70. Bölüm

38.3K 2.2K 1.1K
                                    

Keyifli okumalar🌸

___

"Ata!"

"Arya!" Kulağımda uğuldayan sesler, etrafımı saran ateş beni içine çekiyordu sanki. Kardelen beni omuzlarımdan sarstı. Gözyaşlarım hızla boşalırken korkuyla bir çığlık atarak gözlerimi açtım. Rüyanın etkisiyle yabancı gelen ortam yüzünden irkildim.

Bana korkuyla bakan Kardelen'in buldu gözlerim. Hızla sarılırken o da şaşkındı. "İyi misin?"

Cevap veremeyecek kadar bitkindim. Her yerde karnında metal parçası acı içinde bana bakan Kardeleni görüyordum. O halde gözlerime bakıyor acı çekiyordu. Ağlayarak ona sarılırken bir kez daha sordu. "Kuzum iyi misin? Bak sadece bir kabustu."

Aklıma aniden Ata ve Eren'in gelmesiyle ondan ayrıldım. Üstümü, terden yüzüme yapışan saçlarımı umursamadan odadan doları fırladım. Peşimden gelen Kardelen bana seslenirken ben hızlı adımlarla Ataların kaldığı odaya gidiyordum." Nereye? Arya! "

Nefesim daralırken kapıyı hızlı hızlı çaldım. Açılmadığı her saniye deliriyor içime binlerce bıçak saplanıyordu. Uyku sersemi kapıyı açan Eren gözlerini ovuştururken bir şey söylemeden ağlayarak ona sarıldım.

Şaşırdığı kasılan bedeninden belli olurken elleri havada kalmıştı. Arkamdan gelen Kardelen söylemiş olacak ki kollarını bana dolayıp ellerini saçlarımda gezdirmeye başladı. "İyisin... A abi..."

"İyiyim abim. İyiyim. Sakinleş lütfen. Bak korkutuyorsun bizi" Arkadan gelen bir kaç sesten sonra Ata'nın uykulu sesini geldi. "Neler oluyor ?" Sesini duymamla dinlemeye yüz tutan gözyaşlarım yeniden akmaya başladı. Eren den ayrılıp bulanıklaşan bakışlarımla yanına koştum.

Yatağa dizlerimin üstünde çıkarken hızla boynuna atıldım. Gözümün önüne gelen kanlı bedeni ve yüzünü silmek ister gibi sıkıca gözlerimi yumdum. Hıçkırıklarımı daha fazla tutmadan deli gibi ağlamaya başladım. Kasılan bedeni şaşkındı. Neler olduğunu anlayamıyordu bir türlü.

Yüzüm boyun girintisine yerleşti. Burnuma dolan kokusu rahatlamamı sağlıyordu. Bedenimi saran güçlü kolları da eklendi buna. "Güzelim, kötü bir rüya gördün sadece" dedi yatıştırmak istercesine. "Bak her şey yolunda. İyiyiz. İyisin"

Yüzümü boynundan çıkarmadan bir süre daha ağladım. Hıçkırıklarım yerini iç çekişlere bırakmıştı. Kolları benden ayrılmadı. Bir eli saçlarıma çıktı yavaşça. Okşadı, bir kaç öpücük bıraktı parmaklarının geçtiği yere.

Kendimi yavaşça geri çekerken gözlerim yanıyordu. Kapıyı kapatıp içeri giren Eren ve Kardelen kenarda ayakta durmuş bekliyorlardı. Ata'nın elleri yüzümü buldu. Baş parmakları yanaklarımda dolaştı bir süre. Dikkatle bana bakıyordu.

"Anlatmak ister misin ne gördüğünü?"

Başımı iki yana sallayarak "I-ıh" dedim. Bir şey deyip üstelemedi. Aklıma yine geldiğinden kötü olmuştum. Görüşüm bulanıklaşırken bunu fark edip parmaklarını göz çukurlarıma çıkardı. Akıp yanağıma düşecek olan yaşa engel oldu.

"Uyumak ister misin?"

"Gözümü kapattığım anda yine görecek gibiyim" Ağlamaktan çatallı çıkan sesim kısıktı. Anlayışla elinin birini saçlarıma götürdü. "Buradayım ben."

Ellerimi kollarına koydum. Varlığını hissetmeye ihtiyacım vardı şimdi. Her şeyden çok hem de. "Hadi gel" Yatak başlığına yaslanıp başımı göğsüne yasladı. Bizi izleyen gözlerin ağırlığını üstümde hissetsem de bakamadım.

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin