46-Gerçekçi rüyalar

3.6K 340 103
                                    

Özet: Hacı Anne'den ummadığı cevabı alan Mert rüyada olduğuna iyice inanmıştı. Asfanit'e Teykel'in girmiş olması ve ona karşı bir gücü kalmaması Mert'i korkutmuştu. Bütün bunların gerçek olamayacağını düşünüp uyanmaya çalıştı. Tayy-ı mekan yaparak Do Hyun'un ofisine ulaştı. Oradan hasteneye sevk edilerek üç gün bıyunca uyudu. Uyandığında Yu-Mi ile romantik anlar yaşayıp evlenme niyetini ortaya koydu.

*** Yeni bölüm ***

Artık yatmaktan yorulmuştum. Bedenimden ziyade ruhum yorgundu. Birçok düşmanım olması arzuladığım bir şey değildi ama Yu-Mi'yi ilk kez kurtardıktan sonraki dönemde, farkında olmadan edinmiştim bile.

Teykel, George, Cihazı ele geçirmek isteyen ajanlar, Yu-Mi'nin halası ilk aklıma gelenlerdi. George belasından kurtulmuştum. Yu-Mi'nin halası büyük bir sorun sayılmazdı. Teykel'e karşı meclisdeki dostlar yardım ediyordu. Düşman ajanlara karşı da Do HYun'un ekibi vardı.

Aslında endişelenecek kadar büyük sorunum yoktu. Fakat son olaydan sonra bir düşmanım daha olduğunu fark etmiştim. İşte onunla kendim mücadele edecektim. Astral çıkış yaparak beni tuttukları yeri ziyaret etmeye karar verdim.

Yu-Mi yanımda uyurken konsantre olmakta zorlansam da, kısa bir süre sonra bedenimin üstünde süzüldüğümü hissettim. Bana ilaç verdikleri yeri düşündüm, yolu bilmiyordum ama bilinçaltım hatırlıyor olmalıydı.

Cihazları ve odayı görünce hatırladım. Gece olduğu için kimse yok gibi gözüküyordu. Bir şeylere dokunamadığım için yüzeysel bir göz atmayla yetindim. Nöbetçi sayısını, odaları ve aletleri aklıma yazdım.

Daha sonra mekânı dürerek buraya geldiğimde sürprizlerle karşılaşmak istemiyordum. Uzaklaşmayı düşünürken görümdeki adamın koridorda bana doğru geldiğini gördüm. Tahminim doğruydu, bana bunları yapan kişi oydu. Beni görmesine imkân yoktu o yüzden yanına gidip, yakından incelemeye başladım.

Düşmanımı tanımak istiyordum. Yeni fark ettiğim şey ise adamın bir doktor olduğuydu. Önlüğünde işlenmiş isim batı harfleri ile Dr. Jung'dı. Ne doktoru olduğunu bilmiyordum ama benimle ne alıp veremediğini öğrenmek istiyordum.

Bir daha uyanırsam benimle çalışacağını söylemişti. Sanki beni test ettiğini hissetmiştim. Uyandığıma göre testi geçmiştim. Bu durumda benimle çalışması gerekecekti. Doğruca yanına gidip yüzleşmem gerektiğini düşündüm.

Bedenime geri dönüp bu sefer fiziksel olarak doktorun yanına gittim. Aniden beni karşısında görünce korkacağını düşünmüştüm. O ise sadece aniden çıkışımdan hafif ürkmüş ama şaşırmamıştı.

"Sizi bekliyordum Mert Ssi" dedi.

"Eminim bekliyordunuz, küçük testinizi geçtiğinizi düşünüyorum. Bu durumda benimle çalışmak isteyeceksiniz. Fakat öncelikle beni kaçırmaktaki amacınızı öğrenmek istiyorum. Sonrasında sizinle çalışmak isteyip istemeyeceğime ben karar vereceğim."

"Bir daha düşünün isterseniz" dedi Doktor. "Testi geçtiğinizi nereden çıkardınız?"

"Sonuçta uyandım öyle değil mi?" diye sordum.

"Gerçekten uyandınız mı?"

Adamın bakışlarında öyle bir şeyler vardı ki beni uyanık olup olmadığımdan şüpheye düşürdü.

"Hiç gerçek olduğuna emin olduğunuz bir rüya görmediniz mi?"

"Bu da ne demek? Matrix'i baştan mı çekiyorsunuz?" Matrix'den alıntı yaparak karşımda duran adam beni şüpheye düşürmek için her yolu deniyordu.

Üçüncü Göz (SY)Where stories live. Discover now