🔞🎶37. rész🎶🔞

1K 36 5
                                    

Emma szemszöge.

A MAMA után nem a lányokkal mentem haza hanem Hyunjinnel ugyanis ahogy mondta ma kettesbe leszünk.

A házba beérve a hálóba mentünk hogy összebújva élvezzük egymás társaságát.

- Annyira hiányzott már ez az érzés. - szólal meg hirtelen Hyunjin.

- Hidd el nekem is. - nézek rá. - Sajnálom a napokat mikor nem írtam és nem hívtalak. - Bújok hozzá jobban. - És hogy ezzel neked fájdalmat okoztam. - Hunyom le a szemem.

- Ugyan ne sajnáld kicsim. A lényeg hogy itt vagy velem és ez minden ami számít most. - Puszil homlokomra. - Szeretlek. - suttogja.

- Én is téged. - Mosolygok rá.

- Tudod.. Mikor te jöttél fel a színpadra nem pedig az a gyakornok lány - dönt hátamra majd felém mászik. - Azt hittem felállok a helyemről és oda szaladok hozzád hogy addig öleljelek és csókoljalak téged ameddig csak lehet. - Ad egy puszit a számra.

- És miért nem tetted? - kulcsolom össze kezem a nyaka mögött.

- Túl sok volt a szem. De.. most.. annál.. kevesebb.. - Hajol ajkaimra. Lágyan csókol miközben teljesen felém mászik.

Egy idő után megérzem ahogy a pólóm alatt matatni kezd aztán egyszer csak elválik tőlem és lehúzza rólam a felsőm. Miután a szoba másik végébe dobta vissza hajolt ajkaimra. Megnyalta alsó ajkam ezzel bejutást kérve amit szinte rögtön meg is adtam neki. A nyelvünk csak úgy táncoltak egymással. Áttér a nyakamra amit olykor olykor megszív. Lejjebb a mellemnél megáll majd felültet. Lassan kapcsolja ki a melltartóm és ugyan olyan lassan veszi le rólam majd azt is a pólóm mellé dobja. Az oldalamat végig simítja miközben végig néz fedetlen felső testemen az alsó ajkát beharapva.

- Gyönyörű vagy. Mint mindig. - tapad újra párnácskáimra. Lassan csókol miközben vissza dönt az ágyra. Újra lejjebb kezd haladni. A nyakamat végig csókolta majd áttér a melleimre. Lágy csókokkal lepi el amit én halk sóhajokkal díjazok.

Mikor már a nadrágom gombjánál kezdett matatni fordítottam helyzetünkön így most én vagyok felül.

A nyakát kezdem el csókolgatni és megszívni. Mikor ezzel végeztem felülök. Ő vette a célzást így követett engem és levette magáról a pólót majd vissza is feküdt. Én nyál csorgatva teszem tenyerem a mellkasára majd lassan húzok végig felső testén egészen a nadrágjáig. Csillogó szemekkel néztem az övéibe mire ő kuncogni kezdett majd megfogja a kezem és vissza ránt magára.

- Tetszik amit látsz angyalom? - kérdi egy kacér mosollyal.

- Mint mindig oppa. - Mosolygok én is. A válaszát meg sem várva hajolok vissza nyakára majd haladok egyre lejjebb. A kockáit egyenként megcsókolom és megszívom. A nadrágja tetejéhez érve csiga lassan nyúlok gombjához és ugyan ilyen lassan veszem is le róla. A bokszerén keresztül rápuszilok ágaskodó nemességére amit egy halk sóhajjal díjaz.

Ismét lassan húzok le róla az utolsó zavaró ruhadarabot.

- Emma. Ne játsz az idegeimmeElh. - nyög egy nagyot mikor farkára markolok majd lassan verni kezdem neki. - Vedd ah szádba életemh.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now