Bölüm 43

3.8K 278 40
                                    

Gecenin ikinci bölümü geldi sıcak sıcak! Keyifli okumalar!

HAYAT KADERE İNAT SENİ SİL BAŞTAN YAŞAYACAĞIM AHDIM OLSUN...

Gitme zamanı Zeynep. Yine gitme vakti geldi. Böyle olmasaydı keşke. Güvendiğim tek adamda beni sırtımdan vurmasaydı keşke ama yapacak bir şey yok oldu bir kere. Çınar'a söyleyecek hiç bir şeyim kalmadı. Aslında bir şey var. Teşekkür edebilirim çünkü 12-13 kilo civarı bir kilo verdim onun direktifleri sayesinde ve bunu yalnız başıma asla yapamazdım.

Aparta geçerken dilimde bir şarkı ve gözlerimde yaşlar vardı.

'Tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim. Ama sen susarsın çünkü beni tanırsın. Öyle çabuk kızma derdin hep bu kadarda kolay alınma. O zaman beni sar hadi, sarıl bana...'

Çınar'ın bana söylemesi gereken cümleler bunlardı ama o arkamdan bile gelmemişti. Kalkıp gitmiştim ve gelmemişti. Haklıydı. Kim baksın benim gibi bir kıza? Şişman. Küfürbaz. Patavatsız. Daha sayarım biliyorsunuzda gerek yok.

Keşke yüzüme söylemeseydi. Kalmadı. Barış'tan hiç bir farkı kalmadı. Ama olsun bende Zeynep isem ona gününü gösterecektim. Olur. Çoğu gitti azı kaldı sonuçta. YA KİMİ KANDIRIYORSUN ZEYNEP DAHA OTUZ KİLO FAZLAN VAR ZEYNEP!

İttim o düşünceyi kafamdan. Sonuçta on üçü gitti. Otuzu da giderdi be. Yavaş yavaş onuda hallederdim. Allahım sen sabır ver. Tabii götün sıkışınca hemen allaha koş Zeynep hanım!

Yemediğin bok kalmasın sonra başına kötü şeyler gelince rabbine sığın yok öyle dünya! Allahım özür dilerim. Gerçekten ben kötü bir insan değilim.

Telefonum çalarken ekrana bakmaya çalıştım ama gözlerimdeki yaşlardan dolayı göremiyordum. Bilsem makyaj yapmazdım şimdi bir silmeyle hop hayalete döneceğim ama olsun.

Arayan kişi Gizem'di. Açmadım. Çınar yüksek ihtimal ona gerekli açıklamayı yapmıştır. Götü tutuştuğundan arayıp özür dileyecektir. İstemiyorum. Gizem'i hayatımda istemiyorum. ALLAH KAHRETSİN HEPİNİZİ BE!

Hızlı adımlarla yukarı çıktım. Aslı odadaydı. Gözlerimi yaşlı gördüğünde yanıma geldi.

"Canım ne oldu?"

"Bir şey yok. Aslı bir kaç gün uyumak istiyorum. Beni uyandırma olur mu?"

"Vizelerim?"

"Sikerim vizelerimi ben sadece uyumak istiyorum."

"Peki, peki. İyi uykular."

Yorganı kafama çektiğimde hıçkırıklarımı salmıştım. Lan zaten psikolojik olarak iyi değilim birde beni böyle bir oyunun içine nasıl sokabildiniz ben anlamıyorum ben bu kadar kötüü şeyleri haketmiş olamam. Ulan küçük orospu ulan Güliz inşallah ölürsünde bari hak yerini buldu derim!

Ama ben bunu Barış'ın yanına bırakmam. Ufacık kızı tehdit etmekte ne demek sende orospu çocuğusun Barış senide geberteceğim az kaldı.

Ya farkında mısınız Çınar hala aramadı bu adam iyi alıştı aramamaya yalnız. Aşığım ölüyorum bitiyorum diiyor ama kalkıp gidiyorum arkamdan gelmiyor. Seninde sıran gelecek Çınar.

Gizem'e hiç değinmiyorum bile. O hayatımdan çıktı gitti. O bitti gençler o bitti!

Telefonum nerede diye düşünürken çantamda bıraktığımı farkettim arasada sessizde duymazdım. Ki eminim aramamıştır diye düşünürken telefonumu elime aldım. Mesaj gelmişti Çınar'dan.

