64-Aynı güçler

2.7K 212 69
                                    

Özet: Mert düşmanlarından kurtulmasına rağmen bir türlü rahatlayamaz. Yu-Mi ile özel bir gün geçirmek ister. Gittikleri lokantada, bir kadın Mert'e asılır. Sinemada da aynı kadınla karşılaşınca, Mert kadınla birlikte mekânı dürer ve otel odasına gider. Konuşurken, kadın Mert'i üzerine çeker ve yeniden sinemaya geçiş yaparlar.

*** Yeni Bölüm ***

Yu-Mi cevap bekler bir şekilde bana bakarken, ben kadını düşünmeye devam ediyordum.

"Mert! Konuş benimle."

Yu-Mi'nin sesinin ilk defa bu kadar sert çıktığını duyuyordum. Haklı olsa da, bağırması beni şaşırtmıştı.

"Özür dilerim, olanları düşünüyorum ama hiç mantıklı gelmiyor."

"Bu sözü benim söylemem gerekirdi" diyerek kollarını göğsünde birleştiren Yu-Mi, açıklama beklediğini bir kez daha belli etmişti.

"Ben yapmadım" dedim. Neyi yapmadığımı tam olarak izah edemesem de, bana inanmasını istiyordum.

"Hangisini sen yapmadın?" diye sorduğunda, ya her şeyi dürüstçe anlatacaktım veya bazı detayları atlayarak cevap verecektim.

Dürüstlüğü seçerek, kadının sinemada bacağımı okşadığı kısımdan itibaren olan biten her şeyi anlattım. Yu-Mi bazı kısımları sinirli bir şekilde, bazı kısımları ise şaşkınlıkla dinledi. Anlatacaklarım bittiğinde vereceği cevabı merakla beklemeye başladım.

"Ben gidiyorum" dediğinde, beklediğim cevabın bu olmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşamıştım.

"Bana inanmıyor musun?" Vereceği cevabı duymaktan korksam da sormak zorunda hissetmiştim.

"İnanmak istiyorum, inanıyorum ama biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var."

Kısmen de olsa rahatlamıştım. İnandığını söylediğinde, yalnız kalma ihtiyacına saygı duydum. Ajanlarla evine doğru yol alırken, ben de bir an önce kadını bulup olan biteni öğrenmeye karar verdim.

Kadına nasıl ulaşacağımı bilmediğimden, önce restorana geri dönüp bilgi almayı akıl ettim. Restoranın müdürü ile görüşüp kadının adını ve adresini istedim. Müdür bana bu bilgiyi vermeye yanaşmadı. Ben de kadının beni takip ettiğini ve kız arkadaşımla beraberken taciz ettiğini anlattım. Polise gidip şikâyetçi olacağımı belirtince, olay çıkmaması için yardımcı olmayı kabul etti.

Kayıtlara baktığında, kadının bugün işe başladığını söyleyip dosyasını çıkardı. Dosyası boştu, evrakları kaybolmuştu. Bilgisayara aktarıldığını düşünerek kontrol ettiğimizde, silindiğini gördük. Bu kadın sırf benim için restoranda işe başlamış olmalıydı.

Fakat bu akşam orada yemek yiyeceğimizi nasıl bilebilirdi ki?

Elim boş bir şekilde restorandan çıkıp otelime döndüm. Yu-Mi'yi aramayı düşünürken, biraz zamana ihtiyacı olduğunu hatırlayıp vazgeçtim. Odamda ışığı açmadan oturuyordum. Astral seyahat yapıp biraz bilgi toplamayı düşündüm ama Kâbuslar Kraliçesi ile yaptığım anlaşma aklıma gelince vazgeçtim.

Kraliçe esir olsa da sözümü bozamazdım. Bu yüzden elimde kalan tek gücümle, duru görümü harekete geçirdim. Kadını düşünerek zihnimi tek noktaya odakladım. Restoranda ve sinemada yaşadıklarımızı düşünüyordum. Birden kadının olduğu bir sahne gözümde belirdi.

Büyük bir odada, kadının bir adamla konuştuğunu gördüm. Konuşulanları duyamıyordum ama konsantre olunca görüntü netleşti ve konuştuğu kişinin Doktor Jung olduğunu fark ettim. Kadını tebrik ediyor gibi omzunu sıvazlıyordu.

Üçüncü Göz (SY)Where stories live. Discover now