*hoofdstuk 39*

333 13 0
                                    

pov Chloé

'Chloé. Chloé wacht nou.' 

Ik negeer hem en loop verder terwijl ik mijn armen voor mijn borst sla. 

'Chloé.' En hand pakt mijn arm vast en draait me ruw om.

'Lafaard dat jij bent.' 

'Lafaard? Ik ben een lafaard? Omdat ik de mensen om wie ik geef wil beschermen?' Boos kijk ik hem aan en ruk mijn arm los.

'Neen, omdat je weg loopt. Je bent bang voor mijn woorden.' Glimlacht hij.

'Ik snap niet waarom jij zit te glimlachen. Ik heb je zojuist vertelt dat ik bij de maffia zit en dat wij niet kunnen. Of nee, het is je ego. Hoe kan je zo zelfzeker van jezelf zijn?' 

'Omdat ik je niet opgeef. Ja ik weet dat de maffia niet niets is, maar ik weet ook dat ik niets ben zonder jou. En ik ben zelfzeker omdat ik weet dat jij ook ons niet zomaar zult opgeven.' Zegt hij terwijl hij een stap dichter zet.

'Je weet niet waar je aan begint.' Zeg ik terwijl ik hem een duw geef.

'Nee dat is waar maar soms moet je risico's nemen in het leven. En ik weet zeker dat die risico's het waard zijn zolang ik jou maar heb.' Opnieuw zet hij een stap dichter en neem mijn handen vast.

'Ik kan je in gevaar brengen.' Ik moet roepen om boven de stormende regen en donder boven te komen.

'Ja, maar jij zal er ook altijd zijn om mij terug in veiligheid te brengen. Ik zou juist het zelfde doen.' 

Ik schud mijn hoofd. Hij weet niet waar hij aan begint. 

'De maffia is een spinnenweb. Eenmaal er in geraak je er niet meer uit.' 

Even kijkt hij me aan en ben ik bang dat hij me loslaat en vertrekt. 

Aan de ene kant is dit wat ik wil. Maar aan de andere kant wil ik hem gewoon bij zijn kraag nemen en hem vurig kussen. 

Het lijkt of hij mijn gedachten kan lezen want even later bevind ik me in zijn armen met zijn lippen op de mijne.

'Ik hou van je. Is dat overtuigend genoeg?' Intens kijk hij me aan.

Ik knikt en druk terug mijn lippen op de zijne.

'Auto.' Roept hij als een felle bliksemschicht ons doet opschrikken. Hij neemt mijn hand en even later zitten we droog in mijn auto.

Als ik merk dat hij de auto wil starten hou ik hem tegen.

Vragend kijkt hij me aan. 'Ik wil dat je je vragen stelt. Dan zijn we er vanaf. Ik wil geen ongemakkelijke momenten hierna.' 

Hij zucht even en kijkt voor zich. 

'Je moeder hoor je daar nog wat van?' 

Ik schud mijn hoofd. 'We weten dat ze terug is en ons opnieuw in de gaten houdt. Jaren hebben we niets van haar gehoord en plots is ze terug.' 

'Maar ze is toch je moeder? Die zal je toch geen kwaad aan doen?' Ik voel zijn ogen op mij branden maar de mijne kijken nog altijd naar buiten

'Niet alle moeders zijn bezorgt en halen elke dag hun kind op aan school. Mijn moeder is de opdrachtgever van de dood van mijn broer. Dan denk ik niet dat ze even gezellig op bezoek zal komen. Ik zie ons niet zitten, gezellig met een kopje thee en een koekje praten over de dagdagelijkse dingen. Het zal meer een strijd zijn met wapens.' 

'Is het daarom dat Chase hier is?' Ik knik en draai mijn hoofd naar hem toe.

'Chase is hier voor als ze te gevaarlijk wordt. Dan kan hij ingrijpen. Momenteel houdt hij gewoon een oogje in het zeil, maar moest het zo ver komen sta je sterken met twee dan alleen.' 

'Met drie.' 

Vragend kijk ik hem aan.

'Ik ben er ook voor je. En ik ben bereid om voor je te vechten als het moet.' 

Ik glimlach en neem zijn hand vast.

'Dan zal je wel nog moeten werken aan je vecht moves. Die zijn niet echt optimaal.' Lach ik. Lachend geeft hij me een duwtje.

'En ik hou ook van jou. Moest je het je afvragen.' Zeg ik na een stilte. 

Glimlachend kijkt hij me aan en drukt een kus op mijn hand.

'Slaap je vannacht bij mij?' Glimlachend knik ik.

'Chase zal blij zijn dat hij het bed eens voor hem alleen heeft. En ik ook. Ik hoop dat je normaal slaapt. Bij Chase word ik half tegen de muur geduwd of lig ik op de grond de volgende ochtend.' We lachen.

'Aan jou de eer om dat uit te zoeken.' 

We zwijgen en luisteren naar de regen die op de auto neervalt. Ik strek mijn hand uit en leg het op zijn wang. Zijn hoofd draait mijn richting uit en een glimlach komt op zijn gezicht. Een koude rilling glijd over mijn rug en begin licht te bibberen. 

'Kom hier.' 

Glimlachend kruip ik op zijn schoot en druk mijn lippen op de zijne. Meteen zoent hij terug en laat hij zijn handen onder mijn trui glijden. Meteen lijken die plekken in brand te staan en heb ik het ineens niet zo koud meer. 

Zijn mond verplaatst zich naar mijn hals terwijl mijn handen zijn shirt langzaam omhoog doen. Even verwijderen zijn lippen zich van mijn huid om die af te doen waarna mijn trui en shirt volgen. 

Opnieuw vinden onze lippen elkaar terwijl we elkaars broek openen. Hij heft zijn heupen op en makkelijk trek ik de kledingstukken van zijn heupen waarna de mijne volgen. 

Terwijl ik ze verder uit schop leunt hij voorover en neemt een condoom uit het dashboard en doet hem behendig om. Voor ik me laat zakken schuift hij de stoel naar achteren voor meer plaats. Een kreun verlaat onze monden bij het voelen van elkaar. Langzaam begin ik op en neer te gaan terwijl mijn handen door zijn haar gaan. 

'Laat mij het doen.' Fluistert hij terwijl hij zijn handen op  mijn heupen legt en de leiding over neemt. Ik leg mijn hoofd in zijn nek en bijt daar zachtjes in een stukje huid.

'River.' Mompel ik als ik het bekende gevoel voel opkomen. 

'Nog even.' 

Even later bereiken we samen ons hoogtepunt.

Nog na genietend van het intens gevoel leun ik met mijn hoofd tegen het zijne. Glimlachend pakt hij mijn hand vast en verstrengeld onze vingers.

'Wij tegen de rest.' Fluistert hij.

-----------------------------

Comment 💬

vote ⭐

and follow 💙

XOXO

Welcome to the world of the maffia ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu