🎶5. rész🎶

1.3K 67 9
                                    

Emma szemszöge: 

Az időeltolódás miatt kicsit hamarabb feküdtünk le tegnap és így elég korán ébredtünk fel Miával. Mivel hétvége van ezért a félbehagyott pakolást folytattuk most addig is megy az idő. Miával külön szobánk van ezért úgy rendezzük be ahogy akarjuk. A legfontosabb és kihagyhatatlan dísz a szobámba az egy plakát amin a példaképem van vagyis Jonghyun. Kevesen tudják de van egy tetkóm a csuklómon amin ez áll "Jonghyun 1990-2017". Borzasztó trauma volt számomra a halála. Minden este sírtam több órát. Lassan 3 éve hagyott itt minket. Na de mivel nem akarok sírni abbahagyom a sztorit. 

Na végre kipakoltunk és fáradtan ültünk le a kanapéra. Egyszer csak arra lettünk figyelmesek hogy valaki konkrétan dörömböl az ajtón. Ijedten kaptuk oda a fejünket majd egymásra néztünk Miával. Mivel én vagyok az idősebb és a "bátrabb" Mia szerint ezért én mentem ajtót nyitni. Lassan nyitottam ki az ajtót majd az izomból kicsapódott. A jó reflexemhez híven megfogtam a betolakodó karját majd egy szempillantás alatt a földre taszítottam. 

- Áu. Ezt miért kellet? - hallom meg az ismerős hangot 

- Úristen Jimin ne haragudj azt hittem valami betörő. - mondtam miközben segítettem neki felállni. - Úgy dörömböltél az ajtón mint valami idegbeteg. 

- Semmi gond. - porolta le magát. Mintha tényleg tiszta kosz lenne miközben a padlóról enni lehetne olyan tiszta. 

- Pontosan miért akartad ránk törni az ajtót? 

- Hírem van. Nagyon nagyon jó hírem. - huppant le a kanapéra. 

- Na hallgatunk. 

- Szóval. Olvastam ma reggel hogy a JYP meghallgatást tart hétfőn. Arra gondoltam hogy jelentkezhetnétek hisz ez a nagy álmotok nem? - Miával egymásra néztünk hogy most mi legyen. 

- Nem is tudom mit mondjak... Mia? - néztem az említett személyre. 

- Ne-nem tudom. Hirtelen ért ez a dolog. De szerintem menni fog. - Mosolygott rám 

- Menni fog. - néztem Jiminre. 

- Király. Van egy haverom aki a zenékkel foglalkozik. Felhívom hogy tud e minket fogadni és akkor megyünk gyakorolni. Addig gondolkozzatok hogy mit fogtok énekelni. - mondta majd kiment gondolom felhívni azt a személyt. Nem is telt el olyan sok idő mikor Jimin visszajött. 

- Öltözzetek. Megyünk próbálni. - mondta fülig érő mosollyal. Miával felpattantunk a helyünkről majd öltözni mentünk.  Ma viszont fekete napot tartottam így ezt vettem fel 

  Ma viszont fekete napot tartottam így ezt vettem fel 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now