*hoofdstuk 1*

1.5K 26 2
                                    

pov Chloé

Mijn ogen scannen het grote luxueus gebouw voor me. 

Weeral een nieuwe school, weeral nieuwe vrienden en vriendinnen moeten maken die je na een paar maanden toch niet meer ziet, weeral het nieuwe en onschuldige meisje moeten uithangen die haar weg niet kent en alles moet vragen, terwijl ik alles van dit gebouw en de bewoners al weet.

Dit gebouw is nu mijn nieuwe school, er zitten rond de 300 leerlingen, mijn kamer bevindt zich op het gelijkvloer, nummer 17 om precies te zijn net zoals mijn leeftijd.

Wanneer je via de grote dubbele deuren naar binnen zult gaan zal links van je de balie  zijn, waar ik straks mij moet gaan aanmelden als de "nieuweling". 

Ik haat dat woord, "nieuweling" bach. Dat klinkt alsof je, hup plots bent geboren en nog nooit iets hebt gezien en voor het eerst naar school gaat en alles nieuw is. 

Terwijl voor mij niets nieuw is. Ik denk dat ik al meer gezien heb in mijn leven dan al die debielen binnen die denken dat horror films eng en fictie zijn. 

Wanneer je gewoon rechtdoor loopt en zal je uitkomen op een soort van binnenplaats of tuin, waar aan de overkant de slaapkamers zijn. Boven de inkomhal zijn de lokalen en de school zelf.

Anyways, in dit gebouw breng ik de komende maanden door. Joehoe. Hoor het sarcasme.

Ik zucht en sleep mijn koffer met mij mee. Bij de balie zit een vrouw of beter gezegd een barbiepop, haar lange nepnagels te lakken. Ik trekt mijn neus op van de stank die er hangt. 

Ik rol mijn koffer tot daar en ga voor de balie gaan staan.

Verveeld zucht ik tot ze me aankijkt en de ingestudeerde vraag stelt 'wat kan ik voor je doen?' 

Wanneer ik door heb dat ze die vraag niet zal stellen, neem ik met één hand de kraag van haar veel te open staand blouse vast en trek haar naar mij toe en zeg dreigend: 'Zeg poppetje, als jij denkt dat ik hier de hele dag ga staan heb je het goed mis. Vraag wat je te vragen hebt en geef me dan de sleutel van mijn kamer. Wil je.' Ik duw haar terug in mijn stoel en trek mijn neus op om haar te laten weten dat ik haar maar niets vind. 

Woedend kijkt ze me aan en trekt bitchy haar blouse terug recht. Ze werpt me nog even een arrogante blik voor ze weer voorover buigt en verder haar nagels lakt.

Meent ze dees? Opnieuw neem ik haar vast maar deze keer aan haar keel en knijp er lichtjes in. Kil kijk ik haar aan en zeg: 'Jij gaat me nu mijn sleutel geven van mijn kamer. Speel geen spelletjes met me, poppetje.' Ik doe mijn trui een stukje omhoog zodat ze mijn geweer ziet dat achter mijn broeksrand zit. Meteen staan haar ogen angstig. Grijnend kijk ik haar aan. 'Chloé Whoods. Dat is al dat je moet weten.' Zeg ik voor ik haar terug loslaat. 

Meteen wrijft ze over haar nek dat rood ziet, maar tik toch mijn naam in. Even later heb ik mijn sleutel en kan ik eindelijk naar mijn kamer. 

'Oh en waag het niet om tegen iemand hierover wat te zeggen, je weet de gevolgen.' Zeg ik en wijs naar mijn broeksrand. 

Ik wacht niet op haar reactie en loop over het binnenplein richting mijn kamer. Terwijl ik mijn kamer zoek besef ik me dat ik me niet als de "nieuweling" heb gedragen. Hopen maar dat die bitch haar mond niet open doet, maar daar twijfel ik niet aan.

Eenmaal binnen in mijn kamer en zie dat mijn meubels er al staan, waarschijnlijk heeft mijn vader dat geregeld. 

Ik laat mijn koffer in de gang staan en loop door mijn kamer binnen. Trek mijn zwart leren jasje uit en gooit het ever mijn bureaustoel. Ik loop terug naar de hal en open een deur aan mijn rechterkant. De wc, dan moet aan mijn linkerkant de badkamer zijn. Check. Ik doe de deur van de badkamer terug dicht en loop terug naar mijn bureau waar ik mijn jas heb achtergelaten. 

Tegen de muur staat mijn bed met een nachtkastje, tegen de muur van de badkamer staat mijn kast. 

Ik schuif de deur opzij en zie mijn kleding netjes opgestapeld in mijn kast liggen. 

Zal Linda vast gedaan hebben. 

Ik schuif het terug toe en draai me om naar mijn bureau die tegenover mijn bed en kast staan. 

De casual things liggen erop. Boven mijn bureau hangt een groot whiteboard. Ik haal het eraf en leg het bord even op mijn bed, neem mijn koffer en rits hem open en haal er de grote, dikke zwarte map uit. 

Voorzichtig rits ik hem open en een heleboel papieren komen mij tegemoet. 

Ik haal er een foto uit van Gilles en zet het met een duimspijker vast in de muur. Boven zijn foto schrijf ik "doelwit" en onder de foto zijn naam. 

Vanuit de foto maak ik een soort van mindmap. Op de grote takken schrijf ik: vrienden, buitenschool, ouders, info, school en Luke. Via de grote takken maak ik nog kleinere en bij de dingen die ik al weet zet ik weer info bij of een foto met en duimspijker. Bij de dingen dat ik nog niet weet zet ik en vraagteken. Die hangen bij ouders, vrienden en Luke.  De andere dingen zijn we al te weten gekomen. 

Ik neem en stap achteruit en bekijk mijn mindmap. Perfect. Vanaf morgen begint de missie. Vannacht overlopen we nog even wat er moet gebeuren en dan is kan het echte werk beginnen.

Deze missie moet lukken.

Hij moet boeten voor wat hij gedaan heeft.

Hij moet de pijn voelen die ik jaren geleden heb gevoeld. 

Nu voel ik die pijn niet meer. Nu voel ik niets meer. 

Ik heb geen gevoelens of emotie, behalve woede en haat. En dit is het enige wat ik nu voel. Haat naar degene die jaren geleden mijn brother vermoorde. En woede omdat hij het deed. Hij vermoorde mijn brother en wie aan mijn brother komt, komt ook aan mij.

Ik kijk naar de foto van Gilles, ons "doelwit" van deze missie. Nu staat en gaat hij zorgeloos door zijn leven, niets vermoedend dat het binnen een paar maanden er anders gaat uit zien. De hel noemen ze dat ook wel.

Ik ben Chloé. Chloé Whoods. 17 jaar en dochter van een maffia baas. Mijn vader is één van de grootste maffia groepen van het land en omstreken. Ik ben hier om school te volgen, maar niet gewoon school. Ik ben hier met een missie. Missie Gillles.

En koste wat het kost zal ik deze missie tot een goed einde brengen. Voor mijn jou mijn borther.

--------------------------------------------------------------------------------------

Hallooooo aardbewonerssssss

Weer een nieuw boek in aantocht. I am so excited wat jullie er van gaan vinden. Laat gerust iets achter. ;)

Comment 💬

vote

and follow 💙

XOXO

Welcome to the world of the maffia ✔Where stories live. Discover now