75. Bölüm

37.3K 2.8K 2.5K
                                    

Keyifli okumalar🌸

+1200 Oy
+1200 Yorum

(Lütfen yorum sınırı dolsun diye noktalama işareti, random ve emoji koymayın)

__

Ata ve Eren hâlâ şokla bana bakarken sorumu yineledim. "Ne oyunu?" Önce birbirlerine baktılar. Ata boğazını temizleyip bana döndü. "Tamam. Bu kadar uzadığı yeter. Anlatacağım"

"Dinliyorum" Ayağımla gergin bir şekilde yerde ritim tutarken söyleyeceğini içimdeki korkuyla bekliyordum. "Ben... Yani Erenle ben senden bir şey sakladık."

"Doğru düzgün anlatacak mısın yoksa böyle taksit taksit mi gideceksin?" Söylediğimle birlikte ofladı. Eliyle yüzünü sıvazlarken Eren lafa girdi. "Arya bak gerçekten kötü bir niyetimiz yoktu."

"Neye kötü bir niyetiniz yoktu? Anlatın şunu artık" Yükselen sesimle birlikte derin bir iç çektiler. "Sakin ol. Anlatacağım. Ben anlatacağım sana" Yanıma gelmek için hareketlendiğinde elimi kaldırıp durdurdum. "Oradan anlat. Şu oyun ne?"

"Eren hâlâ Kardelen'i seviyor" Eren aniden kafasını ona çevirip itiraz etti. "Ne sevmesi oğlum? İlgi dedik sadece"

"Yürü lan! İlgiymiş. Başlatma ilgine. Seviyorsun bal gibi daha ne itiraz ediyorsun" Ben ikisine de kaşlarımı çatmış bakarken onlar kendi arasında seviyor sevmiyor tartışmasına girmişti bile. "Beyler!"

El çırpıp bağırmamla bana döndüklerinde devam ettim. "Eeee? Devam et"

"Bu şerefsiz!" Eliyle Eren'i gösterip yineledi. "Aha bak bu şerefsiz" Daha sonra bana döndü. "Su ile yalandan konuşmaya başladı." Kaşlarımı kaldırıp Eren'e dönerken anında itiraz moduna girmişti.

"Ya unutmak için konuşmaya başladım. Başka bir şey yok"

"Kardelen'i unuttum artık dedi konuşmaya başlarken. Daha sonra geldi bana ben yapamıyorum demeye başladı. Kardelen de tavrını belli edince konuşma numarasına devam etti."

"Ne?" Şaşkınlığımın yüzümden belli olduğuna eminken Eren'e döndüm. "Bana söylediğinde sen bir kaç defa sormuştun. Söyleyemedim. Kardeşim dediğimin söylediği şeyi söyleseydim ihanet etmiş olacaktım."

"Sen de yalan söylemeyi tercih ettin" Bu sefer de ona döndüğümde kafasını salladı. "Yanlış evet ama sevgilim de olsan onun sırrını paylaşamazdım Arya. Aynı şey Kardelen için olsa sen de bunu yaparsın biliyorum. Bunu yaparken içim rahat mıydı? Asla. Ama yapmak zorundaydım."

"Şuan bunu senin bu şekilde anlatman doğru mu peki? Hiç bir şeyi yapmak zorunda değildin! Değildiniz! Ya nasıl yaptınız siz bunu?"

"Yaptığının çok yanlış olduğunu hatta iğrenç olduğunu söyledim Arya. Yemin ederim söyledim güzelim."

"Ata'nın bir suçu yok" Eren kafasını kaldırıp konuştuğunda hayal kırıklığıyla ona baktım. "Ben söyleme dedim. Bu oyunu ben başlattım. Onu da ben soktum."

Kafamı salladım olumsuzca. "Ata sana engel olurdu. Daha ilk öğrendiği dakika engel olurdu. Bunu bitirmeni sağlardı. Onca ay iki kızın da duygularıyla oynadınız siz ya! Evet ikiniz de!" Sustuklarını gördüğümde devam edip.

"Kardelen'in de sana ilgisi vardı aslında biliyor musun? Bir kaç ay önce vardı. Sen onunla da yalandan konuşmaya başlayacaktın belki de" Eren kaşlarını çatıp bana baktı. "Tanımadın mı beni Arya? Kız kardeşim dedim sana. Sen de abi dedin. Kardelen'e bunu yapar mıydım sence?"

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin