Bölüm 65

4K 255 16
                                    


Merhabalar! Dün belirttiğim gibi final bölümüne bu bölümle beraber üç bölüm kaldı... İnanın o kadar çok planım vardı ki bu hikaye ile ilgili... Resmen kendi içerimde hayal kırıklığımı yaşıyorum.. Neyse boş verin siz şimdi onu size gitmeden güzel bir haber vereyim!

Bundan sonraki bölümde konuk karakterlerimiz olacak :P Okudunuz mu bilmem ama 'Aşk Nöbeti' adlı bir hikaye var. Deli askerlerimizin olduğu sıcacık bir hikaye! Bordolardan bir kaç kişi bizim hikayemize konuk olacaklar! Umarım becerebilirim onları yazmayı, biraz korkuyorum açıkçası :)

Keyifli okumalar...


***

  İnsaf bu kadar eziyet kim çeker? Her lafı her sözü ayrı keder, özrü kabahatinden de beter..


Çınar'ın evinin önüne geldiğimde kalbim gümbür gümbür atıyordu. Şimdi bu kıçı kırık milletin dediklerine bakmayacak ve içimden gelen her şeyi Çınar'a anlatacaktım. Dürüst olmak bana hiç bir şey kaybettirmezdi sonuçta..

Cebimden çıkardığım anahtarı yavaşça deliğine yönlendirdim. Salonun ışığı kapalıydı fakat sigaranın ucundaki o kötü renk orada birinin olduğunu göstermişti. Adımlarımı yavaş ama temkinli bir şekilde attım.

'Hoş geldin kadınım. '

Bunu tamamı ile 'Volkan Konak' üslubu ile söylemişti. Bu kadardı benim sinirim işte. Kahkaha atarak koltuğa attım kendimi. 

'Hoş buldum. Sen benim hayatımı değiştirdin Çınar. Bambaşka bir insan yaptın. Nazımı, niyazımı sadece sen çektin... '

'Sevdiğim için.. '

'Biliyorum Çınar. Çok iyi biliyorum. İnan bana artık bunu daha iyi anlıyorum. Bir gece sensiz uyumayı denedim ve ölecek gibi oldum ben. E seninde halin ortada, sahi sen neden sigara içiyordun? '

'Canım çekti diyelim. Sen benim sigaramsın, bağımlıyım sana Zeynep. Olmayınca da işte... '

'Kırdığım için özür dilerim. Ben böyle olsun istememiştim. Arkamı dönüp gittiğim için üzgünüm... '

'Sen ne dersen, kabul tam teslimiyet sana mahsus... Hatırladın mı bu cümleyi? '

'Unutur muyum? Hani şarkı sözlerinden araklamıştın! '

'Az duygusal ol kızım yaa, birde terazi burcu olacaksın! '

'Sen hayırdır? Burçlar falan bayağı bana benzedin gitgide. '

'Üzüm üzüme, Çınar Zeynep'e baka baka kararıyor. '

Kalbim tekledi o an. Karanlık bakışları beni kendine hapsetmiş. Aklımda, kalbimde olan her şey gitmişti. İsterse kocam olmasın, isterse ömür boyunca onun yanında sevgilisi olarak kalayım ama yinede onu üzmeyeyim istedim.

Televizyona döndüğümde ekranda olan şarkı beni gülümseterek dudaklarına yönlendirdi. Size bir şey diyeyim mi? Sigaralı olunca dudakları daha güzel oluyormuş. Koparmamak için zor durdum diyebilirim!

'Şşş yavaş sevgilim. '

'Çınar seni çok özledim. '

'Ben yanımdayken bile özlüyorum seni... '

Bacaklarımı beline sardığımda birbirine kenetlenen bacaklarım artık şişman kategorisinden çıktığımın kanıtı gibiydi. Eh bir de Çınar poşet taşır gibi yerinden kalkıp yatak odasına gitmesinin de bunda etkisi vardı...

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now