🎶7. rész🎶

1.2K 55 10
                                    

Emma szemszöge

Első munka nap. Nagyon izgulok ahogy Mia is. Még most sem tudom felfogni hogy egy hajszálnyira vagyok attól hogy igazi idol legyek. Na de a lényeg. Reggel 7 óra van. 8-ra kell bekennünk a céghez ahova Jimin is elkísér. Nem rég keltem Mia még alszik. Általában én kelek elsőnek. Éppen reggelit csinálom ami nem más mint pirítós és tojásrántotta.

- Szép jó reggelt drága gyakornok társam és egyben a leendő bandánk tagja. - hallom meg magam mögött Mia hangját

- Jó reggelt álomszuszék. Készülj mert lassan indulás van. Percek kérdése és Jimin itt lesz. - ahogy ezt kimondtam abban a pillanatban megszólalt a csengő. - elszóltam magam. - mondom egy mosollyal az arcomon. Az ajtóhoz érve kinyitottam majd betessékeltem Jimint a házba. - Szia szöszi. - Igen így hívom mióta befestette a hajat szőkére.

- Hali. Na várjatok egy első munkanapot? - kérdi csillogó szemekkel.

- Ki nem várja az első munkanapot? - kérdi teljesen jogosan Mia.

- Igaz igaz. - helyesel a szöszi

- Na ugye.

- Mentem öltözni. Mia a kávé a pulton. Jimin ha éhes vagy a hűtőbe van kaja. 10 perc és vagyok. - Majd elindultam a szobám felé. Kinyitottam a szekrényt. És igen. Reggel a leghosszabb folyamat a ruha választás. Sorba vettem ki a ruhákat majd az ágyra dobtam ami nem tetszik. Vagyis szinte az összesét mikor is megtaláltam azt a szettet amit ma fel fogok venni

 Vagyis szinte az összesét mikor is megtaláltam azt a szettet amit ma fel fogok venni

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Na igen, Mivel ma nincs a legmelegebb ezért kicsit jobban felöltöztem.

Összedobtam egy kis natúr sminket

Összedobtam egy kis natúr sminket

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Majd vissza mentem a többiekhez. Addigra már Mia is készen volt. Az órára nézve láttam hogy 20 percünk van a céghez érni.

- Na gyerünk nem akarok késni az első nap. Esküszöm olyan mint gimibe az első nap. - kuncog Mia.

- Igen csak ez teljesen más. Itt az álmod váll valóra a suliba meg...... inkább nem mondok semmit. - nevetek fel.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum