🔞🎶29. rész🎶🔞

1.4K 42 51
                                    

Emma szemszöge

Izgalmas napnak nézünk elébe.

18+ kezdete

Hyunjin ismét az ajkaimra hajol. Míg csókol addig érzem hogy a pólóm alá nyúl és a hasam kezdi el simogatni. A nyakamra tér át és gyengén szívni kezdi amit én halk nyögésekkel és sóhajokkal díjazok. Elvált tőlem és a szemembe néz miközben húzza le rólam a felsőm. Azonnal takarni kezdem magam hisz eszméletlenül szégyenlős vagyok. Hyunjin megfogja két csuklómat és a fejem mellé emeli majd összekulcsolja ujjainkat. Végig nézi majdnem fedetlen testem miközben beharapja alsó ajkait.

- Ne takard magad. Gyönyörű vagy. - suttogja ajkaimra. Újra megcsókol utána megint visszatér nyakamra, nyálas csókokkal lep el, de most nem finomkodik, erősen megszívja ezzel egy nagy lila foltot hagyva a nyakamon, megmutatva hogy ÉN az ÖVÉ vagyok.

Áttér mellkasomra. Ott is nyálas csókokkal lep el. Amit ott is végzett nem megy tovább hanem felül és leveszi magától a pólót. Én azonnal a mellkasára rakom a kezem és végighúzom a kocka hasán egészen az alhasáig. Hihetetlen izmos teste van. Az alsó ajkam megnyalom majd beharapom és a szemébe nézek. Ő csak egy büszke mosollyal ráfog a hasán levő kezemre majd vissza rakja ugyan oda ahol volt majd ismét ajkaimra tapad. A lapockám alá nyúl  hogy felültessen. A melltartóm pántját kezdi el kikapcsolni de én kezére fogok.

- Mi a baj? - néz rám aggódva.

- Szégyenlős vagyok. Sosem látott még így senki. - nézek oldalra. Kicsit gáznak érzem azt hogy 22 evés vagyok és még mindig szűz.

- Kicsim. Gyönyörű vagy. Ne takargasd magad. Főleg ne előttem. - nyúl állam alá és a fejem maga felé fordítja hogy szemembe nézzen. - vigyázok rád. - majd ajkaimra tapad. Végül elengedtem a kezét, hogy fejezze be amit elkezdett.

Kikapcsolta a melltartóm és lassan vette le rólam. Amit leesett rólam a ruhadarab csillogó szemekkel nézte a melleim. Nem nagyok de nem is kicsik. Én ismét takarni kezdtem magam. Kuncogva megrázza a fejét és elveszi a kezem. Óvatosan visszadönt az ágyra, a fejem mellet az ujjainkat ismét összekulcsolta és úgy hajolt rá ajkaimra. Lassan lejjebb halad és a melleimnél megáll. Az egyiket csókolgatja, néha néha megszívja a másikat gyengén markolássza. Kis idő után másikat kezdi csókokkal ellepni. Ezt az egész műveletet halk nyögésekkel viszonozom. Hyunjin ezt hallva elmosolyodik. Lejjebb halad és a hasam is forró csókokkal lepi el. Elválik a pocakomtól és a nadrágom gombjaihoz nyúl. De még mielőtt bármit csinálna fordítok helyzetünkön amit egy nem tetsző morgással díjaz. A ágyékára ráülök és érzem a keményedő nemességet. Mosolyogva kezdem el mozgatni a csípőm amitől Hyunjin egy elég hangosat nyög. A derekamra markol majd gyorsabban kezd mozgatni. Most rajtam a sor hogy kényeztessem. Az ajkaira hajolok és így megyek lejjebb egészen a nadrágja porcáig.

Nem engedi ő sem hogy folytassam, azonnal fordít helyzetünkön. Megcsókol majd ismét a nadrágomnál babrál. A csípőmet felemelem ezzel segítve neki hogy lehúzza a nacim. Visszamászik az ajkaimra majd csókolni kezd. A keze a bugyim alá vándorol majd kényeztetni kezd ott alul. Masszírozza és simogatja ennek hatására én bele nyögök a csókba. Hyunjin erre csak elmosolyodik majd visszamászik a lábaim köze. A fogai köze véve a bugyim húzza le rólam. Automatikusan zárom össze lábaimat.

- Tudod.... sosem gondoltam volna hogy ilyen gyönyörű barátnőm lesz. Gyönyörű vagy Emma. Ne takard magad. - azzal a térdeimre fog hogy széthúzza őket. Egy utolsó nyálas csók után rátapad a nőiességemre. Nyelvével kezdi el kényeztetni amitől én hangosan nyögdécselek. Később sem hagyja abba amit kifejezetten elvezek. Mindig is féltem a sextől de ez valami isteni érzés. A hajába markolok ezzel jelezve hogy tetszik amit csinál.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now