*hoofdstuk 74*

259 12 1
                                    

pov Chloé

Ik geeuw en rek me uit waarbij ik een geluidje maak. Ik draai me naar River om.

'Goedemorgen simpson.' Glimlach ik en open mijn ogen.

'Simpson?' Meteen zit ik rechtop als de plaats naast me leeg is. 

'Simpson? Ben je hier.' Ik open de badkamer deur en doe het licht aan. 

'Kom op, het is nu geen tijd voor verstoppertje. Ik ben wel jarig hé vandaag.' Zucht ik geïrriteerd als hij ook niet in mijn inloopkast is.

'Simpson? Hebben jullie een grote, lelijke, debiel ding gezien? Het heeft ook van die grote handen.' Vraag ik terwijl ik de keuken in kom en Linda en Chase aankijk.

Chase stikt half in zijn cornflakes en Linda lacht haar ook dubbel.

'Wat zijn jullie toch zo liefjes voor elkaar. Happy birthday kleine.' Grinnikt staat Chase op en omhelst me. 

'Hij verdient zo genoemd te worden. Hij liet me alleen wakker worden op mijn verjaardag.' Klaag ik en beantwoord de knuffel van Chase.

'Oh meisje toch. Kijk om je een beetje op te vrolijken heb ik een heerlijk ontbijt voor je gemaakt.' Linda leidt me glimlachend naar buiten waar de tuintafel gedekt is met van alles en nog wat. 

'Thanks lieverds van me.' Glimlachend omhels ik hen en neem plaats. 

'Kom er bij.' Lach ik als Chase mij met een pruillip aankijkt. 

'Yes.' Grijzend komt hij voor mij zitten.

'Tt, zit jij nu toch aan die tafel. Ik had je nochtans een dikke preek gegeven deze morgen. Heb jij dan zo'n kort kortetermijngeheugen.' Zucht Linda terwijl ze mijn thee voor me neer zet. 

Onschuldig kijkt hij haar aan terwijl hij een hap neemt van zijn croissant. 

'Hoe kunnen jullie me toch blijven overhalen. Hoe doen jullie dat.' Lacht ze en schudt haar hoofd.

'Ja, wij zijn echte lieverdjes. Daar kun je gewoon geen nee tegen zeggen.' Grinnik ik terwijl ik Chase een high-five geef.

'Ik laat jullie.' Ze geeft me nog een kneepje in mijn schouder en gaat dan terug naar binnen. 

'Wanneer wil je je cadeau's?' Vraagt Chase me als we nog met een kopje thee, hij koffie, zitten te genieten van de zon.

'Ik weet niet. Deze avond? ' Mompel ik. 

'Oké, maar toch krijg je al één.' Grijzend staat hij op en nieuwsgierig kijk ik hem na. Even later is hij terug en overhandigd mij een rode envelop. Mijn naam staat er in sierlijke letters op geschreven en meteen herken ik het handschrift van River.

'Ik denk dat je woorden over hem wel zullen veranderen naar een groot, mooi, sexy ding.' Lacht Chase naar me terwijl ik voorzichtig de enveloppe open. Ik glimlach en haal er een mooi roze brief uit. 

"Hé kleine." Begint hij. De glimlach op mijn gezicht word groter en genietend leun ik achterover op mijn stoel en lees de brief verder.

"Alhoewel ik je eigenlijk geen kleine meer kan noemen want je bent achttien vandaag. Gelukkige verjaardag schat <3! Het spijt me dat ik je alleen liet deze ochtend, maar nu weet je wel eens hoe het voor mij voelt om alleen wakker te worden. Maar goed, dat wil ik eigenlijk niet zeggen. Ik heb iets gepland om samen jouw verjaardag te vieren, maar je gewoon ergens mee naar toe nemen vond ik wat te gewoontjes dus heb ik wat op poten gezet. In de enveloppe vind je nog een kaartje met de verdere info op. 

Doe wel een beetje snel. Want ik denk dat je nu waarschijnlijk nog in je pyjama zit en nog maar net hebt ontbeten, maar ik wacht op je. En heb mijn ochtend kus nog niet niet gekregen van mijn jarige vriendin.

Welcome to the world of the maffia ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu