*hoofdstuk 71*

253 12 0
                                    

pov rivier

'Welkom in je nieuwe huis.' Chloé opent de grote, licht bruine deur voor mij en onmiddellijk staan ​​we in een grote, open verlichte hal. 

Ik kijk om mij heen en weet nu al dat het een tijdje zal duren voor ik me weg zal vinden in deze grote villa. 

Een grote, sierlijke, houten trap staat links van mij, voor mij is er een houten deur die open staat waardoor ik de woonkamer kan zien. Rechts van mij zijntwee deuren en juist voor de trap ook één.

'Dat is de garage-' Ze wijst naar de deur voor de trap. '- de woonkamer is voor je, onder de trap is er nog geen deur naar de keuken. rechts van je de ene deur het toilet, en andere voor naar het andere deel te gaan. Meer het trainingsdeel en fitness. ' 

Ik knik en kijk de hal verder rond. Verschillende vazen ​​met bloemen staan ​​er gestald, vandaar ook de lekkere geur die er hangt, er hangen ook een paar kader op met foto's. Van Chloé en andere mensen zie ik als ik dichterbij ga staan. 

'Geloof me maar dat Linda er binnenkort ook van jou erbij hangt.' Hoor ik Chloé naast me zeggen. Ik glimlach en sla mijn arm om haar heen en druk op een kus op haar hoofd.

'Kom dan leid ik je rond en kunnen we onze spullen uitpakken.' Ze neemt mijn hand vast en leid me de grote ruime woonkamer in. De gewoonlijke middelen staan ​​er in, zo ook in de keuken. De meeste dingen zijn wit met een doorbraak van een kleur als afwerking.

'Ik toon je de kamers die we het meest gaan gebruiken, door rest ontdek je wel na een tijdje.' We lopen de trap op en gaan links een gang in. 

'Hier is onze kamer.' Ze opent een deur helemaal op het einde van de gang en een mooi, verlichte kamer komt in zicht. Er is een soort trap die beneden uitkomt in de tuin. Een badkamer grenst zich aan de kamer.

'Hier is Chase zijn kamer, die van Linda en dat zijn logeerkamers.' Ze tik de kamers aan tijdens het voorbijlopen. 

'Aan deze kant bevind mijn bureau, die van Chase en nog een kamer van Linda.' Chloé gaat naar de gang rechts van de trap en neemt me dan mee nog een verdiep hoger.

'Hier is onze chill room .' 

'Ik ben nu al het begin vergeten.' Zucht ik als we terug beneden zijn en ons neerploffen op de bank

'Na een tijdje weet je alles zijn.' Stel Chloé me gerust terwijl ze naast mij komt zitten.

'Wat gaan we doen? Ik verveel me. ' Mompel ik terwijl ik met haar haar speel.

'We kunnen zwemmen, biljarten, een film kijken?' 

'Of mij helpen? Een gezellige activiteit. ' We kijken op en kijken naar Linda die in de raamopening staat met bloempotten in haar handen.

'Dan kunnen we ook elkaar wat beter leren kennen.' Glimlacht ze terwijl ze mij aankijkt.

Ik kijk naar Chloé die me vragend terug kijkt. Ik haal mijn schouders op.

'Oké, wat moeten we doen? Hebben wij nog wel plaats voor al die planten, mijn tuin staat nu al zo vol. ' Klaagt Chloé als we na tien minuten in ons werkkleding buiten staan ​​en kijken naar de verschillende soorten bloemen.

'Er moeten er een paar weg die dood zijn gegaan. Plant de zonnebloemen maar voor de klimop aan de draad daar. ' Linda duwt me en bak met zonnebloemplanten in mijn handen en geeft Chloé een schop en handschoenen. 

'Het is de bloem die ons verbonden houdt met Luke.' Zegt ze wanneer ze het eerst putje delft. 

'Zonnebloemen?' Vraag ik terwijl ik er een plantje in doe. Chloé doet de aarde terug boven op waarna ik het terug aanduw en een beetje opschuif.

Welcome to the world of the maffia ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu