🎶16. rész🎶

906 47 20
                                    

- Mi az? Hol vannak Emmáék? - kérdem aggódva. Mind a ketten könnyes szemekkel óvatosan rám néznek. Nagyobb a baj mint gondoltam.

Hyunjin szemszöge

A lányok elmesélték hogy mi történt. Az idegesség és az aggodalom egyre csak nőtt és nőtt bennem. A hajamba túrtam amit enyhén tépni kezdtem közben ide oda járkáltam.

- Most mit tegyünk? - kérdem

- Mi semmit. JYP már küldött rendőröket a kocsi után. Nagyon remélem hogy ma már haza hozzák őket. - mondja Sunny szomorúan.

Nem. Nem hagyhatom őket egyedül. Főleg nem Emmát. Gondolkodni kezdtem hogy mégis mit tehetek. Aztán eszembe jutott hogy nem messze van egy elhagyatót gyár. Sok esély van arra hogy oda vittek Miát hisz ahogy a lányok meséltem Emma futni kezdett vagyis nincs olyan messze. Nincs más választásom Changbinre néztem akinek biccentettem a fejemmel. Felállt majd oda jött hozzám.

- Tudom hol lehetnek a lányok. - súgóm a fülébe. Hirtelen rám kapta tekintetét. Én csak bólogattam majd a csuklóját megfogva futottunk ki a Teremből egészen a kijáratig.

- Kövess. - mondom majd futni kezdek.

Körülbelül 10 perc alatt oda is értünk ahol kiabálást hallottam. Itt vannak. Chanbinra néztem aki ugyan úgy biztos volt abban hogy itt vannak mint ahogy én.

Emma szemszöge

A megbeszélt helyhez értem ahova rögtön be is rontottam.

- Nocsak ki ért ide. A kis szépség. Emma. Jó újra látni. - mondta lenéző hangon.

- Mit akarsz Noah?

- Azt ami az enyém. - a hátam mögé nézett és biccentett egyet. Nem tudtam hogy kinek és miért biccent de rájöttem akkor mikor lefogták a karom hogy ne tudjak menni sehova. -  Azt hitted hogy szó nélkül fogom hagyni az, hogy szakítottál velem? Tévedtél életem. - teszi kezét az arcomra.

- Ne ért hozzám te rohadék. - rántom el a fejem.

- Ne legyél szemtelen kicsim.

- Ne hívj kicsimnek hisz már nem vagyunk együtt. Soha a büdös életben nem találkoztunk. Szerinted nekem könnyi volt a táv kapcsolat? Egy pszichopata ember vagy semmi más. Elküldted a hülye embereidet értem mikor szakítottam veled. - ordítottam

- Ha nem szakítottál volna velem nem küldtem volna őket. - ordít most már ő is majd megüt. A szám felszakadt és a vér ömleni kezdett belőle.

- Éppen ezért nem vagyunk már együtt. - mosolygok gúnyosan. A szeme szikrákat szór felém és a hasamba térdel amitől összeestem. - Ennyit tudsz? A lányokat bántani és megzsarolni. Ennyire futja tőled? Remélem a börtönbe dögölsz meg. - a gúny csak úgy ömlik ki a számból. Hirtelen a hajamba kap majd felhúz hogy a szemembe nézzen.

- Na ide figyelj te csitri. Velem te így ne beszélj mert kinyírlak. - lök vissza a földre majd belém rúg. A fájó pontra rakom a kezem. Hirtelen előránt egy bicskát és még mielőtt csinálna velem valamit hirtelen valaki oldalról ráugrik. Oda kapom a fejem és azt vettem észre hogy Hyunjin Noah felett van és üti tiszta izomból. Hátra néztem és Changbin a kettő csávót rendezi le. Felálltam és Miához mentem. A szájáról leveszem a rongyot.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now