🎶8.rész🎶

1.1K 55 4
                                    

Emma szemszöge

Eltelt elég sok idő. Nagyon nagyon közel vagyunk a debütálásunkhoz. Az első zenénk is lassan kész aminek a címe "first time". A banda neve nem más lett mint A-BOMB . A mai nap fogják elmondani nekünk hogy ki is lesz a leader ami miatt nagyon izgatott vagyok. Egyébként már a Dormba költöztünk. A ház amibe laktunk albérlet volt szóval szóltunk a tulajnak és vissza adtuk neki a kulcsokat. Az elmúlt hónapokban nem történt nagyon semmi izgalmas. Hétköznap dolgoztunk a dalon és táncoltunk. Külön ének óráik is voltan hogy jobban fejlesszük a hangunkat. Be kell hogy valljam megváltozott a hangom az énekórák során és jó felé. A szerepünk már megvan a bandában. Mia lesz a vokál. Lena lesz a főrapper, vokál, Sunny a fővokál. Én rapper, fővokál, vezértáncos és a koreográfus.

A táncterembe próbáltunk mikor is benyitott Yuna hogy vár minket JYP. Most fogja elmondani hogy ki is lesz a leader. Az iroda előtt megállva vártuk hogy Yuna szóljon nekünk mikor mehetünk. Az ajtó kinyílt és a főnökünk mosolyogva intett nekünk hogy fáradjunk beljebb.

- Jó napot - hajolunk meg illedelmesen.

- Sziasztok. Kérlek foglaljatok helyet. - mutat az előtte lévő 4 székre. - gondolom tudjátok miért vagytok itt. Szóval. Nagyon sokat gondolkodtam azon hogy ki is lenne a legideálisabb a banda leaderének. Még mielőtt elmondanám ki is lesz az. El szeretnék nektek egy fontos dolgot mondanom. Mivel közeledik az MAMA és arra gondoltam hogy mivel lassan debütáltok ezért ti lennétek a nyitó táncosok a rendezvényen. - kikerekedett szemekkel meredtünk rá. Nem hiszek a füleimnek. A világ legnagyobb Kpop díjátadó galaján mi legyünk a nyitó táncosok. Uram isten. - Na mit szóltok hozzá? - kérdi csillogó szemekkel JYP. Mindenki rám néz. De miért én? 

- Hát ez hirtelen ért engem de szerintem mindannyiunkat. - mutatok a csajokra. - igazából nekem nincs ellenemre ha a többiéknek sincs.

- Na lányok? Benne vagytok.

- IGEN- ordítanak egyszerre mire csak mosolygok egy nagyot.

- Rendben akkor el is kezdem szervezni a dolgokat. A koreográfusotok majd mutatja nektek a fellépéshez való táncot. Na de ami a lényeg. Ki is lesz a leader a bandában? Rengeteget gondolkodtam azon hogy ki is legyen az. Ki az aki a legtöbbet tett a bandáért. Ki az aki mindig kiáll a banda mellett. Ki az aki tudja irányítani a bandát. És végül ki az aki bármikor ott van és segít ha baj van vagy éppenséggel ha nem megy egy lépés a koreoban. A gyakorlásotok alapján amiket láttam és amit a tánctanárotok mondott azt szűrtem ki hogy a leader feladat egy valakit illet aki nem más mint... - Itt tartott egy kis hatásszünetet majd végig nézet rajtunk. - Emma - hogy mi? Én? Ez ugye nem mondja komolyan? - Emma. Kiváló táncos és énekes vagy. Mindig ott vagy ha baj van és ha segíteni kell. Te írtad a dalotok felét. Hihetetlen erő van benned. Remélem mindent megteszel ezután is a banda értekében. - mondja csillogó szemekkel.

- Szóhoz sem jutok. Köszönöm. És csajok- nézek a lányok felé. - Mondtam már párszor és most is el fogom meg még nagyon sokszor hogy rám mindig számíthattok. - mondom majd egy nagy mosolyt kapok mindenkitől. - Mindenféleképpen kiállok a banda mellett. Mindig.

- Kiváló. Na akkor rendezem is az MAMA-s fellépéseteket. Ha van valami kérdés akkor most tegyétek fel. Ha meg nincs akkor hogy minél hamarabb meg tanuljatok a koreográfiát akkor menjetek a próba terembe. A ruhákat majd én intézem meg mindent amit csak kell. - mosolyog ránk. Mi felálltunk majd célba vettük a tánctermet ahol eddig próbáltunk

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now