🎶30. rész🎶

930 29 5
                                    

Emma szemszöge

Ma forgatjuk az új zenénk klipjét aminek a címe Don't Give Up. Ez a zene inkább azoknak fog szólni akik önbizalom hiányban szenvedtek vagy szenvednek még most is, és hogy akárki bántja őket, soha ne adják fel. Egy nagyon picit hasonlít ez a dal a Little mix-től a Little me-re.

A klip egy elhagyatott helyen játszódik. A szettünk fekete, az jelképezi az elhagyatottságot, de a végére világosabb lesz hisz rátaláltunk arra a bizonyos fényre ami az jelenti hogy vége a szenvedésnek és boldogan élhetünk tovább.

1. Szett:

 Szett:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2. Szett:

Mióta népszerűbbek lettünk rengeteg olyan üzenetét kaptunk amiben az állt hogy azzal hogy milyen pozitívak vagyunk meg a zeneink miatt is sokat segítettünk nekik abban hogy legyen egy kevés önbizalmuk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mióta népszerűbbek lettünk rengeteg olyan üzenetét kaptunk amiben az állt hogy azzal hogy milyen pozitívak vagyunk meg a zeneink miatt is sokat segítettünk nekik abban hogy legyen egy kevés önbizalmuk.

Ez a zenét ezért is írtam hogy még jobban megnöveljem az önbizalmukat és merjenek emberek elé menni úgy hogy nem szoronganak, és ne féljenek attól hogy valaki belé köt.

Vannak emberek akiknek konkrétan a tanácsadójuk voltam mint párkapcsolatban, mint ilyen helyzetekben. Volt általánosba egy barátnőm akinek sűrűn segítettem ilyen téren és bevált. Sajnos őt már nem tudhatjuk magunk közt ugyanis egy balesetben elvesztette életet.

Elég nagy trauma volt ez számomra hisz ő is rengeteget segített nekem még akkor is mikor más gimibe mentünk és ugyan úgy én is segítettem neki. Mai napig nem tudom felfogni hogy elment. Vannak napok mikor rá akarok írni de aztán eszembe jut hogy nincs többet. Ő volt az egyetlen ember akiben tényleg megbíztam és aki sosem szúrt hátba. Hiányzik. Borzasztóan hiányzik. Bármit megadnák érte hogy lássam meg egyszer.

Jó inkább abba hagyom ezt mert a végén még elsírom magam itt. Na de a lényeg.

Mára végeztünk a forgatással. Az első fele megvan holnap jön a második és aztán egy hónap múlva fel is kerül.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now