🎶36. rész🎶

742 28 5
                                    

Emma szemszöge

Végre landoláshoz közelítünk. Az idő gyönyörű. Mivel otthon elég hűvös volt ezért kicsit melegebben öltöztem fel de úgy tűnik hogy ha felveszek a kabátot melegem lesz szóval azt inkább hanyagolom.

A gépről leszállva elindultunk a kocsihoz ami majd a hotelhez visz. Ja még nem is mondtam. Nem a dormba visznek mert a lányok nem tudják hogy vissza jöttem. Azért lesz az a MAMA-n kis "meglepetés" is hogy meglepjem őket. Mint ahogy már mondtam csak JYP, Mi Sun és a rendezők tudnak arról hogy vissza jöttem.

Ha minden igaz akkor JYP már a hotelba vár engem. És igen ott várt engem egy hatalmas mosollyal.

- Üdv újra itt Emma. - üdvözöl.

- Köszönöm. Hiányzott már Korea. - sóhajtok mosolyogva.

- Gyere megmutatom a szobád. - indul el a lift felé. - Rendbe jöttél rendesen? Fáj még a fejed vagy szoktál szédülni?

- A fejem szokott egy nagyon kicsit fájni de az kinek nem? Szédülni már egyáltalán nem szoktam úgyhogy minden rendben van.

- Na ennek örülök. Ugye hogy nem volt olyan borzalmas ez a 4 hónap.

- Hogy őszinte legyek. Nem bántam meg egy percét sem. Örültem annak hogy újra láthattam a családom. De már nagyon vártam azt hogy vissza jöjjek.

- Meg is érkeztünk a megfelelő emeletre. - nyíl ki a lift ajtó és elindulunk. - ez a te szobád. Itt a Kulcs. Olyan 6 óra felé fog jönni hozzad Mi Sun hogy megbeszéljétek hogy mi lesz a MAMA-n. Este 7-kor hozzák a vacsorát. És a földszinten van egy táncterem. Mi Sun holnap is jön majd hogy a koreográfiát átnézzétek. - Mondja.

- Rendben. Köszönöm. - hajlok meg egy kicsit.

A szoba ajtót kinyitva be is megyek. Egy kis előszoba aztán egy nagyobb tér amibe egy franciaágy van. Mint egy kis gyerek úgy ugrottam rá hassal. Megfordultam és a plafont kezdtem el nézni. Egy kis idő elteltével írtam anyának hogy ide értem és hogy minden rendben van.

6 óra körül kopogni kezdtek. Felállók az agyról és az ajtóhoz sétálok.

- Szia. Mi Sun vagyok. Beszélgettünk mikor otthon voltál. - mosolyog rám egy 160 cm körüli rövid fekete hajú lány.

- Szia. JYP mondta hogy jössz. Gyere be. - állok el át útból.

- Na és hogy vagy? - ül le a szobában lévő fotelra.

- Jobban mikor elmentem innen. - mosolygok.

- Na ennek örülök.

Megbeszéltük azt hogy mikor mindenki a színpadon lesz mi majd a színpad alatt helyet cserélünk és úgy megyek fel én a színpadra. Mondjuk ez az elejétől tudtam de azért átbeszéltük.

Még 7 előtt elment Mi Sun így egyedül maradtam. Úgy rá írnák most valakire vagy fel hívnék valakit hogy jöjjön ide. A lányokra nem lehet és úgy senkire a cégtől akivel jóba vagyok....... Jimin.

- Szia Jimin. - szólok bele a telefonba.

- Szia Emma. Hogy vagy?

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now