🎶4. rész 🎶

1.2K 66 8
                                    

Hyunjin szemszöge:

Eszméletlen volt ez az európai turné. Szomorú is vagyok hogy vége. Már most hiányoznak a kis STAY-ek. Minden turnénk és koncertünk felejthetetlen volt ugyan úgy ahogy ez is az lett. Igazából a hazafele út elég unalmas volt. Hol zenét hallgattam, hol filmet néztem, volt mikor aludtam de az sem tartott sokáig hisz a mellettem ülő Jisung elkezdett bökdösni

- Mi van már? - kérdem még mindig csukott szemmel.

- Lassan landolunk. Ébredt. - mondta

Lassan kinyitottam a szemem. Ahogy leszállt a gép felálltam és összepakoltam a dolgaimat majd megindultam a kijárat felé. Amint az épületbe értünk a rajongok sikítását és a kamera hangjait lehetett hallani. Természetesen a biztonságiak egyből intézkedtek és megpróbáltak nekünk utat kreálni a buszhoz. De a lényeg a lényeg itthon vagyunk és egy kicsit pihenhetünk.

Az ajtót egy biztonsági nyitotta ki nekünk. Imádom a rajongókat de tényleg csak az ilyen esetekben félek egy kicsit hogy letámadnak. Nem egyszer volt mar olyan hogy a biztonságiaknak kellet leszaggatni rólunk egy, kettő rajongót.

Lassan a buszhoz értünk. Végre. A fotósok és a rajongok is kicsit odébb mentek hogy legyen egy kis levegőnk. Kicsit megáldunk hogy csináljanak pár fotót. Oldalra nézve láttam 2 lányt meg egy fiút. Látszólag lefagytak. Ez aranyos. Én csak mosolyogtam a maszkom alatt. Úgy szeretem ezt az érzést. Beszálltunk a buszba majd indultunk is haza. Hosszú volt ez a nap az biztos.

A dormba érve mindenki célba vette a szobáját majd behuppant az ágyba. Nagyon fárasztó kettő hónap volt ez. Utazás utazás hátán. Pihentünk 2 órát majd úgy gondoltuk hogy megyünk egy kicsit liveolni. Mind a 8-an leültünk a kanapéra és vártuk a rajongókat. Mikor már elég sokan csatlakoztak az Élőadáshoz, beköszöntünk. Körülbelül 2 órát liveoltunk.

Miután elköszöntünk a nézőktől mentünk aludni mert közben beesteledett.

- Én fürdök elsőnek. - kezd el szaladni a a fürdő felé Jeongin. Hát igen ilyenkor nagy veszekedés van hogy ki fürdik következőnek. Én nem nagyon szoktam belefolyni az ilyen "vitákba" így mindig és maradok utoljára.

Mindenki lefürdött ahogy én is. Olyan szinten fáradt voltam már hogy amint befeküdtem az ágyamba abban a pillanatban el is nyomott az álom.


A hétvége elég hamar eltelt. Ami azt illeti nem történt semmi érdekes az elmúlt kettő napban. Egész nap csak pihentünk. Volt mikor elmentünk edzeni de az sem tartott tovább 1 óránál. De a lényegre térve. Ma lesz a a meghallgatás a cégnél. És jelenésünk van. Vagyis nekünk is menni kell ugyan úgy mint a többi bandának is aki a JYP-nél van. Szokásosan Jeongin keltett minket ma is. Megreggeliztünk és indultunk is hiszen 9-től van a meghallgatás és nekünk 8-ra oda kell érni.

Már a meghallgatáson ülünk. Sokan voltak és mind elég tehetségesek. Most éppen egy fiú van a színpadon azt hiszem Chanyeol. Tehetséges a srác.

- Chanyeol. Igaz? - kérdi JYP. A fiú csak megszeppenve bólogat. - Hihetetlenül tehetséges vagy. Csak nagyon izgultál. Ezt onnan tudom hogy néha néha megremegett a hangod. De nem kell félni. Tehetséges vagy. Csak így tovább. - a fiú arcán egy levakarhatatlan mosoly ragyogott. - Majd e-mailben értesítünk. Sok sikert. Szia. - a srác illedelmesen meghajolt majd kimet az előadó teledből.

Ha jól tudom akkor csak kettő lány maradt hátra a meghallgatáson. Fárasztó egy nap a mai az már egyszer biztos, pedig egész nap csak ültem és semmi megterhelőt nem csináltam. Még nem is beszéltem. Na mind egy. Ha jól tudom akkor JYP egy 4 tagú lánybandát és egy 6 tagú fiúbandát akar. Ezért is lett ez a meghallgatás szervezve hisz még kell 2 lány és 5 fiú a bandákba hogy teljes legyen a létszám.

Hirtelen kinyitódott az ajtó és belépett az utolsó előtti jelentkező. Valahonnan ismerős nekem az biztos. De hogy honnan még én sem tudom de majd csak rá jövök.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now