hâlâ mı?" Omuz silktiğimde kolunu sanki öylesine yapmış gibi sandalyemin arkasına doğru attı. Sanki ben anlamadım bilerek yaptığını Ata.

Bana biraz daha eğilirken kendimi pek çekecek alanım yoktu. "Bak üstümü de değiştirdim." Gözlerim yandan ona kayarken gülümseyip göz kırptı. Dirseğimle hafif karnına vurup biraz çekilmesini sağladım.Kardelenler de bizi baş başa bırakıp sorunumuzu halletmemiz için çıkarken dikkatli gözlerinin üstümde olduğunu hissediyordum. 

🌙

Hellööö 🌼
Bir sonraki bölüm : Röportaj

Röportaj için sorularınızı buraya bırakabilirsiniz. Sorular çoğaldığı zaman röportajı yapıcam. Mesela Arya'ya sorun. Ata'ya sorun, Kardelen'e, Eren'e...Tüm karakterlere sorun cevaplasınlar

Yorumlarınızı bekliyorum. Umarım bölümü beğenmişsinizdir🙏🏻

Sizleri seviyorummm❤️

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin