🎶20. rész🎶

936 40 13
                                    

- Ezért még kaptok. De ami azt illeti. Igen történt valami ami teljesen megváltoztatja a köztünk lévő kapcsolatot. - mondom mosolyogva. Ekkor még nem is gondoltam hogy ez a kapcsolat pokollá teszi az életem.

Emma szemszöge

- Na mesélj. - ül le Lena törökülésbe mint egy kisgyerek. A többiek is helyet foglaltak a földön ahogy én is.

- ...majd ugye bejöttem leültem a kanapéra. Ennyi. - mesélem el az elejétől a végéig.

- EmJin akció. Pipa. - pacsizik le Mia a többiekkel.

- Hogy mi? - megkérdem hátha nem jól értettem.

- EmJin. Ez a shipp nevetek. - fordul felem Sunny

- EmJin? Komolyan? Ez hogy jött?

- Mivel rengetek a "kém" rajongó így kiszúrták azt hogy köztetek van valami és ezt a nevet adták nektek. EmJin. Szerintem tök jó. - magyarázza Mia.

- Hogy érted azt hogy kiszúrták hogy van köztem és Hyunjin közt valami? - kicsit megijedtem.

- Ugye az MAMA-n mikor mikor történt az a dolgok akkor ő volt az első aki oda szaladt hozzád, és hát elég sok kamera fel is vette. És ezt sok rajongó látta is. Röviden ennyi. De sok terória van ami annyit takar hogy csak legjobb barátok vagytok szóval semmi pánik. - mondja Lena 

- Akkor úgymond nem vagyunk nagy veszélybe. Ugye? - kérdem kicsit aggódva.

- Nem nyugi. - mosolyog rám Mia mire én csak egy nagyot sóhajtok. Nem tudom mi lenne ha kiderülne az hogy van köztünk valami Hyunjinnal.

- Na de szerintem mehetünk is mert befejeztük a gyakorlást. - áll fel Sunny majd a a cuccait felkapva fordul felénk. Mi is feltápászkodtunk majd a dolgainkat megfogva indultunk ki. Mondjuk nekem nem volt semmi holmim csak a telóm meg a power bank-om.

Haza érve a lányok rögtön a szobájukba mentek kicsit pihenni. Mivel én nem voltam fáradt ezért úgy gondoltam hogy mire felkelnek csinálom nekik valami kaját aminek neki is kezdtem.

Másfél óra múlva készen is voltam. Önelégülten leültem a kanapéra. A tévét bekapcsoltam majd valami filmet kezdtem el keresni. Nem tálaltam semmi értelmeset ezért a telefonnál maradtam. Az instán lapozgattam mikor hallottam hogy valaki jön le az emeletről.

- Hát szia. Kipihented magad? - ugráltam oda Lenahoz.

- Fogjuk rá. Van kávé? - indul el a konyha felé.

- Van azt is csináltam. - vigyorgok mint egy idióta.

- De jó illatok vannak itt. - ásít egyet a hátam mögött Sunny Mia társaságában.

- Hát igen. Még is pihentetek addig csináltam egy kis kaját. - terelem őket a konyhába.

Az asztalhoz leültek és megvárták meg megtérítettem. Segíteni akartak de nem engedtem nekik így is fáradtak még. A tányért eléjük raktam majd rá a kész ételt. Mivel én már ettem volt időm megcsinálni a kávékat is nekik.

- Emma ez valami isteni. Mikor tanultál meg így főzni? - néz rám csillogó szemekkel Sunny.

- Apám kitűnő szakács szóval volt kitől tanulnom. Persze nem ilyeneket csináltunk de megvan hozzá a képességem. - Raktam a tányér mellé a kávéjukat. Leültem közéjük miközben a koffein bombámat kortyolgattam. Éppen arról beszélgettünk hogy milyen lesz Párizs hisz ha begyógyult a sebem akkor utazunk ugyanis egy kisebb koncertünk lesz ott amit már nagyon várok.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin