*hoofdstuk 9*

482 16 0
                                    

pov Chloé

Opnieuw krijgen mijn hersenen een kortsluiting en weigeren te werken, maar dat ben ik al van ze gewoon dus neemt mijn lichaam het over.

Mijn ene hand gaat naar zijn haar terwijl de andere onder zijn shirt gaat en voorzichtig alle lijntjes van zijn six-pack af gaat. Hij knijpt zachtjes in mijn heup terwijl hij mijn lippen likt. Ik begrijp zijn hint en open mijn mond. 

Al snel vinden onze tongen elkaar en spelen ze een dominant spel die hij wint. Ik voel hem grijzen tegen mijn lippen aan, wat hem een tik tegen zijn achterhoofd oplevert. Toch kan ik een glimlach niet onderdrukken. 

Zijn hand gaat iets verder omhoog terwijl hij nu kusjes plaatst op mijn wang richting mijn hals. Wanneer hij bijna bij de rand van mijn bh is hou ik zijn hand tegen. 

'Ik ben met Gilles, remember.' Even stopt hij, maar gaat dan verder met kusjes plaatsen. Zijn hand laat hij wel liggen waar ik hem dankbaar voor ben. Wanneer hij terug boven me komt hangen haken onze ogen weer in elkaar vast. 

'En toch zoen je met zijn vijand. T ttt. Niet goed bezig Chloé. Maar oké, je bent veel te prachtig om te laten schieten. Ik weet ook wel dat wat jullie hebben niet is wat wij hebben.' Verbaast kijk ik hem aan.

Eén hij noemde mij prachtig en twee hij had door dat wat Gilles en ik hadden niet echt was. Of toch niet hetzelfde wat wij hadden. 

Niet dat River en ik een ding zijn, maar je snapt wel wat ik bedoel. 

'En ik vind ons geniepige momenten samen wel leuk.' Een tinteling ontstond in mijn buik wanneer ik wist dat dit niet ons laatste intiem moment zou zijn. 

Zolang de missie geen gevaar liep kon het geen kwaad. Vertelde ik mezelf.

Nog steeds keken we elkaar aan. 'Als Gilles dit weet zal hij daar niet blij mee zijn. Hij zal je kapot maken.' Zei ik. Hij schudde zijn hoofd. 'Dat zou hij niet doen.' Ik trok mijn wenkbrauwen naar hem op. 

Ik wist vrijwel zeker dat Gilles dat zou doen. 

'Want ik weet dat er altijd iemand gaat zijn die dat niet zal toelaten.' Ik wist dat hij mij bedoelde en dat hij gelijk had. 

Ik zou het inderdaad niet toelaten dat Gilles hem zou kapot slaan. 

Onbewust glimlach ik en steun op mijn ellebogen en streek met mijn lippen over de zijne. Nog steeds in zijn ogen kijkend. 

'Oh ja, ben je daar zo zeker van?' 

'Heel zeker. Want ik zou precies hetzelfde doen.' Mompelde hij tegen mijn lippen aan.

"Heeft hij nu juist gezegd dat hij het voor mij zou opnemen?"

Ik glimlachte en ging met mijn vinger toppen over zijn scherpe kaaklijn, mijn ene hand nog steeds op zijn buik. Ik overbrugde de laatste paar centimeter tussen ons twee en drukte mijn lippen ruw op de zijne. Hij duwde me terug neer op mijn rug en nam bezitterig mijn mond in beslag. 

Hij plaatste terug kleine natte kusjes langs mijn hals, waardoor ik een kreun niet kon onderdrukken. Ik voel hem glimlachen tegen mijn huid aan. Wanneer hij verder zijn lijn zette en mijn gevoelig plekje vond, draaide ik ons vlug om. 

'Gilles.' Was het enige wat ik zei. 

Meteen ging zijn vragend gezicht naar verdrietig en trok een pruillipje. Ik lachte kort en druk een kusje op zijn lippen. 

Voor hij mij terug kon kussen trok ik al terug en zette net zoals hij een lijn van kusjes. Hij had zijn handen op mijn heupen geplaatst en kneep er licht in wanneer ik zijn gevoelig plekje had gevonden. Ik grijnsde en likte kort zijn huid voor ik terug naar boven ging. 

Een geërgerde kreun verlaat zijn lippen wanneer ik hem niet gaf wat hij verlangde. Grijzend keek ik hem aan. Mijn handen gingen naar de zoom van zijn shirt. Ik zat half op zijn schoot maar voelde hoe strak zijn broek zat. Ik trok zijn shirt naar boven en hij hielp me door zijn boven lichaam op te heffen. Wanneer ik zijn shirt over zijn hoofd deed, boog ik voorover en fluisterde in zijn oor: 'Al zo hard. En het spel is nog maar net begonnen.' 

Ik hoorde hem zwaarder ademen en in een ruk lag ik terug onderaan. 

'Spelen we een spel. Ah zo, dan vind je het vast niet erg dat ik ook een spel speel.' Hij deed mijn trui een stukje omhoog en zette kusjes op mijn buik. Ik trek happend naar adem mijn buik in. Langzaam zette hij zijn lijn verder naar mijn heup. 

Zijn ene hand stond naast mijn hoofd zodat niet al zijn gewicht op mij kwam. Ik ging met mijn handen door zijn haar en trok er lichtjes aan. Hij gromde en zette zijn lijn verder naar boven toe. Wanneer hij bij mijn bh was aangekomen keek hij me aan. Ik knikte en hief mijn bovenlichaam op. Langzaam trok hij mijn trui over mijn hoofd. Hij bleef in mijn ogen kijken en ging niet meteen naar mijn borsten kijken die gehuld waren in een kanten zwarte bh. Ik wist dat hij moeite moest doen om niet naar mijn borsten te kijken maar hij wist ook dat ik het fijner vond als hij dat niet deed.

Hij glimlachte en drukte zijn lippen terug op de mijne. Opnieuw vonden onze tongen elkaar en deze keer won ik het dominant spel. Ik grijnsde wat me een tik tegen mijn arm opleverde. 

'Denk maar niet dat je gewonnen bent. I love the game that we play.' Juist wanneer ik iets wou terug zeggen, verbrak mijn alarm van mijn gsm ons intiem moment. 

Alsof mijn hersenen plots wakker schoten en wisten wat ik aan het doen was duwde ik hem weg, waardoor hij op de grond viel. Een pijnlijke kreun verlaat zijn mond terwijl ik haastig mijn trui van de grond raap en naar mijn gsm loop die ik op mijn bureau had gelegd. Ik leg mijn alarm af en zie dat ik binnen een uur moet klaar zijn voor mijn date met Gilles.

'Serieus, ga je op date met die mossel.' River die blijkbaar over mijn schouder mee las draait me naar hem om. 

'Ik ben nog steeds met hem samen, dat heb ik je vertelt.' Zeg ik hard. 

Ik bijt op mijn lip als ik merk dat hij nog steeds met bloot bovenlijf voor me staat. Grinnikend haalt hij met zijn duim mijn lip tussen mijn tanden vandaan en duwt mijn hoofd lichtjes omhoog zodat ik hem aankijk. Hij drukt kort zijn lippen op de mijne. 

'Ik zie je nog wel. Ons spelletje is lang nog niet gedaan. Ik heb nog nooit gewonnen van een meisje en ben dat ook niet van plan.' Mompelt hij tegen mijn lippen aan. 

'Voor alles een eerste keer zeggen ze. Maar hop nu mijn kamer uit. Ik moet mijn nog douchen, omkleden, make-up, haar...' Somde ik om en duwde hem richting de deur. 

Lachen trok hij zijn shirt aan, drukte nog kort zijn lippen op de mijne en opende de deur. 

'Meiden.' Zuchtte hij. Ik gaf hem lachend een tik op zijn achterhoofd en sloot de deur. 

Ik hoorde hem lachen aan de andere kant van de muur en kon een glimlach niet onderdrukken.
Mijn vingertoppen dwaalden af naar mijn lippen. Ik schudde mijn hoofd en liep naar mijn kast om mij klaar te maken voor mijn "date."

Ik wist ook wel dat wat we deden ongelooflijk fout was maar dat kon me op dat moment weinig schelen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

comment💬

vote ⭐

and follow💙

XOXO

Welcome to the world of the maffia ✔Where stories live. Discover now