Bölüm 18

5K 366 50
                                    

    Bilin bakalım bugün sporu kim ekti? Tabii ki BEN BEN BEN! Spora gitseydim bölüm ekleyemecektim ama şimdi boş boş oturuyorum yurtta. Dedim ki neden eklemeyeyim? Keyifli okumalar! Ayrıca bazen uzuuun uzuuun yorumlar yapıyorsunuz ya sevincimden bir koli çikolata yiyorum. Bilginiz olsun :))

    Ask adamı inletir dert adamı söyletir kısa sınavlar adamı delirtir.

***

Şu okulda en hızlı gelen şey kısa sınav haftasıdır ve sonrasında vize haftasıdır ya. Gerçekten bileklerimi kesmek istiyorum. Okuduğum okulun en kötü yönü şu kısa sınav sistemidir arkadaşlar. Üç tane kısa sınavdan düşük alınca geçmek imkansız! Resmen harf sistemini o kısa sınavlar oluşturuyor! Ne yapacağım diye düşünürken kalkıp bir ucundan tutmam gerektiğinin farkına vardım. Beş gün boyunca dokuz tane sınava girecektim. Evet alttan çok derslerim olduğu için dokuz ders alıyorum. Bakmayın öyle bana üniversiteye gelince sorarım ben size. Hiiiç öyle girince gerisi geliyor diye bir durum yok. Çalışmayınca gömüyorlar sana. Her anlamda gömüyorlar ya orası ayrı!

Kapı hızlıca açıldığında kafamı masadan kaldırdım. Geçmişte sorulan soruları temize çekiyordum. Odaya giren Verici idi. Onu görünce cinlerim tepeme çıktı. Ne demek sen benim mesajlarımı karıştırır, istediğini siler, istediğini bırakırsın! Şimdi ben onun ağzına sıçmazsam bana da Zeynep demesinler!

"Verici seninle biraz konuşalım mı?"

"Konuşalım bebeğim, bir şey mi oldu?"

Bak bir de bebeğim falan diyor gerçekten kendimi keseceğim. Nasıl yüzsüz, nasıl arsız! Sinirden şakaklarım atıyor.

"Bu ara telefonumla oynadın mı hiç sen benim?"

"Evet kuzum ya oyun oynadım, bana priz uzak ya takamıyorum şarja, seninkiyle oynadım."

"Biliyorum oynadığını."

"Bir şey mi olmuş?"

"Çınar'ın attığı mesajlar silinmiş."

"Ben mesajlarına gerçekten dokunmadım hem neden dokunayım ki?"

"Bilmem belki Çınar'la konuşmamam için olabilir mi?"

"Ne demek istiyorsun?"

"ÇINAR BENİM SEVGİLİM. ÇINAR'A BİR METRE BİLE YAKLAŞMAYACAKSIN. O SOSYAL MEDYA ADRESLERİNİ SİLECEKSİN. ADINI UNUTACAKSIN. YÜZÜNÜ UNUTACAKSIN. O ARTIK SENİN İÇİN BİR ÖLÜ TAMAM MI GÜZELİM?"

"Zeynep ben mesaj falan silmedim. Ama sen bir mesaj için o çocuğu bana tercih ediyorsan senin gibi arkadaşım olmaz olsun."

"Ya siktir be! Arkadaşmış! Olmasın lan! Hayatımda senin gibi bir orospu olmasın!"

"Sen bana orospu mu dedin?"

"Evet. Bu şehrin en Verici kızı sensin! Allah beni de kahretsin tamam mı? Senin gibi bir insanlar şu odada bir şeyler paylaştığım için!"

Yüzümde bir yanma hissiyle kendime geldim. BANA. BANA. TOKAT. ATMIŞTI. O MİNİK PARMAKLARIYLA BANA TOKAT ATMIŞTI. ULAN BEN ŞİMDİ O PARMAKLARI SENİN GÖTÜNE SOKMAZ MIYIM? BİR HIŞIMLA O GÜZEL SAÇLARINA ASILDIM.

"Bıraaaakk! Geri zekalı bırak!!"

"Sen kim köpeksin de bana tokat atıyorsun lan? Sen kimsin! Seni öldürürüm tamam mı elimden kimse alamaz!"

Ya yüz küsür kilodayım kalkıp bana tokat atabilecek cesareti anca bir geri zekalı yapar diye düşünüyordum. Ki Verici geri zekalılığını bu şekilde bir kez daha ispatlamış oldu. Yani bir vurmamla ağzını dağıtabilirim ki dağıttım. Dudağından akanla beraber kan revan içinde kalmıştı.

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now