🎶11. rész🎶

1K 46 7
                                    

Emma szemszöge

Holnap megy fel a debüt zenénk. Nem tudom miért de izgulok hogy mi lesz a reakciójuk az embereknek. Tetszeni fog nekik vagy nem? Szeretni fognak-e minket csak mert van kettő nem Koreai a bandába és hogy az egyik pont a leader. Míg ezen gondolkodtam haza is értünk. Gyakorolni voltunk hisz 11.-én lesz egy fellépésünk mint minden bandának amikor kiadnak egy új zenét. A szerkesztő aki az MV-t szerkeszti átküldi nekünk a kész klipet amit le kell reagálnunk de úgy hogy közben videózzuk magunkat hisz ha beindul az idol életünk kamerákkal fogunk élni. A nyomunkban lesz legalább egy kamerás szinte mindig. Persze ha magánügyről van szó akkor hagynak minket.

Felhívtam anyáékat hogy közöljem velük hogy lassan kint van a Klipp vagyis hogy holnap. Az intro már kint van amit rengetegen megnéztek 1 nap alatt asszem 12 millióan megnézték ami lehet azért van mert új banda és kíváncsiak voltak hogy kik és mik ezek. Most lassan 23 millió megtekintés van rajta ami kezdésnek nem rossz. Lehet ha kikerül a Klipp a fele fogja megnézni ennyi idő alatt. Ki tudja.


Hivatalosan is idolok lettünk. Az MV kikerült a youtubera ami miatt nagyon boldogok voltunk. Percenként néztük meg, hogy hányan néztek meg eddig és kinek, hogy tetszik a like alapján. De ezt az örömöt a duda szakította félbe ami azt jelezte hogy mennünk kell próbálni hisz holnap fellépés.
Ezt vettem fel a tánchoz.

Mind a négyen nagyon sokat gyakoroltunk az elmúlt napokban és eléggé fáradtak vagyunk

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Mind a négyen nagyon sokat gyakoroltunk az elmúlt napokban és eléggé fáradtak vagyunk. Volt hogy 2 este nem is aludtunk mert gyakoroltunk hogy ne rontsunk majd a fellépésen.

Pihenőt tartunk egy kicsit mert 3 órát egy huzamba táncoltunk. Az ajtó nyitódására lettünk figyelmesek. JYP és még kettő faszi jött be.

- Jó napot - hajoltunk meg illedelmesen.

- Sziasztok lányok. Gondolom próbáltok igaz? - kérdi JYP

- Igen pont most járt le a pihenőnk. - mondom.

- Remek. A két fiatalember azért jött hogy megnézze az új bandám. Mutatkozzatok be kérlek. - beálltunk egymás mellé majd elkezdtem számolni.

- 1...2...3. Helló mi vagyunk a A-BOMB. - mutatkozunk be egyszerre. Hát ezt a köszönést még gyakorolni kell. JYP csak büszkén mosolygott majd folytatta.

- Lányok arra kérlek titeket hogy mutassatok meg a ma kijött zenétek koreográfiáját. - mi csak bólintottunk egyet majd gyorsan elindítottam a zenét. Beálltunk a kezdő pózba majd táncolni kezdtünk.

Egy röpke 4 perc múlva végeztünk is.

- Nagyon ügyesek voltatok. Gratulálunk a debütálásotokhoz csak így tovább. - mondja az egyik pasa. Hát köszi vagy mi.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz