🎶35. rész🎶

714 23 9
                                    

Hyunjin szemszöge

Lassan 3 hónapja hogy Emma nem veszi fel a telefont. Nagyon aggódom érte. Kérdeztem a lányokat hogy mi van vele meg hogy hol van de csak annyit mondtak hogy jól van és biztonságába szóval nem kell aggódnom. Minden nap küldök neki üzenetet hátha válaszol de semmi. Annyit tudok hogy néhány hónap múlva tér vissza.

- Mi az Hyunjin. Min gondolkodol? - jön oda hozzám Changbin.

- Inkább kin. - sóhajtok.

- Emmán igaz?

- Igen. Nem tudom hogy mi van vele meg hogy jobban van-e már vagy hogy hol van. Nem válaszol a hívásaimra és a lányok sem mondanak semmit.

- Ami azt illeti én tudok róla néhány dolgot.

- Mit? - Nézek rá rögtön.

- Inkább négy szem közt kéne. - indul el az ajtó felé ahova követem.

- Tudod hol van?

- Igen tudom. De ígérd meg hogy úgy fogsz tenni mintha nem tudnál semmit. - néz rám szigorúan. 

- Rendben.

- Na múltkor Miával este elmentünk kicsit kocsikázni. Kérdeztem hogy mi van Emmával. Először nem akarta elmondani de utána kiszedtem belőle.

- A lényeg. - sietettem.

- Nyugi. Na szóval. Emmának haza kellet utaznia 4-5 hónapra még rendbe nem jön. A lányokat meg megkérte hogy ne szóljanak senkinek mert akkor csak aggódnánk. Ezért nem válaszol a hívásaidra.

- Úristen. Tudod te milyen kő esett le most a szívemről?

- Elhiszem. - Paskolja meg a vállam.

- El sem hiszed milyen borzasztó nélküle ennyi ideig. - Hajtom le a fejem.

- Tudom. De figyelj 3 hónap már eltelt. Ha minden igaz akkor maradt még egy hónap vagy kevesebb vagy több. Hidd el úgy el fog menni mint a villám. Utána megint dug.... akarom mondani romantikázhattok. - vigyorog.

- Hülye. - Forgatom meg a szemem.

- Na de viccet félre téve. Gyorsan el fog menni az az egy hónap. Na de menjünk vissza a többiekhez mert baj lesz hogy ennyi ideig nem vagyunk bent.

- Rendben. - indulunk vissza a táncterembe. Most hogy biztosra tudom azt hogy Emma biztonságba van jobban tudok koncentrálni mert az elmúlt napokban nem nagyon ment a koncentráció.

Tényleg borzasztó volt ez a 3 hónap nélküle és még van egy hónap vagy ki tudja mennyi. Remélem minden rendben van vele.

Emma szemszöge

3 és fél hónap telet el azóta hogy haza jöttem. Az állapotom szinte tökéletes a fejfájásokat eltekintve. De ami a lényeg hogy már nem vagyok fáradékony annyira és már egyáltalán nem szédülök csak nagyon ritkán fájni kezd a fejem de az sem annyira. Tényleg igaza volt JYP-nek hogy jobban leszek.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon