*hoofdstuk 5*

590 18 0
                                    

pov Chloé

'Wat vind je er van als we een soort van relatie hebben met spanning. Niet direct seks, maar eerst elkaar wat beter leren kennen.' Vragend kijkt hij mij aan. 

Mijn hersenen overlopen op topsnelheid alle voordelen en nadelen wanneer ik wel of niet zou ingaan op zijn bod. 

Waarna ik uitkom dat het alleen maar voordeel zal bieden. Zo sta ik dicht bij hem en kan ik meer te weten komen. 

Want we hebben dan tot slot een relatie. 

Allee soort van toch. 

'Oké. Maar ik heb mijn voorwaarden.' Begrijpend knikt hij waarna hij zegt: 'Shoot.

'Ik wil niets doen tegen mijn zin. We blijven apart slapen. Je ziet mij niet naakt als ik dat niet wil. We hebben niet direct seks. Ik zoen je niet in het midden van de kantine. En ik plak niet aan je.' Kort en uitdagend trek ik mijn wenkbrauwen naar hem op. 

Een tijdje kijkt hij me gewoon aan. Mijn voorwaarden aan het overlopen of het zijn tijd en moeite wel waard is. 

'Trek je je terug Gilles.' Zeg ik uitdagend hem proberen over de streep te halen.

Hij buigt zich meer naar me toe en zet natte kusjes langs mijn kaak naar mijn oor. Mijn adem wordt zwaarder. Niet omdat ik het fijn vind integendeel, het voelt verre van fijn. 

Alles voor de missie. Gaat er door mijn hoofd.

'Ik verlang ernaar wanneer ik je naakt lichaam onder me zal voelen en je mijn naam zal horen kreunen wanneer ik je zo diep neem.' Fluistert hij in mijn oor. 

'Ook al moet ik daarop weken wachten, in mijn dromen lijkt het fantastisch en meestal is het in werkelijkheid mooier dan in mijn droom.' 

Zijn woorden komen mijn hoofd wel binnen maar blijven niet echt hangen omdat ik weet dat het nooit zover zou komen dat hij me naakt zal zien. Of dat hij me zal nemen en ik zijn naam zal kreunen.

Hij plaats terug kusjes van mijn oor naar mijn mond waar hij dan zijn lippen op de mijne plaats. Mijn handen gaan naar zijn haar. Zijn handen rusten op mijn heupen terwijl ik sta te kussen met het doelwit van deze missie. 

Ik neem zijn onderlip tussen mijn tanden en bijt er zacht op. Een kreun verlaat zijn mond en hij drukt zich dichter tegen mij aan. Ik voel de bobbel in zijn broek maar negeer het en zuig nu een beetje op zijn onderlip om de pijn wat weg te nemen. Wanneer hij om toestemming vraagt trek ik terug. 

'Dat is voor een andere keer. Wat spanning opbouwen hé.' Ik druk kort mijn heupen tegen de aardige grote bobbel in zijn broek voor ik hem met een onbevredigd gevoel achter laat.

Ik kijk even op mijn lessenrooster op mijn gsm waar ik nu les heb. Mentoruur. Yes, kan ik al wat meer mensen leren kennen. Ook al ben ik hier voor een missie, eenzaam rond lopen is niet leuk. I need social contact. 

Ik loop het lokaal binnen en zet me achteraan achter twee meisjes die druk aan het babbelen zijn. Wanneer ze merken dat ik achter hen zit valt het gesprek stil en kijken ze me aan. Langzaam hef ik mijn hoofd op en kijk hen aan.

'Ik ben Emely en dit is Sarah. Ben je nieuw hier.' Enthousiast begint het meisje tegen me te praten. 

'Ja, ik ben hier sinds gisteren.' Antwoord ik. 

'Oh, super leuk. Welkom in de club. Weetje dat je nooit aan een alcoholstift moet ruiken, het voelt of ik aan de drugs heb gezeten en volledig high ben. Plus ik heb suikers gegeten deze morgen dus ik ben super hyper.' Lachend kijk ik Sarah aan die voor mij op en neer beweegt op haar stoel. 

Welcome to the world of the maffia ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum