Bilgilendirme*

3K 121 18
                                    

Merhabalar saygıdeğer okuyucularım. Tamam vurmayın, kızmayın bana. Yılbaşı için özel bir bölüm yazdım ancak bilgisayarımı elime geçiremediğim için ekleyemiyorum. Bu duyuruyuda telefonumdan yazmak zorundayım maalesef.
Malumunuz üniversite okuyorum ve matematik bölümündeyim. Eh tahmin edersiniz ki bu kızın finalleri ödevleri quizleri derken nefes alacak vakti yok. Aa ama yinede yılbaşı bölümü yazdım size. Bizde yalan yok. Sadece eklemeye vakit bulamadım onu. Şimdi gelelim zurnanın zırt dediği noktaya. 4-15 Ocak arası final haftam deli gibi ders çalışıyorum ve şuanda size bu kelimeleri yataktan yazıyorum. Çünkü dün gece kütüphanede sabahladım. Sınavıma girdim yurduma geldim anca yatıcam. Gece saatlerinde yine uyanıp yine kütüphaneye geçiçem yine sabahlıcam çünkü iki tane sınavım var sabah.
Ayy allahım keşke evlenseydimde bunları yaşamasaydım yaaarabbiiiim dediğimi duyar gibiisiniz biliyorum. :D
Neyse sonuç şu ki ben sizi tanırım siz beni tanırsınız. Elimde olmayan sebeplerden ötürü bölümü ekleyemedim. Ama ekleyeceğim az rahata kavuşayım her gün bölüm ekleyeceğim sizlere artık not kağıtlarına bölüm akışı yazmaktan bende sıkıldım :D
Neyse sizi seviyorum, sizde ders çalışın ihmal etmeyin olur mu? Öpüldünüz!

Dipnot: Kitabımız bir teklif aldı finaller dönüşü görüşmeye gideceğim. Hepinizden Allah razı olsun :) İyi ki yanımdasınız!

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Onde histórias criam vida. Descubra agora