59. Bölüm

49.9K 2.5K 809
                                    

Keyifli okumalar🌸

___

Belimdeki kollarına elimi koyarken sırtımı güvenle ona yasladım, "Hıımmm. Bi düşünmem gerek bunu" Güldüğünü bedeninden anlarken kafasını saçlarımın arasına koydu. "Nasıl özlemişim var ya..."

Beni daha sıkı sararken gülümsedim. Aklıma gelen şeyle gülüşüm sokarken geri çekildim. Hızlı adımlarla sınıfa ilerlerken konuştum. "Sudeciğinin yanındayken hiç öyle durmuyordu ama" Ata şaşkın bir şekilde orada kalmışken sınıfa girdim. Kapıyı açtığı gibi girip söylenmeye başlamıştı.

"Ulan biz daha hasret gidermeden uğraştığımız işlere bak. Başlayacağım ha şimdi. Kız kendisi yapışıyor görüyorsun. Tamamen uzak durmak istesem de duramıyorum malum. E başka türlü de şansım kalmıyor. En uzak nasıl tutabilirsem plana uygun ona göre tutuyorum işte. " Geçen ki gibi ben yine masaya oturduğumda önüme gelip elini iki yanımdan masaya koydu. Üstüme eğilirken konuştu.

" Sen söyle bakalım plan dahilinde olmadığı halde o itin senin yanında ne işi var? Beni çıldırtmak istiyorsan söyle ki bileyim " Omuz silktim. "Arkadaşım sonuçta. Neden konuşmayayım dimi? Belki ihtiyacı olur sarılmak zorunda falan kalır. Şimdiden haberin olsun yani sonra şey yapma"

Dediklerimle derin bir nefes verirken dikkatle onu izliyordum. "Kaç defa daha anlatmam lazım. Ben memnunum sanki bu durumdan." Kafamı çevirdim. "Hiç öyle durmuyor"

Çenemden tutup kafamı kendisine çevirirken gülümsedi. "Ben sabahtan beri seninle sarılmak için bekliyorum. Sen neler düşünüyorsun?" Kollarını belime getirip sarılırken başını omzuma yasladı. Bende kollarımı boynunda kavuştururken ellerimden birini saçına çıkardım. Yumuşak saçları ellerimden arasından kayıp giderken çok hoş bir his bırakıyordu.

" Bu işi ne kadar çabuk bitirirsek o kadar iyi" Omzumda olan kafası yüzünden sesi boğuk çıkmıştı. Kafamı salladım yavaşça. Geri çekilerek ona baktım. "O zaman sona yaklaşıyoruz"

~

Durakta benden uzakta duran Ata ya bakarken şu haline gülmemek için kendimi zor tutuyordum. Kendi kendine söyleniyordu. Sinirden dişlerini birbirine geçirmiş olacak ki çenesi kasılmıştı. Yandan bana bakıp eğlenen halimi görmesiyle kaşlarını daha çok çatarken güzel parmakları cebine uzandı. Telefonunu çıkarırken üstünde parmaklarını gezdirdi.

Uzaktan bana sallayıp bakmam için işaret verirken bende elimdeki telefonu açtım.

Basketçi Bey : Eğer biraz daha böyle gülersen plan falan demem gelir öperim görürsün

Basketçi Bey : Aslında hiç fena fikir de değil

Gözlerimi devirdim ona bakıp. Bu sefer ben ellerimi klavyede gezdirirken elinde telefon yazmamı bekliyordu.

Utangaç Güzel : Yok öyle bişey çok beklersin

Utangaç Güzel : Ayrıca napayım çok komik duruyorsun

Yanıma doğru adımlarken gözlerimi açıp ona gelmemesi için baktım. Hemen telefona geri dönerken hızlıca yazdım.

Utangaç Güzel : Ya kal orada

Utangaç Güzel : Bak eğer gelirsen

Bişey bulamamıştım diyecek. Gülerek telefona baktığını görünce bir mesaj daha geldi.

Basketçi Bey : Eee naparsın?

Basketçi Bey : Sende mi öpersin yoksa

Basketçi Bey : Eğer öyleyse hemen gelebilirim hiç sıkıntı değil

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin