Bölüm 12

5.4K 422 36
                                    


Ben istesem kilo veririm de, içimde sen varsın sana bir şey olmasından korkuyorum...


***


Uykumdan sucuklu yumurta kokusuyla uyanmıştım. Sucuk ve yumurta dünyanın en güzel ikilisi, ah patates kızartmasını es geçemem ama şimdilik bu kokuyla yetinebilirim-yetinmeliyim. 

Lan! Lan! Lan! Gözümü açıp hızlıca etrafıma bakındım. Gizemle aynı yataktaydık, kendimi acayip garip hissettim şu anda. Gizem'e resmen kocası gibi sarılmışım. Ay bu ne inşallah gece uyurken 'Poponu dön, arkadan sarılacağım.' dememişimdir. Yani Selim genelde öyle derdi bana. Allah belanı versin Selim!

Sahi nerede kalmıştık? Sucuklu yumurtadan bahsediyordum ben. Bir nefes daha çekerken tüm hücrelerim canlandı. Evet kahvaltı hazırlanmak üzereydi. Sümeyyelerin evde erken uyanılırdı. Sabah namazından sonra pek uyumazlar bildiğim kadarı ile. Telefonuma elimi götürdüm. Oha! Saat on biri çeyrek geçiyor. Spor. Çınar. Kilo. Pofuduk! Kalk Zeynep kalk!

Evet bugün benim doğum günüm ve kimse mesaj atmamış, aramamıştı. Bu işte bir gariplik var, en yakın arkadaş kadromdan Ebuş bile yazmamıştı. Gözlerimi ovalayarak lavaboya gittim, hemen toparlanıp Çınar'a ulaşmalıydım. Hızlı adımlarla işlerimi hallederken Müberra teyze o mübarek yemekle önümden geçti. Sağlıklı yaşayacağız hayır. Ona ekmek banmak istemiyorum. ALLAAAAHH BIRAK ULAN DİYETİ DAL YUMURTAYA NE OLACAK BİR KEREDEN????

Telefonumu tekrar elime aldığımda şaşkınlıkla baktım. Uyku sersemi fark etmemişim ama telefonumu uçak moduna almışım. Bende diyorum neden kimsenin umurunda değilim. Geri zekalı gibi neden aldıysam? Hemen wi-fi ye bağlandım açtıktan sonra. Bildirimler gelmeye başladığında içimi güzel duygular beslemişti. Fesatlar, fitneciler bile yazmıştı. Yazacaklar tabii hele bir kutlamasınlar yarın fakültede hepsinin dedikodusunu çıkarırım. Bakın bunlar hep korkudan oluyor. İnsanlara iyi davranmayacaksın korkutacaksın bu kural bir. Derken Çınar'dan gelen mesaj gözlerimi doldurmaya yetmişti.

"Yakın zamanda hayatıma giren ve iyi ki girmiş dediğim tek insansın. Dünyanın en tatlı, en komik ve en rezil insanı sensin Zeynep. Şaka yapıyorum. Dünyamın en güçlü, en güzel kalçasına sahip, en güzel gülüşüne sahip insansın sen. İyi ki benimlesin. Nice senelere, hep beraber demezsen sana fazla spor yazarım. Ha bugün spor falan yok. Uyandığında bana güzel sesinle dön olur mu?"

Hayatımda aldığım en uzun doğum günü mesajı buydu sanırım. Bir de DÜNYAMIN demiş. Ay ne oluyor! Şişmanım ben şişman. Sakın bana bir şeyler beslemeye başlama çünkü seni kaybetmek istemiyorum Çınar! Mesajı okuduğumu görecekti. Geri dönmem lazımdı. Hemen aradım.

"Neden uyandırmadın!"

"Asi kızım! Sana da günaydın!"

"Uyandırman lazımdı. Ben çok üzüldüm."

"Gerçekten mi? Ben sevinirsin sanmıştım."

"Kilo vermem doğum günümden önemli Çınar, ha bu arada mesaj için teşekkür ederim."

"Rica ederim. Bugün boş gün yapalım istedim haftada yedi günde çalışamayız. Hem yarın iki set yaparız olur mu?"

"Peki peki affedildin."

"Kahvaltıdan sonra ne yapacaksın?"

Bu bir görüşme teklifi mi? Eğer öyleyse kabul etme oranım çok çok yüksek bebeğim. Hatta bir buket çiçek daha alırsan sana nikahı basarım.

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now