Bölüm 34

4.4K 307 56
                                    

Merhabalar. Okunma sayımız çok cici gidiyor mutluluktan bazen çıldıracak duruma geliyorum. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Sanırım herkes arkadaşlarına tavsiye ediyor :) Etmeyen varsa da lütfen etsin yoksa Zeynep kilo alır ha! Size Zeynep'in bir resmini ekliyorum. Şişman evrelerinde iken. Bakın üzerimdeki kız ablam ve gözüme eyeliner çekmeye çalışıyor. Ne haldeyiz görüyor musunuz??

Keyifli okumalar!

Amman ha adımına dikkat. Kayar düşersin yolunda. Amman ha adamına dikkat. Oyuna gelirsin sonunda...

Şu sıra güvendiğiniz tek adam oydu. Ve bir anda elinizden gittiğini fark ettiniz. Aşık olmasanız bile aldatılmak çok çok kötü bir durum. Canım yanıyor.

Aslı'nın ısrarıyla geri döndüm. Yavaş yavaş aparta yürüdük. Göğüs kafesim sıkışmıştı. Avucumun içinde ısrarla çalan telefona cevap vermek istemiyordum. Sadece uyumak istiyordum.

"İyi misin Zeynep?"

"İyiyim. Ne olacak ki? İlk defa aldatılmadım sonuçta."

"Aldatmıyordur belki. Arkadaşı falandır."

"OLAMAZ ANLIYOR MUSUN? OLAMAZ! O BENİMLE BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN YAPMADIĞI KALMADI ŞİMDİ BİR KAÇ HAFTA GEÇİNCE O HEVES BİTİNCE BAŞKA BİR KIZIN KOLLARINDA ALAMAZ SOLUĞU!"

"Bende diyorum ki başka kız değildir belki."

"Ya ne demek değil. Benden gizli. Bak ben onu işte biliyorum tamam mı? Ben ona güvendim ya ben ona güvendim allah kahretsin o da bok herifin tekiymiş."

"Bence sakin ol ve bekle illaki arayacak seni."

"Arıyor zaten açmıyorum açmıcam."

"Bence aldattığını bildiğini söyleme ki aldatıyorsa tabii."

"Ne diyorsun be bildiğim şeyi mi saklıcam ondan?"

"Biraz tepkilerini ölçmeni söylüyorum sadece."

"Saçma."

"Değil saçma bak şöyle düşün seni  aldatmıyorsa eğer çok büyük bir koz verirsin onun eline. Sürekli ona güvenmediğini söyler durur."

Kız çok haklı. Hep öyle olmuyor mu dizi ve filmlerde zaten? 'Sen bana güvenmedin!' olayından kavga çıkarıyor ve tereyağı gibi üste çıkıyor. Tamam Zeynep sevdi bu Aslı'yı yeni arkadaş kontejanına girdi.

Yatağa girdim ve kafama kadar yorganı çektim. Kimse beni görmesin istiyordum ağlarken ama Aslı gerçekten esaslı kızmış sırf yalnız kalayım diye odayı terketti ışıkları bile kapattı.

Hıçkırıklarımın arasında boğulurken telefonum sürekli çaldı ama açmayı cesaret edemedim. Sesine şu anda katlanamazdım. Duyduğum an daha çok ağlayacaktım biliyordum. Uçak moduna alıp biraz daha ağladım.

'Ay ne ağladım be!' diyerek yataktan kalktım. Ne ağlıcam be! Onu gebertirim ben gebertirim! Sen kim köpeksinde beni aldatıyorsun. Tamam şişman olabilirim ama. Lan şişmanım ya la ben. Çocuk haklı hem şişman hem çirkinim. Durun ben biraz daha ağlayayım yatakta. Hem rahatmış yatakta.

***

Sabah saat altı elliydi uyandım. Bilmem farkında mısınız ama gayet düzenli bir hayat yaşıyorum. Sabahın nurunda kalkmak nedir anlayamıyorum. Duşumu aldım, kahvaltımı aldım ve kampüse doğru yürüyüşe çıkmaya karar verdim. Tamam o Çınar kadar iyi spor yapamasamda en azından yürüyüşümü yapabilirim. Hem o kim ki benim ona ihtiyacım olsun!

"Günaydın bebeğim."

Sesiyle olduğum yere çakıldım. Çınar gelmiş. Ya ben adamın telefonuna çıkmıyorum o sabahın köründe uyanmış apartın önüne gelmiş beni beklliyor. Sonra Zeynep neden dengesiz oluyor. Bu adam benim dengemi bozuyor gerçekten arkadaşlar.

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now