Capitolul XXIII

3.8K 237 18
                                    

-Katey... Katey, Trezește-te....
Vocea sa era muzica pentru urechile mele, șoaptele sale făcându-mi pielea de găină. Ca prin vis, am simțit doua mâini cum mă cuprind și sa zguduie ușor de tot, ca și cum as fi fost cel mai fragil lucru ce exista pe lume, ca și cum se temea ca mă putea distruge doar cu o singura atingere.
Mi-am deschis ochii timid, întâlnind cele doua smaralde arzătoare ce îmi bântuie cele mai ciudate fantezii de când mă știu. Buzele sale se mișcau încercând sa-mi spună ceva, însă urechile mele se concentrau numai pe mișcarea lor rapida și la buclele sale aurii cum se mișcă odată cu ele.
-KATELYN BROWN!
M-am ridicat în genunchi buimăcita, frecându-ma la ochi.
-Ho, tipule! Mai tare nu poți sa tipi?
-Vrei sa aflam?
-M-am trezit, m-am trezit!
Am privit în jur, ochii oprindu-mi-se pe un grup de elevi așezați în forma de cerc jos. Alții își zâmbeau cu subinteles unul altuia de pe scaune, în timp ce un cuplu își împărțea saliva teatral pe unul din scaune. Mi-am dat ochii peste cap. Adevăr și provocare cu siguranță. Doamne, cât pot sa urăsc jocul ăsta... nu are logica. Adică, de ce ai vrea sa fi silit sa faci ceva ce tu nu vrei de fapt, doar pentru ca este o provocare? I-am întâlnit privirea lui Matt de pe scaunul din fata. El ce mai căuta aici?
-Matt?
Băiatul ranji în direcția mea, aprobând scurt. M-am cutremurat când am văzut cine starea lângă el: Anabelle... Fata îmi arunca o privire plictisita, întorcandu-si ochii înapoi spre joc.
-Joci? întrebă un tip pe care nu eram sigura daca-l mai vazusem sau nu.
-Eu? Pai...
-Da, joaca, i-am auzit vocea serioasa lui Luke.
-Mă obligi tu?
-Te-ai prins, drăguțo.
L-am privi un moment, înainte sa-mi dau ochii peste cap.
-Fie, dar dacă începi sa te sărut cu nu știu ce usuratica, mă tem ca va trebui sa va omor pe amândoi.
Zâmbi cu toți dinții, ridicând din umeri.
-Știi ca inima mea e la tine, nu? Respectiva va săruta un trup gol pe dinăuntru. Fără sentimente, așa e cel mai bine.

Sticla se învârti câteva secunde înainte sa se oprească pe doi băieți, unul roșcat și unul cu cea mai închisă nuanță de par pe care am văzut-o vreodată.
-Stai... acum trebuie sa-l sărut?
M-am cutremurat. Nu era chiar adevăr și provocare. Era doar prostia aia în care cei de la capătul sticlei trebuie sa se sărute.
-Mereu am vrut sa văd cum e sa fi gay, deci...
Mi-am acoperit ochii cu palmele când cei doi se "unira" în arta sărutului. Când aplauzele s-au încheiat, mi-am deschis în sfârșit ochii, sa văd ca sticla picase la Matt. Matt și... Matt si Anabelle. Fata aborda o figura mulțumită, apucându-l pe băiat de gulerul cămășii. Acesta se uita la mine buimac, înghițind în sec.
-Las-o pe ea și nu mai fi fraier. E doar un sărut, copile... nu e ca și cum ti-as lua prețioasa ta inocenta.
Se auzi un ropot de chicote din mulțime, Matt răspunzând cu o privire plictisita.
-Dacă tu crezi ca eu încă sunt virgin... Uite, ea o poate confirma.
Arata spre o blonda micuța, care se înroși imediat. Mi-am dus mana la piept sperând ca voi calma gheara ce sapa adânc în mine. Era oare posibil sa-i vreau pe amândoi? Era oare posibil sa-i și am?

Băiatul o lua de solduri, trăgând-o într-un sărut sălbatic. Puterea cu care buzele sale se ciocneau îmi făcea capul sa se învârta, mă făcea sa-mi doresc sa fiu în locul ei. Mâinile sale o trăgea mai aproape, iar ale ei erau încolăcite în jurul gatului sau.
Luke îmi întâlni privirea, iar felul cum îi priveam îl facu sa se oprească din zâmbit. Părea rănit ca prezentam sentimente și pentru un alt băiat în afară de el.
-Gata frate, c-o sufoci! I-am auzit vocea, ce intenționa sa sune amuzata.
Cei doi se desprinsera, amândoi gâfâind după aer. Matt îmi întâlni privirea, zâmbind diabolic în direcția mea. Bănuiesc ca meritam din plin privirea aceea...

Sticla se învârti din nou de câteva ori, înainte sa se oprească pe Luke și... M-am cutremurat.
-Rândul meu sa-ti arăt cum se face, frate.
L-am urmărit cum se apropie de mine, zâmbind Încurajator.
-E doar un sărut, Katey...
-Nu am încredere în tine Hateway..., am spus cu jumătate de gura, încercând sa-mi ascund teama în spatele unor cuvinte îndrăznețe.
-Nici eu în sexul protejat. Și totuși...
Am înghițit în sec, urmărindu-i buzele cum se apropie din ce în ce mai mult de mine.

Prima Noapte -[ Volumul I + Volumul II ]Where stories live. Discover now