🎶6.rész🎶

1.3K 56 13
                                    

Emma szemszöge:

Minden nap egyre idegesebb vagyok. De nem csak én. Mindenki. Mia, Jimin, Taemin és a szüleim. Csütörtök van és semmi. Kezdem feladni a reményt, hogy felvettek. Nagyon keveset aludtam az elmúlt napokban hisz nagyon ideges voltam. Reggel 7 óra van 3-tól talpon vagyok. Már kétszer kitakarítottam a házat. Igen ha ideges vagyok takarítok. Mia is ideges nem is kicsit. Nem lehet hozzá szólni mert akkor elkezd ordibálni. Ha úgy vesszük ebben én sem vagyok különb. Igazából az elmúlt 3 napban nem történt semmi izgi. Hétfőn mikor haza értünk egyből lefeküdtünk aludni. Kedden csak a gép felett ültünk hogy hátha küldenek valamit. Szerdán takarítottam egész nap. Lassan elkopok a ház. A mai nap még csak most kezdődött.

Hirtelen egy csattanásra lettem figyelmes majd nem később utána morgást. Mia felkelt. Vagyis leesett az ágyról. Az ajtaja felé pillantottam ahol a komás arcával találkoztam.

- Jó reggelt. - Köszöntem neki majd a kezébe nyomtam a kávés bögrét.

- Jobbat. - Mondta morogva majd a kanapéra huppanva bekapcsolta a tv-t. Leültem mellé a kávémat szürcsölgetve.

Eltelt egy óra és még mindig ugyan ott ültünk pizsamába ahol egy órával ez előtt ültünk le mikor is kopogásra lettünk figyelmesek. Egymásra néztünk Miával és biccentett hogy én nyissam. Célba is vettem az ajtót amit kinyitottam ami mögött Jimin kukucskált.

- Szia Jimin- köszöntem elég elhaló hangon majd betessékeltem

- Szaisztok.- Lépet be a nappaliba. Mia csak hátra mutatott egy písz jelet. - Mi újság?

- Semmi különös. Tiszta ideg vagyok de nem csak én. - Nézek Miára.

- Még mindig semmi? - én csak megráztam a fejem.- Ha jól tudom a meghallgatás után 3 napra küldik az értesítést. - hirtelen rápillantottam és abban a pillanatba csörrent egyet a telóm. A készülék irányába néztem ami a nappaliba az asztalon volt. Nem sokkal később Mia telefonja is megszólalt. Az említett személy hátra nézett rám. A tekintetéből a félelmet lehetett kiszűrni ahogy az enyémből is. Ijedten indultam meg a telefonom felé amit kezembe is fogtam. Ugyan így tett Mia is. Egy e-mail jött.

- E-mail. - Mondja rekedtes hangon Mia. Gondolom a sírás szélén állt. Bár még nem tudja hogy kitől mi jött de félt ahogy én is. Mély levegőt vettem majd feloldottam a telóm. Megnyitottam az e-mailt mire a szívem egyre gyorsabban vert. - A JYP-től jött e-mail.- teszi a kezét a szája elé Mia. Remegő kezekkel nyomok az értesítésre majd elkezdem olvasni

- Uram Isten. - ereszkedek le a térdemre miközben sírtam. Ez áll a levélben

Kedves Emma Johnson!
Gratulálunk. Sikeresen felvételt nyert a JYP entertainment-hez gyakornokként. Holnap kérem jöjjön be 8-ra az szerződést megírni. Sok sikert a továbbiakban.

JYP

(Írói megjegyzés: Elég gagyi levél lett bocsi😅)

- Mia. - néztem fel rá. Ő csak bólintott. Ezek szerint őt is felvették. - Úristen. - Állok fel majd hirtelen megölelem Miát. - El sem hiszem. - Sokkos állapotban volt drága barátnőm. Egy kis idő után feleszmélt majd sírva borult a vállamra.

- Köszönöm. - ennyit mondott

- Mégis mit? - tolom el kicsit magamtól hogy a szemébe nézhessek.

- Hogy megismertelek. Meg hogy elhoztál ide. Nélküled most nem tartanák itt. Köszönöm. - Ölelt meg megint.

- Ugyan hisz erre vannak a legjobb barátok. Nem igaz? - Mia csak hevesen bólintott.

Váratlan hírnév ( Hyunjin ff )Where stories live. Discover now