🎶24. rész🎶

823 36 16
                                    

Emma szemszöge

Hamarosan ismét MAMA amire elég sokat készülünk. Kitaláltunk egy koreográfiát a BTS-től a Louder than bombs című zenére. Ezt is elő fogjuk adni a díjátadón. A biztonság kedvéért megkértük JYP-t hogy kérjen engedélyt a BigHit-től hogy elő adhassuk amit meg is kaptunk szerencsére. A koreot én és Lena tálaltuk ki de Sunny-nak és Miának is voltak jó ötletei amit bele is raktunk a táncba. Nagyon remélem hogy most nem lesz semmi gond és hogy minden a legnagyobb rendbe lesz. "Annyira naiv vagy Emma". A zenénél felosztottuk hogy ki kinek a részét énekli majd. Lena Suga és J-hope részét. Sunny Jin részét. Mia RM és Jimin részét. Én meg Jungkook és Taehyung részét. Mit ne mondjak elég nehéz volt választani hogy ki kiét énekli.

- Na csajok tartsunk egy kis pihenőt utána néhányszor elpróbáljuk utána megyünk haza. - mondom miközben kikapcsoltam a zenét. Ittunk néhány kortyot majd 10 perc pihenő után még 3-szor elpróbáltuk utána vissza öltöztünk mert úgy terveztük hogy elmegyünk kicsit a városba ahova persze kamerával fognak követni.

Ez volt rajtam

Ahhoz képet hogy 6 óra múlt tök jó idő van

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ahhoz képet hogy 6 óra múlt tök jó idő van. Mindig is imádtam ilyenkor kint lenni. Nincs annyira meleg se hideg. Az a kellemesen langyos idő van.

Egy óra múlva úgy gondoltuk hogy ideje lenne haza menni mert kezd sötétedni.

Haza érve lepakoltuk a cuccainkat gyorsan lefürödtünk utána még egy kicsit beszélgettünk, néhányszor elénekeltük a Louder than bombs-ot hogy biztos jól menjen holnapra mert be kell mutatni JYP-nek.

Másnap a céghez érve még gyorsan elgyakoroltuk majd vártuk a főnökünk érkezését. Éppen Sunny-nak mutattam meg egy mozdulatot a táncból mikor nyílt az ajtó. Rögtön oda kaptuk a fejünket és amit megláttuk hogy ki az meghajolva köszöntünk.

- Jó napot. - köszönünk szinte egyszerre.

- Sziasztok lányok. Gondolom tudjatok hogy miért vagyok itt. De nem egyedül jöttem. - nyitja ki jobban az ajtót. Mikor megláttam hogy itt van a BigHit vezérigazgatója azt hittem össze esek.

- Jó napot. - köszönünk ismét de most levakarhatatlan a mosoly az arcunktól.

- Sziasztok. - hajol meg ő is.

- Ugye mikor engedélyt kértem hogy előadhassátok a zenét akkor mondta Bang Si-hyuk hogy szívesen megnézne titeket ha végleg készen van a koreográfia szóval ezért van most itt. - Magyarázta JYP. Mi csak bólintottunk egyet. - Ha nincs kérdezni való akkor kérlek álljatok be a tánchoz és indítós is a zenét. - Mi tettük amit mondott. Amit meghallottuk a dalt rögtön neki is kezdtünk.

- Azta ez nem semmi volt. Nagyon tehetségesek vagytok lányok. - tapsol Bang Si-hyuk miután végeztünk.

- Köszönjük. - hajoltunk meg. Esküszöm be fog állni a derekam ettől a sok hajolgatástól.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora