Bölüm 61

4K 286 14
                                    

Meerhabaaaa! Ay çok beklediniz kız beni. Özür dilerim gerçekten! Ama yaz geldiğine göre eski düzenimize döneceğiz size söz veriyorum :)

Çınar'ı özleyenler için gelsin bu bölüm! Hadi keyifli okumalar!

***

Hey seni yerler, yerler. Seni ham yapar bu zilliler. Yaylanmadan yürü yoksa günah bizden gider...

Mektubu yırtıp atmamla Çınar'ın gözünde gördüğüm saf mutluluk beni dünyanın en mutlu kadını yaptı. O hak ediyordu. Her şeyin en güzelini hak ediyordu. Benim saçma sapan bir takıntım yüzünden bu adamın üzülmesini göze alamazdım.

Sarıldık. Uzun bir süre sarıldık evin ortasında. Burnuma dolan güzel kokusu beni mest etti. Öyle doğal ve öyle temiz kokuyor ki sanki cennet bahçesindeymişim gibi hissediyorum. Sırtıma bastırdığı güzel parmaklarını tek tek öpme isteği geliyordu içimden.

'Şimdi tamamen benim mi oldun sen?'

Kafamı sallayarak ona cevap verdim. Gözlerimizde parlayan ışıltılar mutluluğumuzun habercisi idi. İkimizinde göz pınarlarında biriken masum taneler birbirimize ne kadar değer verdiğimizin habercisi idi.

'Çok seviyorum Zeynep seni. Çok.'

'Bende seni seviyorum Çınar. Çocuğumun babası olmanı isteyecek kadar çok seviyorum. '

'Hemen evlenelim. Beklemeyelim. '

Korkuyla gözlerimi açarak ona baktım. Şimdi evlenmek ikimiz açısındanda çok mantıklı değildi. Onun düzenli bir işi vardı evet ama ben daha öğrenciydim beceremeyebilirdim ev ve okulu aynı zamanda.

'Korkma. Ben yanındayım. Okulunuda okursun evide halledersin. Her şeyi üzerine yıkmam gerçekten beni tanıyorsun. '

'Tanıyorum. Annemler ne tepki verecek gerçekten bilmiyorum. '

'Bu şekilde hoş değil. İnan annenle ben konuşabilirim. Hatta bu hafta sonu annemi alıp size gidelim önce annelerimiz tanışsın ne dersin? '

'Be-ben çok şaşkınım. Bunu biraz sonra konuşsak. '

'Tamam. Tamam. Bekle burada geliyorum. '

Hızlı adımlarla yatak odasına doğru ilerlediğinde ne yapacağını kestirememiştim. Güler yüzüler koridordan bana gel işareti yaptı ve yanına gittim. Yatağa doğru çekti beni biraz şehvetli şekilde. Laaaan Çınar! Diye haykırmak istesemde yapmadım. Bakmayın şehvetli dediğime adam beni masum bir şekilde dizinin dibine çekti. Benim fesatlığımdan öyle saçma kelimeler.

Ellerimi avucunun içine aldığında az çok ne yapacağını tahmin etmiştim. Yüzüğün soğukluğunu parmağımda hissettim. Yine yerini bulmuştu yüzüğüm.

'Bak bundan sonra hayatımız çok kolay olmayacak. Bunu net şekilde söyleyebiliyorum. Ev hayatımız artık daha farklı olacak. Eminim sen yine cinlenip o yüzüğü bir yerlere fırlatacaksın. Klişe şekilde sakın onu oradan çıkarma demeyeceğim o yüzden. Ama merak etme ben fırlattığın an onu alıp geri takacağım. Sana anlayışlı bir eş, dost, arkadaş olacağım. Söz veriyorum. '

Gözlerimde biriken yaşlar saniyesinde aşağıya doğru akmaya başladı. Evet haklıydı bende bu sinir olduktan sonra ben bu yüzüğü günde seksen kere fırlatırdım. Adam beni çok iyi tanıyordu. İçimden allah yardımcısı olsun demeden edemedim.

'Biliyorum Çınar. Sözlerini tuttuğunuda çok iyi biliyorum. '

'Şimdi biraz toparlan. Gidelim. Annesi yalnız orada. Kıyamıyorum işte-'

Şiş-MAN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now