Bölüm 22

4.9K 326 29
                                    


Mucizelere tanık oldukça yaşadığını hissediyor insan.. Ya ne mucizesi kardeşim AÇIM BEN AÇ AÇ AÇ!!!

Soruyu sormadan gözlerimi ellerimle kapatıp yanından kalkmaya yeltendim ama o sıcacık elini bileğime dolamış ve beni yerimden kaldırmamıştı. Yalnız size bir şey diyeyim mi ben git gide bu adamın dokunuşlarına alışıyorum. İlerde Barış'ın dokunuşlarına nasıl tepki veririm acaba? BARIŞ!

Adamın yatağında, adamın evinde aklımda hala Barış var ya ben daha başka bir şey demiyorum gerçekten sadakatsiz insanın tekiyim. Eskiden böyle değildim ama beni bozan kişi Selim oldu. Allah onunda, onunla aramı yapan herkesin bin belasını verecekte beddua günümde değilim maalesef.

"Uyanık falan değil neden bu kadar kızardın sen?"

"Ne bileyim bir an şaşırdım senden böyle tepkiler beklemiyorum pek."

"Neden? Gayet sağlıklı bir erkeğim."

"Ona ne şüphe!"

"Biraz daha sırtımı ellemeye devam edecek misin?"

LAN!!! Ben çocuğu bildiğin elliyormuşum. Senii seniii bulmuşsun yumuşacık teni, kaslarla bezenmiş sırtı elleyeceksin tabii. Elle kız kimle neleri elliyor sen sırt ellemişsin çok mu! Oha onun belinde gamze mi var? Parmağımı daldırsam olur mu azcık? Dokunsam azcık olmaz mı? Hiç mi? Of çok güzel!

"Aparta dönmem lazım artık."

"Ama alıştım ben sana bu evde."

"Daha yirmi dört saat bile olmadı. Hem bu numaraları yemem ben. Selim gibi yapacaksın!"

"Beni kimseyle kıyaslama tamam mı güzellik? Çünkü ben kimseye benzemem."

Tek kaşını kaldırıp bana dikkatli ve bir o kadarda şehvetli bir bakış atmaya başladı. Dilim damağım kurudu yemin ediyorum bu kadar güzel bir görüntü olamaz. Karmaşık saçlar, çıplak bir sırt ve üzerinde elim, lan hala elim neden onun üzerinde!!! Hızlıca elimi çekip yumruk yaptım. Oda sırtını sergilemeyi bırakıp önünü dönmüştü bana.

ULANN!!!! Geri dön kurban olayım geri dön. Sırtına alışmıştım bir de göğüs güzelliğinle uğraşamam şu anda olmaz! Gerçekten çok ama çok güzel tam benim sevdiğim gibi. Hafifi şişkin göğüsler güzel bir ten ve bir kaç tane belli olmayan tüy. Onu daha erkeksi gösteren tüy. Alan adamlar oluyor ya kusasım geliyor onu da dip not olarak geçeyim size. Döşü kıllı olacak diye bir söz var hem!

"Göz banyonu yaptıysan kalkabilir miyim?"

"Ayıp ediyorsun nerene bakmışım?"

"Vallahi incelemediğin bir yerim kalmadı gibi."

"Giyinseydin sende o zaman neden çıplaksın bak ben incelenmek istiyor muyum? Bir yerim açık mı?"

Çok korktum. Aman senin çirkin vücudunu görmek isteyen mi var diyecek diye. O kadar korktum ki yutkunurken tükürüğümden boğuluyordum neredeyse.

"Onunda zamanı gelecek?"

Yerinden hızlıca doğrulup saçlarını karıştırdı. İç çamaşırı ile mi uyumuş o? Yok artık yemin ediyorum alev aldım. Yanıyorum anam o ne güzel bir kalça be! O ne güzel bir bacak. Yalnız bir erkeğin ayakları bu kadar düzgün olabilir. Aa tamam yeter bu kadar gerçekten daha bakmayacağım.

İçeri gidip güzelce çantamı toparladım ona giyinme süresi vermiştim. Giyinsin. Ama giyinmese de olur bence! Çantamı sırtıma takarken bir anda çıktı.

"Ne yapıyorsun?"

"Ağır o ben taşırım. Gerçekten gitmene gerek yok."

"Gitsem iyi olacak. Gitmezsem Verici odayı sahiplenecek ve benim pasif kaldığımı düşünecek."

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now