🎶10.rész🎶

1K 50 17
                                    

Emma szemszöge

Reggel meglepő módon kipihenten keltem ami mostanság elég ritka. Most délután 2 van vagyis a nagy matek tudásommal kiszámoltam hogy van 2 óránk elkészülni és a céghez menni a srácokhoz. Felkeltetem a többieket is akik ugyan olyan kipihentek voltak mint én. Főztem kávét és oda is adtam nekik. Reggeli előtt mindig edzünk egy fél órát aztán eszünk egy kis tojást. Én szoktattam erre a többieket. Eleinte nem akarták csinálni de kis idő elteltével már örömmel edzettek velem reggelente.
Reggeli után gyorsan átöltöztünk majd lassan indultunk is. Meglepő módon Lena is jött.  

Ezt vettem fel:

Mikor a céghez értünk kiszálltunk a kocsiból és indultunk is a bejárat felé

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Mikor a céghez értünk kiszálltunk a kocsiból és indultunk is a bejárat felé. Megcéloztuk a 12-es tánctermet majd benyitottunk.

- Sziasztok. - köszöntem a fiúknak majd bentebb léptem hogy a többiek is beljebb tudjanak jönni.

- Hali. - köszöntem egyszerre.

- Gyertek üljetek le. - int Minho. Mi tettük amit mondott majd a 8 fiúhoz ültünk. Én ültem le utoljára és persze hogy Hyunjin mellett kell ülnöm miért is ne. Nem az hogy nem örülök neki mert nagyon is, de akkor is. Mégis csak a biasom na. Ránéztem Sunnyra aki elég perverz fejet vágott.

Órákat beszélgettünk, hülyültünk és nevetgéltünk. Éppen Jisung mesélt egy történetet és mindenki rá koncentrált mikor is megéreztem egy forró tenyeret a combomon. Kikerekedett szemekkel néztem kéz tulajdonosára aki hallgatta tovább Jisung történetet mintha semmi nem történne. Gondolkodás nélkül raktam a kezem a kézfejére aminek hatására rám nézett. Mélyen a szembe nézett majd rám mosolyog amit viszonoztam is. Nem tudom hogy mi ütött belénk de a szívemmel sincs minden rendben hisz nagyon gyorsan ver.

- Menjetek szobára. - suttogja oda nekünk Sunny mire elkaptuk a tekintetünket egymásról és a kezünket is elvettük a combomról. Vagyis én Hyunjin kezéről ő meg a combomról. A megszólalásra a többiek csak kuncogtam.

- Én most kimegyek a mosdóba. - áll fel Hyunjin (írói megj.: Khm.....  Még nem úgy hello XD) majd kimegy az ajtón.

- Na mi van telepatika? - mondja halál nyugodtam Sunny amire Lena, Mia és én is felnevettünk hisz ezt csak mi értjük. A fiúk kérdőn néztek ránk de mi egy "lányos dolog" -gal letudtuk.

Hyunjin perceken belül visszajött majd folytattuk a beszélgetést. Elkezdtem nézelődni majd észre vettem azt hogy Mia csak egy pontot néz. Megpróbáltam kivenni hogy mit is néz olyan erőteljesen mikor is láttam hogy Changbin sem különb. Jézusom ezek egymást nézik. Hirtelen visszanéztem Miára aki észre vette hogy éppen rájöttem hogy mi is folyik itt. Én csak sunyin rámosolyogtam majd inkább hagytam hogy nézzék egymást.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Kde žijí příběhy. Začni objevovat