🎶27. rész🎶

910 42 12
                                    

Hyunjin szemszöge

Minél jobban telnek a napok annál inkább érzem azt hogy köztem és Emma közt nem lesz semmi. Belülről széttép az ideg de közben meg képes lennék megfulladni a könnyeimbe. Lehet hogy kívülről egy erős fiúnak látszódóm de most nem megy az hogy erős legyen. Minden remény elveszett. Soha nem fogom megszerezni azt a videót. Rengeteget gondolkodtam azon hogy hogyan is kéne megszerezni de sehogy nem jöttem rá. De aztán mint akit az isten küldött úgy jött egy személy hogy segítsen nekünk megszerezni azt a bizonyos felvételt és végre minden olyan legyen mint régen. Na de kezdjük az elejétől.

Ma már sajnos mennem kell a céghez ugyanis lejárt a "beteg" szabadságom. Erőm és kedvem sem volt táncolni ami látszott is rajtam. A fiúk mindig próbáltak valahogy felvidítani de sehogy nem ment nekik úgy ahogy most sem. Megpróbáltam kicsit nagyobb életkedvvel táncolni de nem ment. Egyszerűen sehogy nem jött össze. Mindig valamelyik lépest elrontom vagy éppen megbotlok a saját lábamba. Most sem volt másképp. Épphogy meg tudtam kapaszkodni a mellettem álló Felixbe.

- Jól vagy? - néz rám.

- Persze csak megbotlottam. - mondom egy mosoly kíséretével hogy ne nagyon tűnjön úgy hogy megint nem a táncra koncentráltam.

- Legközelebb óvatosabban. - fog vállamra.

- Rendben.

Chan indítani akarta újra a zenét mikor valaki kopogott. Mindenki az ajtó irányába nézett kíváncsian ami lassan nyitódott ki.

- Sziasztok. Egy picit zavarhatok? - kérdi Lia óvatosan.

- Ha Yeji megint kitalált valamit és a része vagy akkor nem. - mondja Jisung.

- Nem erről van szó. Csak - jön beljebb hogy be tudja zárni az ajtót. - segíteni akarok nektek.

- Ugyan miben? Még jobban tönkre tenni? - Nézek rá.

- Nem. Segítek megszerezni a videót. - Nem hiszek a fülemnek.

- Hogy mi? - kérdez vissza helyettem Changbin.

- Segítek nektek megszerezni a videót. - ismétli meg magát.

- Mégis hogyan? - kérdi meg Chan.

- Csapattársa vagyok. Nem lesz nehéz nekem.

- Mikor tudnád megszerezni. - kérdem

- Ezen a héten hisz nem lesz Yeji mert össze kell pakolnia.

- Miért? - kérdi Jeongin.

- Ki lett rúgva azért amit csinált. És te Hyunjin azért nem mert elmondtam mindent JYP-nek szóval téged ki is hagyott a beszélgetésből. - néz rám.

- Köszönöm. - sóhajtok.

- De akkor nincs sok időnk ha ki lett rúgva és már pakol. Még ezen a héten még kéne szerezned valahogy. - mondja Minho

- Nyugi még van idő ugyanis még marad három hónapig. Jövő hónapban jön ki az új zenénk aztán meg kettő hónap a fellépések utána megy el végleg. - Magyarázza Lia.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now