*hoofdstuk 17*

383 13 0
                                    

pov River 

Lachend sta ik met mijn vrienden te klooien in de gang. 

We hebben elk een meisje aan onze arm en genietend genieten de aanwezigheid van de meiden. Lachend drukt Mellisa haar kont nog meer tegen me aan. 

'Zullen we het eerste uur skippen babe.' Fluister ik zwoel ik haar oor. 

Ze giechelt en kijkt me met lust aan. 

'Kom.' Zeg ik en trek haar mee. 

'Jouw kamer.' Zeg ik. 

Ik wil niet dat Chloé onze kreunen hoort.

Oh god, Chloé. 

We zijn nu al een week verder en nog steeds zit ze in mijn gedachten. 

We hebben al het ene en het andere met elkaar uitgestoken. 

Maandag had ik haar de hele dag belachelijk gemaakt, waarna ik dinsdag een emmer water over me kreeg die boven mijn kluisje stond en omviel zodra ik mijn sleutel omdraaide van mijn kluisje. Waarna ik mijn kluisje opende en een bom afging met bloem in. Met als gevolg dat de bloem aan mijn gezicht haar een shirt bleef kleven. 

Iedereen lachte mij uit. 

Zeer vernederend voor de player van school. 

Woensdag deed ik lijm op haar stoel. 

Waarna ik donderdag en de komende dagen nog mag rondlopen met roze haar. 

Vandaag zijn we vrijdag, dus is het mijn tour terug, alleen weet ik nog niet echt iets.

'Babe.' De stem van Mellisa haalt me uit mijn gedachten. 

Ik kijk haar aan en zie dat we al in haar kamer staan. 

Ik zeg niets en druk mijn lippen ruw tegen de hare. Meteen verlaat een kreun haar mond. Ik grijns door de invloed die ik op de meiden heb. 

Haar handen gaan onder mijn shirt. Ik stop de kus en trek hem uit. Ook doe ik direct de hare uit en druk terug mijn lippen tegen de hare. Ik duw haar tegen de muur. Ze slaat haar benen om me heen en ik leg mijn handen op haar kont. Wanneer ik voel dat haar handen richting mijn haar gaan hou ik haar tegen.

'Niet mijn haar babe' Mompel. Ze trekt een pruillipje maar ik negeer haar. 

Enkel Chloé mag aan mijn haar komen. 

Chloé, weeral komt ze in mijn gedachten.

Ik wandel met Mellisa naar haar bed en leg haar neer. Ik plaats kusjes via haar hals naar beneden. Handig doe ik haar bh af. Ik ga verder met kusjes zetten over haar borst terwijl ik behendig haar broek open en af doe samen met haar onderbroek. Voor ik terug boven haar hang doe ik ook vlug mijn broek en boxer af. Ze haalt een condoom uit haar nachtkast. Vlug doe ik hem om en ga terug boven haar hangen. Mijn lippen vinden terug de hare terwijl ik bij haar naar binnen ga. Meteen verlaat en kreun haar mond. Naarmate ik verder ga naarmate er meer kreunen haar mond verlaten. Ik sluit mijn ogen en stel voor dat de kreunen ik hoor dat die van Chloé zijn, dat ik haar raak op haar diepste plekken, dat mijn naam die nu Mellisa's mond verlaten uit de mond komen van Chloé. 

Godverdomme, waarom zit ze nog steeds in mijn gedachten. Waarom zit ze in mijn gedachten terwijl ik seks heb met iemand anders?

Van woede drijf ik mijn tempo op. Ik weet dat ik Mellisa pijn doe maar dat kan mij nu niet schelen. Chloé moet uit mijn hoofd. 

'River, rustig. Je doet mij pij-' Haar stem sterft weg in een kreun als ik opnieuw hard in haar stoot. 

'Wat is er babe. Wil je dat ik stop?' Fluister ik in haar oor terwijl ik met haar oorlel speel. Ze zwijgt wat voor mij een teken is dat ik verder mag gaan. Even later bereiken we allebei ons hoogtepunt. Ik laat me naast haar vallen en probeer grip op mijn adem te krijgen terwijl ik het condoom af doe en weggooi in de vuilnisbak naast haar bed. Ik sta op en kleed me terug aan. Wanneer ik me omdraai is zij ook al aangekleed en gaan we naar onze les. 

Welcome to the world of the maffia ✔Where stories live. Discover now