55. Bölüm

45.3K 2.6K 1.2K
                                    

Keyifli okumalar🌼

___

Babamla göz göze öylece dururken Ata yanımda hareketlendi. "Ciddi misin yoksa yine şaka mı yapıyorsun?"

"Ciddiyim." Onun da kafasını çevirip baktığını hissettim. "Bak doğru söyle. Adamın yanında şakadır rezil olurum. Değildir yine rezil olurum anasını satayım."

"Gerçekten babam o gerizekalı." Babam bize doğru yürümeye başlarken konuştu. "Siktir. Niye böyle bakıyor ki şimdi baban?" Ona yandan dönüp sence bakışı atarken neredeyse yerinde hazır ola geçip yanıma gelen babama baktı. Babamın bakışları ikimizin arasında dolaştı.

Kafasıyla işaret edip beni yanına çağırırken Ata ya bakmaya devam ediyordu. Ters bişey yoktu şuana kadar." Sen geç içeri. Delikanlı ile konuşacaklarım var." Bir babama bir Ataya bakarken emin olamamıştım. Babam kafasını hâlâ boş boş duran bana çevirdiğinde resmen gözleriyle git diyordu.

Çaresizce kafamı sallayıp arkamı dönerken biraz ilerledim. Tekrar dönüp Ataya baktığımda göz göze geldik. Ufak bi tebessüm yolladığımda gözlerini kapatıp açtı sorun yok dercesine. Umarım olmazdı da. Aniden bana dönen babamla hızlıca eve yürüdüm. Daha onlara bakmaya cesaret edemezken el mecbur içeri girdim.

Salondan çıkan annemle gözlerimiz buluşurken büyük bir yavaşlıkla montumu çıkardım. Stresle salona doğru giderken bir ileri bir geri yürümeye başlamıştım. "Noluyor kız? Deli danalar gibisin"

"Babam... Gördü bizi" Elimi yüzüme kapatırken koltuğa attım kendimi. "Ben dedim sana çabuk gel diye. Nerde gördü? Nasıl gördü? Ne şekilde gördü?"

"Yani ne kadar zamandır görmüştü bilmiyorum. Ben onu fark ettiğimde ayrılmıştık."

"Nasıl ayrılmıştınız? Kız sen yoksa ulu orta yerde mi? Ay Allah'ım başıma gelenler! " Ofladım.

"Ya anne saçmalama. Kolu omzundaydı işte yürüyorduk o kadar. Offf! Çok kızar mı? Ata ile kaldı bir de. Allah'ım inşallah kızmaz yarabbim."

"Güvenilir mi değil mi nasıl biri diye sorar bakar bi. Sana da yapar aynısını. Eğer gerçekten gözü tuttuysa baban gaddar biri değil sonuçta. Asla sevgilin olmayacak diye bir şey yok bunu ikimiz de biliyorduk. Sadece doğru insanla olmasını ister"

"Anne senin bu durumda bana terlik falan atman lazımdı. Yani seninle tamam rahatça konuşuyorum da ne biliyim. Babamla konuşamam ki ben."

"Şuan o kısım damadım da zaten. Onun konuşmasına bağlı olay. Bugün konuşamaz zaten baban seninle. Sen çık odana dinlen gelmezsin bu sefer. Bende bi konuşurum senden önce. Bakarım ne diyor ne demiş "

Hızlıca anneme sarılıp öperken kollarımı biraz daha sıktım." Annem benim ya. Yerim seni " Elleriyle beni gülerek kendinden uzaklaştırırken kalçama vurdu." Hadi hadi çık. Duş al git dinlen. "

Hızlıca odama çıkarken duş için kıyafet hazırladım. Banyoya giderken duyduğum seslerden babamın geldiğini anlarken bu konuşmanın bugün olmasını istemediğim için hemen içeri girdim. Ata ne yapmıştı acaba?

Duyduğum kapı sesi ile çıktıklarını anlarken suyu ayarladım. Normalde saatlerce duşta kalabilecek ben şimdi daha kısa bir sürede çıkmıştım. Islak saçlarımı tarayıp sevmesem de hasta olmamak adına kuruttum. Odama geçip telefonumu elime aldığımda Ata bir şey yazmamıştı.

Aramayı tercih ederek rehberden adını bulduğumda stresle telefonu kulağıma götürdüm. İki çalıştan sonra açtığında güzel sesi kulağıma doldu.

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin