*hoofdstuk 11*

451 13 1
                                    

pov River

Ik staar Chloé aan terwijl ze geconcentreerd probeert via de witte bal de rode in het gat te krijgen. Haar haar heeft ze in een soort van dot en het staat haar prachtig. Ze heeft geen make-up aan vandaag en ik vind haar mooier dan wanneer ze er wel aanheeft. 

Haar mooie bruine ogen kijken geconcentreerd van de keu in haar handen en naar de bal. Wanneer ze via de witte bal de rode in het gat krijgt, begint ze enthousiast te springen. 

'Goed gedaan Chloé.' Ik lach wanneer ze haar zelf een schouderklopje heeft. 

'Toch zal je nog veel moeten oefenen vooral eer je zo goed bent als de meester.' Grijns ik wat me een duw oplevert die ze me geeft met haar kneu. 

'Verpest mijn goed gevoel nu eens niet. En wat is jouw ego groot zeg.' Ik grijns alleen maar en kijk haar uitdagend aan. 

'Oké, wat is de kans dat ik die gele in het gat krijg.' Ze blikt kort even naar de bal die ik bedoel en naar de positie waar de witte ligt. Ze lacht spottend en kijkt me aan. Ik tel of op mijn handen en op 1 zeggen we samen een getal. 

'4.' Zeggen we samen. Met grote ogen kijkt ze me aan. Grijzend neem ik een goede positie in. 

'Als deze raak is dan help je me met een payback voor Gilles.' 

'Oké.' Stemt ze toe. 

Ik grijns bij de gedachte aan welke payback ik zou kunnen doen. 

'Ik denk toch dat hij er niet zal inzitten, je hebt je zelf overscha-' Ze stopt midden in haar zin als ze ziet dat de witte bal perfect de gele raakt en de gele in het gat valt. Haar mond staat open en verbaast kijkt ze van de witte naar waar de gele is in verdwenen. Ik loop naar haar toe en duw met een vinger onder haar kin haar mond toe. 

'Wat zei je over mijn skills?' Geamuseerd kijk ik haar aan. 

'Dat is gewoon puur geluk.' Verdedigend kruist ze haar armen voor haar borst. Lachend schud ik mijn hoofd. 

'Koppig kind. Geef nu gewoon toe.' Uitdagend trekt ze haar wenkbrauwen op. 

'Wat toegeven? Toegeven dat je een oud ijzer bent die zijn moves verliest. Want volgens wat ik gehoord heb is gisteren een meisje voor je gaan rennen en riep "help ik word verkracht door een mislukte unicorn met grote tanden.'' Met grote ogen kijk ik haar aan. Hoe weet zij dat nu weer? 

Ik zet een stap dichter en kijk haar intimiderend aan. 

Normale mensen zouden bang zijn, maar zij bleef me gewoon aankijken. 

'Ik zou gaan rennen als ik jou was.' Zei ik kalm. Ze schoot in de lach. Verbaast door haar actie keek ik haar aan. Lachend kijkt ze me aan en veegt de tranen van onder haar ogen vandaan. 

'Wow, hoe je probeerde mij bang te maken met je blik en dan dreigen. Je meent het niet.' Ik keek haar droog aan. 

'Oh je meent het wel.' 

'Ik zou nu echt gaan rennen, want je hebt het monster boos gemaakt.' Ze zette een stap achteruit en gooide haar tas over haar schouder. 

'Tof dat je weet dat je en monster bent.' Ik grom en rende achter haar aan. 

'Chloé Whoods. Nu zit je in de gevarenzone. Dat zet ik je betaalt.' Roep ik. Lachend liep ze enkele passen achteruit, stak haar tong naar me uit en zegt: 'Dan zal je me eerst moeten kunnen pakken.' 

Ze was me aan het uitdagen. 

En ze wist precies hoe ze dat moest doen. 

Ik versnelde mijn tempo maar het was precies of zij een luipaard was en ik een haas. 

Welcome to the world of the maffia ✔Where stories live. Discover now