Bölüm 45

4.2K 293 86
                                    

Merhabalar merhabalar merhabalar :)

Yarın buralarda olmayacağım hazır girmişken yazıp ekleyip gideyim dedim. 

Keyifli okumalar. Çınaraşkımcılar bu bölümü gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz! :)



Ufalana ufalana kaç kuşak eridik bu yollarda...

***

Gecenin karanlığında arabadan indiğimizde Çınar elime uzanmıştı. Elini geri iterek onun arkasında ilerledim. 

"Zeynep yapma böyle."

"Çınar ne yapmayayım?"

"Zeynep güzelim biliyorum çok büyük bir hata ettim ama gerçekten telafi etmek istiyorum."

Bu adam yakışıklı. Bu adam güzel bakıyor. Bu adam güzel kokuyor ve bu adam güvenilir birisiydi gözümde. Ama ama ama... Barış için atıyor bu kalp nasıl ona sarılsın. Eh ama Zeynep iyicene ayran gönüllü oldun sende! Bir Barış bir Çınar utanmasan Selim'le de takılacaksın!!

Ama bu adam bana yalan söylemişti. Bu adam beni hırsları için kullanmıştı. Nasıl kalkıp bu adama güvenebilirdim ki? Ama bunun öncesinde de sana hiç yalan söylememişti. Bu onun için bir artıydı. Unutmadan söylemek gerekirse bu adam bana romantikliğin elli tonunu yaşatmıştı. Kütük üzerinde sıcak şarap içtik adam daha ne yapsın. Zeynep! Ya gerçekten seviyorsa bu adam? Barış'a karşı kullanmak için değilde sevdiği için seninle beraberse? Allahım delireceğim.

Tabii ben bunları düşünürken o evdeki koltuğumuza beni oturtturmuş avuçlarının içine almış ve sürekli öpüyordu. Yumuşak yumuşak bastırıyordu dudaklarını. Böyle güzel davranan bir adama nasıl hayır diyebilirim ki? Herkesin istediği adam bu, şu dünyada. Kilona rağmen seni buluyor senin için çabalıyor ve sen hala Barış diye onun yatağında ağlıyorsun. Sana da yazıklar olsun Zeynep!

"Affedecek misin beni?"

"Bilmiyorum. Uyumak istiyorum."

"Tamam prensesim. Hadi yatağımıza gidelim."

"Ben aparta geçeceğim."

"Zeynep. Gitme."

"Gideyim ne zamandır kendi yatağımda yatmıyorum. Belim falan ağrıyor artık."

"Bahane üretemiyorsun. Gitme işte kal sarılalım."

Bakın normal erkekler kal sevişelim der bu adam kal sarılalım diyor. Ben gerçekten anlayamıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu tarz konularda bizim kız gruplarında konuşulmaz ki anlatamıyorum ki anlatsam eminim herkes ağzıma bir güzel sıçar.

"Gitsem daha mutlu olacağım."

"Bak kırma beni. Gitme lütfen."

Ayy az daha süründürsem mi? Ama yazık ya surata bak sen şunun. Ben sana kıyamam ama o bana bir güzel kıydı. Neyse ben gidiyorum. Apartımda yatacağım ya hu oraya bir ton para veriyor babam daha hiç adam gibi uyuyamadım bu dönem. Bana da yazıklar olsun!

Kalkıp kapıya doğru ilerledim bu sefer peşimden geliyordu. Kapının önünde bıraktığım çantama eğildiğimde sırtımdan öyle bir sarıldı ki. Kemiklerime, iliklerime kadar hissettim tüm bedenini. Ay bu kilo mu aldı ne bayağıda ağırmış. Tamam o kazandı gitmiyorum aparta! 

"Aynalı körük alacağım sana gitme lütfen."

"O nereden çıktı şimdi?"

"İstemiştin ya hep aklımda hiç çıkmıyor."

"Şaka mı yapıyorsun?"

"Yemin ederim. Alacağım sözüm olsun evlenmeyi beklemeyeceğim."

"Çınar saçmalıyorsun şuan."

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now