Bölüm 62

4K 266 12
                                    


Düzene gireceğimizi söylemiştim :) Bakınız yeni bölüm hemencecik geldi :)

Keyifli okumalar!


***

Bizim eksenimizde döndükçe dünya yaşanan hiç bir şeyi sorun etmeyeceğiz!


Karanlık bir koridordan geçtik. Burasını duymuştum. Bizim sınıftan bir kaç kız burada takılıyordu. Gayet havalı ve alışık olmadığım bir yerdi.

'Çınar neden buraya geldik? '

'Sadece unutmak için. Sabaha kadar içeceğiz ve uyandığımızda her şeyi unutmuş yeni bir hayata adım atmış olacağız. Hem beraber olduğumuzdan beri hiç dışarı çıkamadık beraber. Başbaşa. '

Kafamı sallayıp onun yönlendirdiği masaya doğru ilerledim. Küçük localardan oluşuyordu. Zaman geçtikçe yükselen müziklere eşlik etmeye başladım. Bir kaç şarkı doksanlardan çaldıklarında ne kadar hoşuma gitmişti anlatamam. Oturduğumuz yerde kıpırdanırken Çınar'ın elinde viski bardağı ile beni izlediğini gördüm.

Slow bir parça çaldığında piste doğru baktım. Çınar anlamışcasına elimi tutup beni oraya doğru yönlendirdi. Dans etmek dünyanın en güzel şeyi idi. Her şey herkes kararmıştı sanki o pistte ondan ve benden başka hiç birisi yok gibiydi.

Sezen Aksu'dan çalan bu parça beni Çınar'a hapsetmiş gibiydi. Şu beş altı ay içerisinde nasıl değişik şeyler yaşadık beraber. Nelerin üzerinden geldik. Dediği gibi olsun her şey. Sabah uyandığımızda yep yeni bir güne uyanalım ve artık kimse bizimle uğraşmasın istiyorum.

Parça bitmiş ve tam yerimize geçerken çalan şarkı ile Çınar'ın eline sarılmıştım. Biraz ortada sallansak şu üzerimizdeki ölü toprağını atsak diye düşünürken adam benden daha hevesli çıktı. O nasıl dans etmek be? Kliplerde görmüştüm böyle güzel dans eden bir erkek. Yalnız o benim kimsenin bakmasına dayanamayıp sıkıca sarıldım eline. Bedenlerimizi birbirine sarıp aynı hareketlere başladığımızda daha mutlu olmuştuk.

Ara sıra açılan eteğimi eliyle kapatıyordu. İçtiği için ellemesini anlayabiliyordum. Kafası güzel olmuştu iyice. Bende içmiştim ama her ne sebepten bilmiyorum beni çarpmamıştı. Zorla pistten alıp oturduğumuz yere götürdüm.

'İçme daha fazla. '

'Bence içelim bak bir daha bu fırsat eline geçmez. '

'İçmek istemiyorum. Sen iç. Araba ile geldik Çınar. '

'Sabah alırım. Taksiyle gideriz. Hadi sevgilim biraz rahatla. '

'Rahatım yeterince, bir şey ister misin? Kahve söyleyeyim mi? '

'Hayır! Sadece eğlenmek istiyorum. Akışına bıraksana biraz. '

Akışına mı dedi o? Tamam lan! Kaç tane shot attım bilmiyorum ama hafiften kafam güzel olmuştu benimde. Sürekli piste gidip dans etmek istiyordum fakat o olduğumuz yerde benimle kıpırdanmayı daha çok sevmişti. Kalkıp önünde dans ediyordum. O kalkıp ediyordu. Halimizden memnunduk her ikimizde.

Telefonumun ışığı yandığında elime alıp bildirime baktım. Sümeyye bir kaç arama yapmış ve mesaj atmıştı.

'Acil durum bize gelmen lazım. '

'Gizem kötü durumda. '

'Zeynep bana geri dön. '

Neler oluyor diye düşünürken telefon elimden çekilmişti. Çınar çantamın içine atmış ve elime bir bardak tutuşturmuştu.

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin