*hoofdstuk 27*

373 13 0
                                    

pov River

Een kreun verlaat mijn mond als het felle licht dat Chloé's kamer binnen komt mij wakker maakt. Ik trek het deken over mijn hoofd heen terwijl ik op tast het lichaam van Chloé zoek.

Plots klaarwakker open ik mijn ogen als ik merk dat de plaats naast me leeg en koud aanvoelt. Ik sla het deken van mij af en zie inderdaad een lege plaats naast me. Een zucht verlaat mijn mond. 

Ik neem haar kussen en zoek haar geur op, het is aanwezig maar had toch liever mijn neus in haar hals gelegd dan in haar kussen. 

Dan pas valt me zacht getik op. Ik open mijn ogen terug en kijk haar kamer rond. Ik glimlach als ik Chloé aan haar bureau zie zitten typen op haar laptop. Ik sta op en loop voorzichtig op haar af. Ze heeft haar oortjes in dus waarschijnlijk hoort ze me niet. 

Ik sla mijn armen om haar heen en plant een kusje in haar nek. Haar bekende geur komt me tegemoet die ik maar al te graag inadem. 

'Goeiemorgen.' Zeg ik schor. Ze grinnikt even en doet haar oortjes uit en klapt haar laptop dicht. 

'Morgen? Het is twee uur in de middag.' Grinnikt ze terwijl ze zich om draait zodat ze me aan kan kijken. Ik glimlach en kijk in haar ogen. Glimlachend haalt ze een hand door mijn haar. 

'Ik houd van je haar.' Mompel ze. 

'Alleen van mijn haar?' Grijns ik. Een speelse duw krijg ik terug waarna ik haar een por geef. Lachend trek ik haar recht en sla mijn armen om haar heen. Haar armen slaat ze stevig om mijn nek heen en speelt me met mijn haar.

'Ik had toch graag samen met je wakker geworden.' Mompel ik in haar haar. 

'Dan ben je toch. Ik was toch bij je toen je wakker werd.' 

'Ik bedoel in bed, dat je in mijn armen lag.'

'Ah dat. Maar dat doe je toch al in je dromen dus.' Ik grinnik en geef haar een tik op haar billen. Een protesterend geluid verlaat haar mond, die gesmoord wordt door mijn lippen die ik op de hare plant.

Het duurt niet lang als ook onze tongen elkaar gevonden hebben. Ik til haar op en zet haar neer op haar bureau. Ik voel haar lachen tegen mijn lippen aan en haar benen slaan zich om mijn middel.

Elk proberend grip op onze adem te krijgen kijken we elkaar aan. 

'Wat gaan we doen? We hebben nog maar twee lesuren dus niet echt de moeite vind ik.' Zeg ik. Grijzend geeft Chloé me een duw zodat ik naar achteren ga en springt ze van haar bureau af. Zonder nog wat te zeggen en mijn vragende blik te negeren neemt ze haar sleutels en gsm en loopt de deur uit.

'He, naar waar ga je?' Vlug neem ik mijn shirt en loop achter haar aan.

Ik grinnik als ik merk dat ze richting de biljarttafels loopt. 

'Denk je dat je mij zal kunnen verslaan?' 

'Jij gaat me leren biljarten. Wij hebben thuis ook zo'n ding en ik wil niet keer op keer verliezen.' 

'Dus je geeft toe dat ik goed ben.' Grijns ik. Nonchalant haalt ze haar schouders op. 

'Sarah en Emely zijn weg dus ja.' 

'Dus ik ben tweede keus.' Geamuseerd geef ik haar een por. Lachend duwt ze mijn hand weg. 

'Ja.' Ik leg mijn hand op mijn hart. 

'Je kwetst me Chloé. Maar ik vergeef het je als je me een kusje geeft.' Ik sla mijn armen om haar heen en wacht tot zij de afstand tussen ons verkleint. Ik zucht en rol mijn ogen als ik merk dat ze daarvoor te koppig is. 

Ik grinnik en lik kort over haar lippen. Uitdagend kijkt ze me aan en strijkt over mijn lippen. Kort maar krachtig plaats ik mijn lippen op de haren en pak dan een kneu en gooi die naar haar toe. Behendig vangt ze het en kijkt me aan terwijl ik de ballen klaar leg. 

'Laat maar eens zien wat je er van kan Jacksons.' 

-time skip-

pov Chloé

Gillend lopen we op elkaar af en springen we in elkaars armen. 

'Ik heb jullie gemist girls.' Lach ik als we elkaar los laten. 'Wij jou ook hoor.' Glimlachend kijken ze me aan.

'We hebben je veel te vertellen. De begrafenis was zo raar.' Lachend sla ik mijn armen om hen heen en lopen we naar binnen. 

'Vertel me alles.' Zeg ik terwijl ik me neerplof op mijn bed en zij op de zetel.

'Onze tante had blijkbaar heel haar begrafenis uitgestippeld.' Begint Emely. 

'Ja, dus de muziek, de plaatsen waar de mensen moesten zitten, de plaats waar en welk uur. Echt gek als je het zo bekijkt.' Vult Sarah aan. Ik lach. 

'Dus het mocht geen saaie begrafenis zijn. We moesten dansen op muziek en zingen. We mochten geen zwart aan doen. Nee, ze wou kleuren. Het was precies of er een kleurenbom ontploft was in die kerk.' Lachend kijken we elkaar aan.

'Dat was wel hoe ze was. Vrolijk en kleurrijk. Die begrafenis kon geen mooier afscheid zijn.' Ik sta op en trek ze in een knuffel. 

'En wat is er allemaal gebeurd in de tijd dat we weg waren.' Glimlacht Sarah naar me. 

'Oh, niet veel.' Zeg ik luchtig. 

'Jace heeft aan mijn deur gestaan en ik heb misschien seks gehad met River.' Probeer ik nonchalant te zeggen. 

'Wat!' Zeggen ze beide. 

'Jace heeft voor je deur gestaan.' 'Je hebt seks gehad met River?' Roepen ze samen. 

'Vertel.' 

'Jace stond voor mijn deur en vroeg waar je was. Ik heb gezegd dat je weg was.-' Ik maak een weg werp gebaar- 'Maar het is wel serieus tussen jullie hé?' Vraag ik. Meteen worden de wangen van Sarah rood.

'Omg, meen je dat. En je zegt ons niets.' Roept Emely uit. 

'Sorry, maar het is ook nog niets officieels. Dus ja.' 

'Zo niet officieel zag jullie zoen partij in de stad er niet uit hoor.' Grinnik ik. 

'Moet jij zeggen. Jij hebt seks gehad met River en jullie hebben ook niets officieels.' Grijnzend kijkt ze me aan, wetend dat de bal terug in mijn kamp ligt.

Ik zucht en begin te vertellen over de avond over zondagochtend, over maandag tot vandaag. Ik vertel ze alles tot in detail. Over hoe ik mij voelde, over mij gedachtes, over dat ik weg liep. 

Het voelde goed om alles eens te zeggen tegen iemand. 

Iemand die er wat buitenaf stond maar toch dicht genoeg om te weten wat er aan de hand is. 

Met River heb ik hier nog niet over gesproken. Ik merkte wel dat hij vragen had maar die niet stelde. 

Ik weet ook wel dat hij antwoorden wil maar die kan ik hem niet geven. Dan zou ik teveel moeten zeggen over mij en de maffia.

-----------------------------------------------------------

Comment 💬

vote ⭐

and follow 💙

XOXO

Welcome to the world of the maffia ✔Where stories live. Discover now