"Sana yemin ederim ki ben kötü bir şey yapmadım. O apartı yakmamı istemiyorsan bana gelmen lazım. Kapının önündeyim. Zeynep yemin ediyorum sana. Ben seni gerçekten seviyorum. Dediklerim için özür dilerim. Biliyorum çok büyük öküzlük ettim. Öyle bir şey dememem lazımdı. Ama sinirlenince ağzımdan kaçıyor. Bu ara ihtiyacım var sana, ellerimi sakın bırakma. Lütfen Zeynep..."

Mesajı okurken gözlerimden yaşlar akmıştı. Tamam zor durumda olabilirdi beni böyle bir oyunun içine çekmekle kalmayıp birde vücudumla dalga geçmiş olabilirdi ama o Çınar'dı. Eminim böyle bir isteği yoktur. Sonuçta zayıflamama yardım eden adam o benim!

Hayır Zeynep ona gitmeyeceksin. Çareyi onda aramayacaksın. Gerekirse Selim'e gideceksin ama çareyi seni yaralayanda aramayacaksın!

Ya sikeyim beni yaralamayan hiç kimse yok ki! Selim'e gitsem aldattı. Barış dalga geçti ki Barış benim değil. Çınar az önce ağzıma sıçtı. Eyüp zaten haram diyip eve almaz! Ben nasıl böyle oldum be! Ben nasıl böyle zor bir duruma düştüm!

İkinci bir mesaj sesiyle telefonuma sarıldım. Barış!

"Zeynep müsaitsen aramak istiyorum."

Bana dedi. Barış bana dedi. Normalde sabah akşam izin istemeden pat diye arayan adam bana bunu dedi. Acaba hissetti mi? Kötü olduğumu mu hissetti? O aramadan ben onu aramaya çalıştım ama meşgule atıp beni geri aradı.

"Efendim Barış?"

"Naber? Napıyorsun Zeynep?"

"Biraz grip olmuşum yatıyorum."

"Geçmiş olsun bende ders çalışalım mı diyecektim."

"Ya kütüphane çok soğuk oluyor birde hastayım ben."

"Ben gelip alayım bende çalışalım. Bak annem çok güzel hasta çorbası yapar hem."

Anne mi dedi o? Bana mı gel dedi?

"Şey sanada bulaştırırım."

Ulan hasta değilim ki ben!!! Ağladığımı anlamasın diye hastayım demiştim yemin ederim yalan atmak istememiştim. Ya neden tüm işler sarpa sarıyor benim hayatımda anlayamıyorum.

"Bir şey olmaz. Ya Zeynep bu dersi sadece senin anlatmandan anlıyorum lütfen üzme beni."

"Peki, bir saate gelirim ben."

"Ben gelip alayım."

"Yok gelirim ben konum at yeter."

"Ya olmaz öyle şey zaten hastasın kızım birde yollarda üşüme."

"Kızım? Saçmalama Barış gelirim."

"Peki. Görüşürüz."

AAA MANYAK! İnsan ısrar eder hastayız her halde! Ay ne diyorum ben ne hastası hasta değilim ki be! Allahım hemen makyajı silmem lazım. Biraz burun çekme, birazda öksürük. Mis gibi hasta rolü yaparım. Neden yapamayayım ki? Eşofmanlarımı giymiş çantamı toparlamıştım. Kapıya indiğimde bilin bakalım kiminle karşılaştım! ÇINAR! Adam kapıda bekliyormuş beni.

"Zeynep. Konuşalım. Sinirin geçmiştir senin. Saman alevim benim."

"Geçmedi sinirim. Çekil şuradan."

"Çekilmeyeceğim Zeynep konuşalım."

"Ne konuşucağız? Ne kadar beni kırdığını mı yoksa neden böyle bir oyunun baş kahramanı yaptığını mı?"

"Oyunu sikeyim. Seni kırdığım için çok üzgünüm."

"Boşversene Çınar beni kıran kırana zaten. Çekilde gideyim."

"Nereye?"

"Barış'lara gidiyorum."

"LAN KÜTÜPHANENİN SUYU MU ÇIKTI NE BARIŞI!"

"ÇIKTI LAN SUYU ÇIKTI KÜTÜPHANENİN! GİDİYORUM HADİ TUTSANA HADİ DURDURSANA GÖTÜN YİYORSA!"

"ZEYNEP GİTMEYECEKSİN!"

"GİDECEĞİM VE SENDE BURADA ARKAMDAN BAKACAKSIN."

"GİDERSEN BENİ KAYBEDERSİN."

"BEN SENİ HİÇ KAZANAMADIM Kİ KAYBEDEYİM!"

Gittim onu orada bırakıp gittim...



Kelime hataları için üzgünüm en müsait anımda düzenlemeler yapacağım. Sizi seviyorum :)

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now